www.olympia.gr

19 09 2011

ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ – ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: ΕΝΗΜΕΡΩΝΑΝ ΤΟ ΔΝΤ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2009!

http://olympiada.files.wordpress.com/2011/09/0-59388600-1316411241.jpg?w=403&h=190Γι’ αυτό ο πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ και τ. υπάλληλος του ΔΝΤ έκανε μήνυση στον αντιπρόεδρο της αρχής Λογοθέτη για …υποκλοπή ηλεκτρονικών μηνυμάτων! ΔΙΟΤΙ ΤΟ MAIL που δημοσιεύει η Ελευθεροτυπία είναι το ντοκουμέντο όχι μόνο για ειδικό δικαστήριο αλλά για άμεση πτώση της κυβέρνησης.

Την ύπαρξη του και τους λόγους δίωξης του Λογοθέτη την είχαμε αποκαλύψει πρώτοι εδώ: Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

ΙΔΟΥ Η ΕΛΒΕΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ. ΣΥΝΤΡΙΨΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ!

Διαβάστε τις απίστευτες αποκαλύψεις που προσπαθούν με νύχια και με δόντια να κρατήσουν στην αφάνεια τα ΜΜ”Ε” αλλά και οι επίορκοι του πολιτικού συστήματος. Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 363 σχόλια »

ΑΝΤΩΝΗ εχεις ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

Γράφει ο Πόρτα – Πόρτα

Θα μιλησω σε προσωπικο επιπεδο και με συγχωρησετε.

Αντωνη, Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 1,125 σχόλια »

Δεν το καταλάβατε. Δεν πληρώνετε χαράτσι, ασφάλιστρο κινδύνου πληρώνετε!!!

Αυτό μας είπε χθες το βράδυ ο κ. Βενιζέλος.

Το χειρότερο όμως που διαφαίνεται από αυτά που είπε ο κ. Βενιζέλος είναι ότι, το νέο χαράτσι που επέβαλε το ΠΑΣΟΚ στα σπίτια των πολιτών, θα διατηρηθεί για πολλά χρόνια και όχι μόνο για εφέτος και το 2012, όπως αρχικά μας είχε πει η κυβέρνηση. Αυτό, όπως εκτιμούμε, προκύπτει από τον χαρακτηρισμό που έδωσε στο χαράτσι ο κ. Βενιζέλος. Το χαρακτήρισε λοιπόν ως ασφάλιστρο κινδύνου, προκειμένου, όπως είπε, να ασφαλιστούν οι αξίες των ακινήτων εξ αιτίας της οικονομικής κατάστασης!!!!. Και επειδή η κρίση προφανώς δεν θα τελειώσει του χρόνου, αυτό σημαίνει ότι και το «ασφάλιστρο» θα παραμείνει για πολλά χρόνια.

Δηλαδή η κυβέρνηση λέει προς τον λαό ότι «δεν σας παίρνω τις περιουσίες, απλά τις ασφαλίζω».

Αν είναι δυνατόν;;; σε ποιους νομίζουν ότι απευθύνονται;;

hassapis-peter

 

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 14 σχόλια »

Στο “κόκκινο” το χρηματιστήριο – Σε απόγνωση η αγορά από τις κινήσεις της κυβέρνησης

Εκτός ελέγχου φαίνεται να είναι η κατάσταση σε όλους τους τομείς της οικονομίας.

Το ελληνικό χρηματιστήριο στην πρώτη ώρα της συνεδρίασης βρίσκεται στο κόκκινο, με τις απώλειες να ξεπερνούν το 3% στις 835 μονάδες.

Σε νέα χαμηλά βρίσκονται οι τραπεζικές μετοχές, εντείνοντας την χαοτική κατάσταση, αφού το ελληνικό τραπεζικό σύστημα είναι υπό κατάρρευση.

Λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι τις μεγαλύτερες απώλειες από τον δείκτη μεγάλης κεφαλαιοποίησης είχαν οι μετοχές: Μαρφίν στο -10%, ΤΤ -6,31%, Alpha Bank -5,88%, Εθνική Τράπεζα -5,3% στα 3,02 ευρώ, Τράπεζα Πειραιώς -4,9%και Eurobank -4,2%.

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 1 σχόλιο »

Τα 15 μέτρα που ζητά άμεσα η τρόικα

15 μέτρα – φωτιά για την εκταμίευση της 6ης δόσης ζητά η τρόικα.

Σύμφωνα με επιστολή που απέστειλε σε Υπουργούς και Γενικούς Γραμματείς ο Γ.Γ. Δημοσιονομικής Πολιτικής Ηλίας Πεντάζος, η τριμερής επιτροπή απαιτεί την άμεση εφαρμογή αυτών των μέτρων.

1. Περικοπή συμβάσεων αορίστου και ορισμένου χρόνου, συμπεριλαμβανομένων των εκπαιδευτικών

2. Εκδοση διαταγμάτων για την εφεδρεία

3. Σταδιακή εξίσωση του φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης με του κίνησης

4. Νομοθέτηση της παρακράτησης για την έκτακτη εισφορά

5. Περικοπές συντάξεων ΝΑΤ και ΟΤΕ Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Ο Φωτόπουλος, ο Σόιμπλε, ο Βενιζέλος.. και ο κυρ. Παναγιώτης στα Άγραφα!

Του Βασίλη Τσεκούρα

Τι κοινό μπορεί να έχουν οι τρεις αυτοί χαρακτήρες;

Ο πρώτος αρνείται να βάλει στους λογαριασμούς της ΔΕΗ το χαράτσι στα ακίνητα, ο δεύτερος το έμαθε και απειλεί τον Βενιζέλο με την 6η δόση, ενώ ο κυρ Παναγιώτης στα Άγραφα, όπως και ο κάθε Έλληνας πολίτης, θα κληθεί να πληρώσει το χαράτσι, υπό την απειλή να του κόψουν το ρεύμα!

Ποιός θα φανταζόταν ότι ο συνδικαλιστής της ΔΕΗ θα γινόταν το πρώτο θέμα στο Ecofin του Σαββάτου, με τον Γερμανό Υπουργό Οικονομικών να κάνει ειδική αναφορά γι’ αυτόν!

Το νέο χαράτσι στα ακίνητα που έφερε αψυχολόγητα η κυβέρνηση, έχει δημιουργήσει κοινωνικές εκρήξεις, κάτι που έφτασε στα αυτιά της Ευρώπης. Ο κόσμος δεν έχει να πληρώσει και το κατάλαβαν καλά οι ευρωπαίοι. Για πρώτη φορά ο άνθρωπος που απειλούσε να κατεβάσει τους διακόπτες της ΔΕΗ, όποτε αυτός “γούσταρε”, έχει αφήσει ιστορία η αντίδραση της ΓΕΝΟΠ να μην περάσει το χαράτσι μέσα από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, κάνοντας το ΠΑΣΟΚ να παραμιλά πως την έπαθε από το δικό της παιδί! Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Μην μιλάτε …θα μας μαλώσει ο θείος Μπένυ..


Μπορεί και να μας τιμωρήσει κι όλας, άν είμαστε απείθαρχοι..
Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Στις 3 το μεσημέρι η τηλεδιάσκεψη Βενιζέλου με την τρόικα

Στις 15:00 ώρα Ελλάδος αναμένεται να πραγματοποιηθεί η κρίσιμη τηλεδιάσκεψη του υπουργού Οικονομικών, Ευάγγελου Βενιζέλου με την τρόικα, μεταδίδει το Dow Jones Newswires.

Αυτή η τηλεδιάσκεψη θα κρίνει εν πολλοίς, το μέλλον της ελληνικής οικονομίας, αλλά και της ίδιας της χώρας.

Τα πάντα κρίνονται από ένα τηλέφωνο λέει σήμερα η βρετανική Guardian.

Στο πλαίσιο της τηλεδιάσκεψης η ελληνική κυβέρνηση θα παρουσιάσει τα μέτρα που θα λάβει προκειμένου να διασφαλίσει την επόμενη δόση του δανείου, που σύμφωνα με πληροφορίες θα περιλαμβάνει νέες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις του δημοσίου.

Η ΝΔ, σε έκτακτη συνέντευξη τύπου, θα κατηγορήσει ευθέως τον Παπανδρέου για “Παραποίηση Στοιχείων και Εθνική Προδοσία”.

Καταιγιστικές είναι οι πολιτικές εξελίξεις καθώς σφίγγει ο κλοιός γύρω από τους ενόχους της μεγαλύτερης εθνικής προδοσίας.

Ο κ. Γεωργίου ήταν υπάλληλος του Δ.Ν.Τ. και ταυτόχρονα Πρόεδρος της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής!

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Συγγρού η ΝΔ, μετά και τις σημερινές αποκαλύψεις της “Ε” για το σκοτεινό ρόλο του σημερινού προέδρου της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής Ανδρέα Γεωργίου είναι έτοιμη να προχωρήσει σε έκτακτη συνέντευξη τύπου και να ζητήσει την επέμβαση της Δικαιοσύνης στην Ελληνική Στατιστική Αρχή καθώς και

παραίτηση της κυβέρνησης, την οποία θα κατηγορήσει ανοιχτά για παραποίηση στοιχείων και εθνική προδοσία.

“Οργανωμένο έγκλημα” χαρακτηρίζουν στελέχη της ΝΔ μετά τα όσα αποκαλύπτονται για την προσφυγή στο ΔΝΤ.

Ε.Μ.ΠΡΟ.Σ. για Ανάπτυξη

Βασικά είναι πραγματικό γεγονός.. (ανέκδοτ ο)

Είναι ένας τύπος στη θεσσαλονίκη σε ένα μπάρ και την πέφτει σε μία αφρικανή
Από που είσαι τη ρωτάει
Από Θήβα απαντάει σε άπταιστα ελληνικά
Μέσα η έξω ρωτάει ο νεαρός
Μέσα απαντάει η τύπισσα
Α έτσι εξηγήται αναφωνεί
Τι..ρωτάει αυτή? Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Γιατί βάλατε αυτόν τον απαράδεκτο χάρτη κ. Χαρδαβέλλα ;;

To newsbomb.gr, σε σημερινό του άρθρο, χρησιμοποίησε όπως βλέπετε στην πιο πάνω εικόνα, έναν απαράδεκτο χάρτη με τις ΑΟΖ των χωρών της περιοχής.
Αυτός ο χάρτης εκτός του ότι είναι απαράδεκτος είναι και λάθος…

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Θα σας πίστευα κύριε Βενιζέλο, αλλά δεν μου το επιτρέπει ο Αριστοτέλης.

Γράφει ο ΓΓ

Όταν κάποιος στην αρχαία Ελλάδα ρώτησε τον Αριστοτέλη: Μα γιατί κάποιος λέει τόσα ψέματα και τι μπορεί ενδεχομένως να κερδίσει από αυτά; Ο Αριστοτέλης έδωσε την εξής απάντηση: Το μόνο που μπορεί να κερδίσει κάποιος που λέει συνεχώς ψέματα είναι, ότι αν καμιά φορά λέει αλήθεια, δεν θα βρεθεί κανένας να τον πιστέψει.
Ακούγοντας χθες τον Ευάγγελο Βενιζέλο, για άλλη μια φορά να προσπαθεί να μας πείσει ότι για τον εκτροχιασμό των οικονομικών της χώρας φταίει, ο Τορναδόρος από τα Χανιά, το άγνωστο εμέηλ του κακοπροαίρετου Γερμανού, η λάθος εκτίμηση των υπαλλήλων της στατιστικής, το Σπίγκελ, ο Σαμαράς, οι πολίτες, οι συνδικαλιστές, τα μπλόκς, οι δημοσιογράφοι, εγώ, η γιαγιά μου, ο παππούς μου, Κτλ Κτλ, πείστηκα ακόμη περισσότερο για την αδυναμία του να αντιληφθεί την πραγματικότητα.
Κύριε Βενιζέλο, κανένας από όλους αυτούς δεν φαντάστηκε ότι η κυβέρνηση έχει πέσει έξω σε όλες της τις προβλέψεις και σε όλους τους στόχους της. Το λένε τα πραγματικά στοιχεία αυτό κύριε Βενιζέλο, και αυτό έχει γίνει πολλές Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

ΝΕΑ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΗΝ “Ε”-ΑΝΑΜΕΙΞΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ! Ο Ανδρέας Γεωργίου (της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής) ενημέρωνε τον Τόμσεν ενώ ήταν ακόμη υπάλληλος του IMF!

Από τον Κώστα Κυριακόπουλο

Το Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010 είχαν περάσει μόλις δύο μήνες από την ώρα που η Ελληνική Στατιστική Αρχή είχε επισήμως πιάσει δουλειά. Την ίδια ημέρα ο πρόεδρός της, χωρίς ακόμα να έχει διακοπεί η υπαλληλική του σχέση με το ΔΝΤ, φέρεται να απέστειλε email στον επικεφαλής του Διεθνούς Ταμείου Πολ Τόμσεν, με το οποίο τον ενημέρωνε για την άμεση ανάγκη τροποποίησης του ιδρυτικού νόμου της Ανεξάρτητης Ελληνικής Αρχής.

Τρεις ημέρες μετά τις πρώτες αποκαλύψεις της «Ε» περί σκόπιμης διόγκωσης του ελληνικού ελλείμματος από την ΕΛΣΤΑΤ, ένα e-mail του προέδρου της προς τον επικεφαλής του ΔΝΤ, τον Οκτώβριο του 2010, ανάβει νέες φωτιές. Αναφέρεται στην άμεση ανάγκη τροποποίησης του ιδρυτικού νόμου της Αρχής, χωρίς να γνωρίζουν το παραμικρό τα μέλη του Δ.Σ.

Τρεις ημέρες μετά τις πρώτες αποκαλύψεις της «Ε» περί σκόπιμης διόγκωσης του ελληνικού ελλείμματος από την ΕΛΣΤΑΤ, ένα e-mail του προέδρου της προς τον επικεφαλής του ΔΝΤ, τον Οκτώβριο του 2010, ανάβει νέες φωτιές. Αναφέρεται στην άμεση ανάγκη τροποποίησης του ιδρυτικού νόμου της Αρχής, χωρίς να γνωρίζουν το παραμικρό τα μέλη του Δ.Σ. Το e-mail αυτό έφτασε στα χέρια υπαλλήλων της ΕΛΣΤΑΤ, οι οποίοι το έχουν προσκομίσει στην αρμόδια εισαγγελική αρχή που χειρίζεται το θέμα της ποινικής δίωξης σε βαθμό κακουργήματος εις βάρος του αντιπροέδρου Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Ο Μιχελάκης απαντά με… Τσωρτσιλ στους σοσιαλιστές

Μιας και ο Βενιζέλος αναφέρθηκε στη φράση του Τσώρτσιλ πριν τη Μάχη της Αγγλίας για το αίμα δάκρυα λύπη και ιδρώτα (υπάρχει και άσμα του Σάκη Ρουβά, αίμα δάκρυα και ιδρώτας…!!) Ας του θυμίσουμε και μια άλλη φράση του Τσώρτσιλ “Οι σοσιαλιστές θεωρούν ότι είναι κακό να κερδίζεις. Εκείνο όμως που είναι πραγματικά κακό, είναι να χάνεις” Είχε πει κι αυτό ο Τσώρτσιλ!!

Tα ρέστα του δίνει ο Μπουτάρης για τη νίκη του ΠΑΣΟΚ

Αναρτήθηκε από τον/την – στο Σεπτεμβρίου 19, 2011

Για πρώτη φορά στην ιστορία, σε εκλογές δημάρχων, Δήμαρχος Θεσσαλονίκης δεν είναι επικεφαλής, αλλά “δευτεράντζα” (κάτω από τον Δήμαρχο Νεάπολης-Συκεών Σίμο Δανιηλίδη).

Η πολιτική κυβίστηση του Γιάννη Μπουτάρη δεν έχει προηγούμενο: την Παρασκευή συγκάλεσε στη Θεσσαλονίκη συνδιάσκεψη των «ακηδεμόνευτων» δημάρχων της χώρας και την Κυριακή υπέβαλε την υποψηφιότητά του με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ για … Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Νέα πρόκληση από το Focus…

Με εξώφυλλο την Ακρόπολη να βουλιάζει και τίτλο «Χάθηκαν τα λεφτά μας» κυκλοφορεί το νέο τεύχος του εβδομαδιαίου γερμανικού περιοδικού Focus.

Συγκεκριμένα, στο εξώφυλλο απεικονίζεται ο Παρθενώνας βυθισμένος στη θάλασσα σχεδόν μέχρι το αέτωμα. Από τη θάλασσα προεξέχει επίσης το κεφάλι αγάλματος στο οποίο έχει παραμείνει χαρτονόμισμα του ευρώ.
«Δισεκατομμύρια για το τίποτα, η Μέρκελ σε ανάγκη – τι πρέπει να γνωρίζει ο αποταμιευτής για την ευρω-κρίση» είναι οι υπότιτλοι του εξωφύλλου.
Στη βιντεοσκοπημένη παραπομπή στον ιστότοπο του Focus για τα ρεπορτάζ του αφιερώματος του περιοδικού αναφέρεται ότι…. Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Νέο προκλητικό εξώφυλλο του γερμανικού Focus – Δείχνει μισοβυθισμένη την Ακρόπολη!

Mε ένα ερώτημα και μια άκρως προκλητική φωτογραφία για την Ελλάδα, αναφέρεται στη χώρα μας το γερμανικό περιοδικό Focus.

Δείτε εδώ το βίντεο με την παρουσίαση της προκλητικής έκδοσης.

Στο εξώφυλλο απεικονίζεται ο Παρθενώνας βυθισμένος στη θάλασσα σχεδόν μέχρι το αέτωμα. Από τη θάλασσα προεξέχει επίσης το κεφάλι αγάλματος στο οποίο έχει παραμείνει χαρτονόμισμα του ευρώ, ενώ στον τίτλο του το περιοδικό διερωτάται αν “Χάσαμε τα λεφτά μας”.

«Δισεκατομμύρια για το τίποτα, η Μέρκελ σε ανάγκη – τι πρέπει να γνωρίζει ο αποταμιευτής για την ευρω-κρίση» είναι οι υπότιτλοι του εξωφύλλου.

Στη βιντεοσκοπημένη παραπομπή στον ιστότοπο του Focus για τα ρεπορτάζ του αφιερώματος του περιοδικού αναφέρεται ότι «η πτώχευση της Ελλάδας πλησιάζει όλο και περισσότερο. Δισεκατομμύρια των Γερμανών βυθίζονται χωρίς αποτέλεσμα. Θα πάρουμε ποτέ πίσω τα λεφτά μας; Οι αποταμιευτές ανησυχούν. Υπάρχει σωτηρία;». Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Απολύσεις δεν θέλουνε;


Απολύσεις…Συμφωνώ. Στο Δημόσιο έχουμε πολλούς κηφήνες και πολλούς αργόσχολους.
Απολύσεις λοιπόν.
Πρόταση.
Απόλυση όλων των διπλοθεσιτών από την δεύτερη ή την τρίτη δουλειά τους.Άμεσα….
Οι βουλευτές απολύουν άμεσα όλους τους συγγενείς τους μέχρι δευτέρου βαθμού συγγενείας, από τις δημόσιες θέσεις που κατέχουν…Παιδιά, γυναίκες, πρώτα ανίψια…Μέχρις εκεί…Ηγεσία δια του παραδείγματος λέγεται…Τότε θα πιστέψω ότι θέλουν να μας σώσουν…
Οι πρόεδροι και οι αντιπρόεδροι όλων των ΔΕΚΟ και μέλη των διοικητικών Συμβουλίων, Οργανισμών του Δημοσίου, το ίδιο.
Δήμαρχοι και περιφερειάρχες, το ίδιο.
Πρυτάνεις όλων των Πανεπιστημίων και ΤΕΙ, το ίδιο.
Γενικοί γραμματείς των Υπουργείων το ίδιο.
Πρόεδροι Ασφαλιστικών φορέων, το ίδιο.
Εκδότες, ιδιοκτήτες ΜΜΕ,που μας τα έχουν κάνει τσουρέκια με τις δαπάνες του Δημοσίου, το ίδιο…
Να δείτε για πότε αδειάζει το Δημόσιο, να σας φύγει το κλαπέτο…
Έχει αντίρρηση κανείς;
Ακούω…
ΒΡΑΧΟΣ.

 

ΕΝΗΜΕΡΩΝΕ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗ EUROSTAT!!

Σε δηλητηρίαση και απαγχονισμό αποδίδουν ιατροδικαστές της οικογένειας τον θάνατο του Κ.Τσαλικίδη

https://i0.wp.com/tvxs.gr/sites/default/files/imagecache/node_image/article/2011/36/69061-tsalikidis660.jpgΑνοιχτό το ενδεχόμενο ο θάνατος του στελέχους της Vodafone Κώστα Τσαλικίδη να οφείλεται σε δολοφονία και όχι σε αυτοκτονία αφήνουν οι εκθέσεις που συνέταξαν δύο ιατροδικαστές, τεχνικοί σύμβουλοι της οικογένειας του θύματος, αναφέρει την Κυριακή η Καθημερινή.

Σύμφωνα με την έκθεση του Αμερικανού Στίβεν Καρχ και του Θεόδωρου Βουγιουκλάκη, το πιθανότερο σενάριο, είναι ότι «ο Κωνσταντίνος Τσαλικίδης δηλητηριάστηκε και εν συνεχεία –αφού είχε επέλθει ο θάνατος– τοποθετήθηκε σε θέση απαγχονισμού».

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Πως η ΔΕΗ χρησιμοποιήθηκε για να … συσκοτίσει την ΔΕΘ

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο κ. Παπανδρέου,  με τους συνενόχους του στο υπουργικό συμβούλιο, τον φράχτη και μερικές χιλιάδες αστυνομικούς για προστασία, πήγαν στην Θεσσαλονίκη, για την γνωστή φιέστα της ΔΕΘ, έχοντας προμελετήσει και καλλιεργήσει δια των ΜΜΕ, την … έκτακτη σύγκληση του υπουργικού συμβουλίου και … αιφνιδιαστική λήψη  «ιστορικών» αποφάσεων. Οι ιστορικές αποφάσεις ήταν η διακήρυξη της εφαρμογής των ιδίων ιστορικών αποφάσεων,  που είχαν ληφθεί σε προηγούμενα υπουργικά συμβούλια και η επιβολή ενός νέου, του έκτου κατά σειράν, τέλους στα ακίνητα, που θα εισπράττεται μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ.
Την περασμένη Κυριακή το βράδυ, όλη η Ελλάδα είχε «παγώσει» από την αναγγελία, δια στόματος του παρ΄ ολίγον προέδρου του ΠΑΣΟΚ, και νύν παρ΄ ολ ίγον πρωθυπουργού, κ. Βενιζέλου, της επιβολής νέου τέλους στα ακίνητα, μέσω του λογαριασμού της Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΣ

Γράφει ο Δημήτρης Α.

ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΟΛΛΩΝ ΣΚΕΨΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΨΕΩΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙ ΤΕΛΙΚΩΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΛΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ.ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ.ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΑΓΡΑΙΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΣ.

Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΥΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Κύριε βουβουζέλο, και εγώ υπονομεύω την κυβέρνηση. Γιατί δεν το είπες;;

Βγήκε πριν από λίγο πάλι στα κανάλια, ο πάσχων από χρόνια λογοδιάρροια,  ersatz πρωθυπουργός, γνωστός και ως  βουβουζέλος,  για να ανακοινώσει τι αποφάσισε για 10η  φορά η κυβερνητική επιτροπή.
Ιδού λοιπόν, εν συντομία,  οι «εθνικής σημασίας» για την επιβίωση του τόπου, αποφάσεις.
Α) Θα εφαρμοστούν οι αποφάσεις που ελήφθησαν στην προηγουμένη κυβερνητική επιτροπή, που είναι οι ίδιες με τις αποφάσεις που ελήφθησαν στην προ-προηγουμένη κυβερνητική επιτροπή, που είναι οι ίδιες με τις αποφάσεις που ελήφθησαν στην προ-προ-προηγουμένη κυβερνητική επιτροπή, και πάει λέγοντας….
Β)  Για την αδυναμία-ανικανότητα- της κυβερνήσεως να εφαρμόσει τις ανωτέρω αποφάσεις αποκλειστικοί υπεύθυνοι είναι :
1) ο κ. Σαμαράς ο οποίος είπε χθές και σήμερα, ότι το νέο τέλος στα ακίνητα είναι δυσβάστακτο για τους πολίτες,
2) η αντιπολίτευση γενικώς,
3) οι ευρωπαίοι,
4) οι αγορές, Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Στέφανος Χίος σε λίγο στο Κόντρα με αποκαλύψεις – φωτιά.

Ο μόνος στην τηλεόραση που δεν ψάρωσε από τις θεατρινίστικες απειλές της κυβέρνησης και έδωσε την πραγματική διάσταση του τσίρκου των απειλών.

Συνεχίζει σε λίγο με αποκαλύψεις – φωτιά.

Δείτε την εκπομπή και μέσω διαδικτύου εδώ: http://live24.gr/webtv/kontrachannel/

Ώρα για δράση!

Επειδή καιρό τώρα ειμαστε ο λαός ολομόναχος, δεν νοιαζετε κανείς για εμάς, αποφασίσαμε να κανουμε κατι που επρεπε να ειχαμε κανει καιρό.Δεν μπαίνουμε σε άσκοπους σχολιασμούς για το κράτος και το πολιτικό σινάφι.Οι άνθρωποι απλά θελουν να μας εξαφανίσουν.Στείλτε μας…
στο email anti.ntp@gmail.com, με πεδίο θέματος την λέξη ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ, και πείτε μας για οικογένειες που γνωρίζετε και εχουν πραγματικη αναγκη για τρόφιμα, ρουχισμό κλπ ή τους εχουν κοψει το ρευμα Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Κόλαφος ο Σεραφείμ Κοτρώτσος: Ο Σόρος αγόρ ασε το CDS!!!

Πριν από λίγο στο Άλτερ, κατάμουτρα στον Κώνστα…

“Ο Σόρος αγόρασε το CDS. Έχει ποντάρει δις στην πτωπχευση της Ελλάδας και συναντήθηκε με τον Παπανδρέου”!!

Η βόμβα του Σεραφείμ ήρθε αμέσως μετά το κολοσσιαίο ψέμμα του Χρήστου Κώνστα που είπε πως “όσο δεν πτωχεύουμε, αυτοί που πόνταραν σε CDS χάνουν τα λεφτά τους!!!” Και γιατί να μην το πει; Απευθύνεται σε έναν λαό που έβγαλε αυτοδυναμο τον ΓΑΠ και την κουστωδία των Ζόμπι.

Ο κύριος Κώνστας βλέπετε, γνωρίζει πάρα πολύ καλά ότι οι παίχτες έχουν βγάλει ΔΙΣ εώς σήμερα…

Το Μπεννυ ο κολοσσιαιος ΒΟΑΣ της Πολιτικης

Γράφει ο εξοργισμένος Πόρτα – Πόρτα

(τα αστεράκια δικά μας)

0
ρε Μπεννυ τι ειπες???

” δεν αμφισβητειται η κυβερνηση, αλλα η Ελλαδα ως Χωρα !!! “

– ρε ΓΥΨΟΤΣΟΛΙΑ… σε πηγε με γαργαλητο ο Σαμαρας και νομιζεις θα γλιτωσεις απο εμενα ? Εισαι στα καλα σου?? πιανεις ΕΣΥ ρε Π*******Ο ΚΟΡΜΙ στους Ταρανδους για την αναξιοπιστια της ΧΩΡΑΣ ΜΟΥ ?? ΔΩΣΕ ΡΕ Α****ΡΤΗ ΤΗ ΔΙΜΕΡΗ με τους ΤΑΡΑΝΔΟΥΣ να σου πω εγω το ποιημα..!

– Τι ειπες?? να μη μιλαει κανεις δημοσοιογραφος και κανενας θεσμικος ??? θα μας ΤΣΙΜΕΝΤΑΡΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ?? ποιος εσυ ??? αχχαχααα δλδ ΚΑΘΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ειναι Κινδυνος η Τροικα να μας φερει αλλα μετρα γτ ο ΠΟΡΤΑΣ κριτικαρει το ΠΑΣΟΚ ?? ρε Γ**ΤΟΠΑΣΟΚΕ τι λες?? σε ποιον μιλας?
Εκβιαζεις την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗΣ στα οσα κανεις εσυ κ οι φιλοι σου!!! ” μη μιλατε εναντια στα μετρα.. γτ η Τροικα θα ανησυχισει οτι δε θα πιασουν και θα μας χωσει νεα ” ΑΥΤΟ ΕΙΠΕΣ… και δε σηκωθηκαν τα Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Υποτροφίες υπουργείου παιδείας αποκλειστ ικά για αλλοδαπούς φοιτητές (Αποκλείονται οι Ελληνικής καταγωγής υποψήφιοι.)

Καλησπέρα,

Τη στιγμή που η μέση Ελληνική οικογένεια βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάθλιψης το υπουργείο παιδείας φροντίζει να εισάγονται για διδακτορικό με υποτροφία αποκλειστικά αλλοδαποί.

Εάν είσαι Έλληνας δεν έχεις δικαίωμα συμμετοχής.

Δηλαδή θα έρθει ο Εθίοπας η ο σκοπιανός να πάρει διδακτορικό και να πάει στη χώρα του, η όπου αλλού θέλει, ως επιστήμονας με έξοδα του ελληνικού δημοσίου. Χωρίς να έχω κάτι με τους λαούς αυτούς ας είμαστε λίγο ρεαλιστές.

Φέτος λέει δε θα δοθούν.

http://www.minedu.gov.gr./english/scholarships/scholarships-for-postgraduate-studies-in-greece.html

Το ίδιο και για μεταδιδακτορικές. Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Eurozone debt crisis ‘in dangerous new phase’ warns IMF chief

Τι έγραψαν τα ξένα μέσα

• Central banks to pump cheap dollars to European banks
• Lagarde says ‘political dysfunction’ could wreck recovery

International Monetary Fund head Christine Lagarde described a vicious circle of weak growth and weak balance sheets fuelling a crisis of confidence. Photograph: Michael Reynolds/EPA

International Monetary Fund chief Christine Lagarde has warned that a “vicious circle is gaining momentum” in Europe and the US that could wreck attempts at a recovery and Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Η απόδειξη της απάτης για το έλλειμμα, μέσα από τα στοιχεία της ΤτΕ,

Το δίμηνο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου του 2009 το έλλειμμα του ισοζυγίου τρεχουσών συναλλαγών μειώθηκε κατά 1.240 εκατ. ευρώ ή 21,1% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2008 και διαμορφώθηκε σε 4.625 εκατ. ευρώ. Η εξέλιξη αυτή αντανακλά τη σημαντική μείωση του ελλείμματος του εμπορικού ισοζυγίου, ενώ την ίδια περίοδο τα πλεονάσματα των ισοζυγίων υπηρεσιών και τρεχουσών μεταβιβάσεων περιορίστηκαν και το Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

“Έκτακτα μέτρα” για ηλίθιους εγωπαθείς ψηφοφόρους, απαίδευτους ή πουλημένους δημοσιογράφους και απατεώνες πολιτικούς.

Τον Ιούνιο του 2010 είχαμε αποκαλύψει ότι στους οικονομικούς όρους υπήρξε ξεκάθαρη δέσμευση για περιορισμό του δημοσιονομικού κόστους στο 2,5%. ΕΔΩ ΚΑΙ 14 μήνες και είχαμε βγει στα κεραμίδια.

Ο έχωμάτιακαιβλέπω, ο BondHolder είχαν ξεσκιστεί να γράφουν, ο μακάκας ο Ελληναράς όμως έβλεπε Mega. Και καταδίκαζε τον Πραπαβέση που πέταγε το παπούτσι.

Οι απολύσεις λοιπόν ήταν προσυμφωνημένες από τους γελοίους του μνημονίου. Εδώ και 13 μήνες.

Οι παπαριές λοιπόν, η τρομολαγνεία και τα “έκτακτα μέτρα σοκ της Τρόικας” να τα τρίψετε στα μούτρα των ψηφοφόρων σας και των ηλιθίων τηλεθεατών σας. Των ηλιθίων που σας έδωσαν το Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Advertisements

Ενέργειες

Πληροφορίες

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s
Αρέσει σε %d bloggers: