www.olympia.gr

21 09 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο διοικητής του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Κλέων Παπαδόπουλος, υπέγραψε την …απαλλαγή του από τα πεπραγμένα του ως διοίκηση, την ώρα που οι ζημιές τείνουν στα 500 εκ Ευρώ!

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Σεπτεμβρίου 21, 2011

Τι θα κάνει η αξιωματική αντιπολίτευση; Θα ανεχτεί αυτές τις μεθοδεύσεις πάνω στην δημόσια περιουσία αδιαμαρτύρητα; ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ!

Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο δεν είναι απλά ένα “ίδρυμα”. Είναι ένας οργανισμός συνυφασμένος με τα όνειρα και τις ελπίδες των Ελλήνων για ένα καλύτερο αύριο. Ποιός δεν θυμάται την σχολική αποτεμίευση, τους κουμπαράδες που τους παίρναμε σαν παιδιά ή τους δίναμε στα παιδιά μας και περιμέναμε με λαχτάρα να γεμίσουν για να κάνουμε την κατάθεση και να πάρουμε στα χέρια μας το βιβλιάριο…

Εκτός από το συναισθηματικό δέσιμο, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ήταν πάντα η “χρυσή αγελάδα” του τραπεζικού συστήματος, λόγω ακριβώς αυτής της ιδιαιτερότητας του. Ουδείς τολμούσε να το αγγίξει, είχε φοβερή ευρωστία επειδή ακριβώς ήταν ο θεματοφύλακας του μικροκαταθέτη.

Ακόμα και στην παγκόσμια θύελλα της Lehman, το ΤΤ επεδείκνυε θαυμαστά αποτελέσματα. Αδιάψευστος μάρτυρας, οι αριθμοί. Έτσι, κατά το 9μηνο του 2009, τα κέρδη του ιδρύματος ανέρχοντο στο ιλιγγιώδες ποσό των 160 εκ. Ευρώ! Πριν λοιπόν την αλλαγή της κυβέρνησης, τα μεγέθη προκαλούσαν αισιοδοξία όπως άλλωστε ήταν επόμενο.

Αυτά που ζούμε τα τελευταία δύο χρόνια, θα έπρεπε να έχουν εξοργίσει και τον πλέον καλόπιστο αναλυτή… Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 6 σχόλια »

Αύριο η εκδίκαση της αγωγής Τσουκάτου στον Πάνο Καμμένο.

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Σεπτεμβρίου 21, 2011

http://olympiada.files.wordpress.com/2011/06/kammenos-54.jpg?w=221&h=162&h=162Αύριο, 9 το πρωΐ στην Ευελπίδων, γίνεται η εκδίκαση της αγωγής του Θόδωρου Τσουκάτου, στον βουλευτή Πάνο Καμμένο. Διαβάστε την υπόθεση εδώ: Ο Τσουκάτος ζητά από τον Καμμένο τα ρέστα! Όλη η αγωγή της ντροπής.

Όπως επίσης και εδώ: Ή έχουμε κυβέρνηση απατεώνων ή ενας απατεώνας συκοφαντεί την κυβέρνηση.

Εννοείται ότι ο Πάνος θα είναι εκεί. Όπως ήταν και την προηγούμενη φορά που η υπόθεση πήρε προκλητικότατα αναβολή.

Αύριο το πρωΐ λοπόν, θα δούμε εάν η δικαιοσύνη υπερασπίζεται την κοινωνία ή το σύστημα που την λυμαίνεται. Όσοι ζωντανοί, αύριο στις 9 στην Ευελπίδων.

 

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 13 σχόλια »

ΙΔΟΥ Η ΕΛΒΕΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ. ΣΥΝΤΡΙΨΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ!

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Ιουνίου 25, 2011

Διαβάστε τις απίστευτες αποκαλύψεις που προσπαθούν με νύχια και με δόντια να κρατήσουν στην αφάνεια τα ΜΜ”Ε” αλλά και οι επίορκοι του πολιτικού συστήματος. Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 369 σχόλια »

Φτηνό Φυσικό Αέριο

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Σεπτεμβρίου 21, 2011

Πολιτικοί της Ελλάδας

Αφού το πρόβλημα σας με το πετρέλαιο θέρμανσης είναι ότι χρησιμοποιείται για κίνηση και θέρμανση πισίνων, έχω να σας προτείνω μια λύση.

Μειώνεται την τιμή του φυσικού αερίου που προορίζεται για οικιακή χρήση σε 20-30 λεπτά το λίτρο (πολύ περισσότερο από ότι το αγοράζεται από τη Ρωσσία) και κλιμακώνεται την τιμή του ανάλογα με την κατανάλωση και με τον αριθμό των διαμερισμάτων στις πολυκατοικίες. Καθορίζεται τις τιμές του φυσικού αερίου – πάγια – αυξήσεις για μια τουλάχιστον 10ετία ώστε να ξέρουν όλοι τι θα πληρώνουν και να έχουν κίνητρο να τοποθετήσουν φυσικό αέριο.

Στις περιοχές που δεν είναι συνδεδεμένες με το δίκτυο φυσικού αερίου χορηγείται φτηνό πετρέλαιο θέρμανσης και εκεί με τιμή κλιμακούμενη ανάλογα με την κατανάλωση και με τον αριθμό των διαμερισμάτων Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | Αφήστε Σχόλιο »

Ήταν άξιος! Τα διθυραμβικά πρωτοσέλιδα για τον σωτήρα του Έθνους, από το …Έθνος!

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Σεπτεμβρίου 21, 2011

Και δεν μιλάμε φυσικά για τον θρυλικό φαλακρό της cult πορνογραφίας. Μιλάμε για τον σύγχρονο φαλακρό του σκληρού πορνό της ελληνόφωνης δημοσιογραφίας (μην δείτε αν έχετε ευαίσθητα νεύρα): Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 2 σχόλια »

Κι όμως, ο Βενιζέλος έχει δίκιο. Η δημοκρατία δεν λειτουργεί στην Ελλάδα…

Αναρτήθηκε από τον/την Εξουσία στο Σεπτεμβρίου 21, 2011

Εμβρόντητος ο ελληνικός λαός άκουσε σήμερα τον Συνταγματολόγο, αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό των οικονομικών κ. Ευάγγελο Βενιζέλο να ομολογεί ότι δεν μπορεί να λειτουργήσει η δημοκρατία στην Ελλάδα. «Το δράμα της χώρας» είπε, «είναι ότι δεν μπορεί να βρεθεί λύση ούτε δημοκρατικά ούτε μέσα από τις εκλογές, η οποία να είναι αξιόπιστη». Και για να το δικαιολογήσει αυτό συμπλήρωσε πως  «Πολλές φορές οι λαοί επιλέγουν δημοκρατικά το αδιέξοδο. Αυτό είναι το πρόβλημα αυτό είναι το δράμα».

Τα πιο πάνω, δεν τα είπε κάποιος τυχαίος, αλλά ο καθηγητής Πανεπιστημίου του Συνταγματικού Δικαίου κ. Βενιζέλος και δεν πρέπει να τα προσπεράσουμε φορώντας απλά κομματικές παρωπίδες. Βέβαια ο κ. Βενιζέλος, τα είπε όλα αυτά (θέλουμε καλόπιστα να πιστεύουμε, αλίμονο αν υπονοεί κάτι άλλο!!!), για να πείσει τον ελληνικό λαό, ότι…. Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 10 σχόλια »

“Η Μέρκελ οδηγεί σε διάλυση την ευρωζώνη” λένε οι FT στη γερμανική έκδοση

Αναρτήθηκε από τον/την economikos στο Σεπτεμβρίου 21, 2011

Εναντίων της Μέρκελ στρέφονται τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης, λέγοντας ότι οδηγεί σε διάλυση την ευρωζώνη.

H ευρωπαϊκή κρίση έχει γίνει τόσο τοξική που είναι πολύ δύσκολο να επιλυθεί, υποστηρίζει σε σημερινό του άρθρο στη γερμανική έκδοση των Financial Times ο Wolfgang Munchau, στο οποίο κατηγορεί την κυβέρνηση Μέρκελ για τις επιλογές της.

Ο βασικός κίνδυνος της Ευρώπης σύμφωνα με τον κ. Munchau δεν είναι η Ελλάδα, την χρεοκοπία της οποίας θεωρεί ως το πιο πιθανό σενάριο, αλλά η Ιταλία και η Ισπανία.

Αν η κρίση χτυπήσει την Ιταλία, προειδοποιεί ο αρθρογράφος, η ευρωζώνη θα έχει φτάσει σε ένα σημείο χωρίς επιστροφή. Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 4 σχόλια »

είμαστε Ζωντανοί, είμαστε Παρόντες, είμαστε περήφανοι που είμαστε Έλληνες.

Αναρτήθηκε από τον/την UDemand στο Σεπτεμβρίου 21, 2011

Πρωτάκουστα πράγματα!!! Έλληνας Βουλευτής, εκλεγμένος από τον ελληνικό λαό για να τον αντιπροσωπεύει τολμά και δηλώνει ότι είναι χαρούμενος που είμαστε υπό την κατοχή της Τρόικα.

Γιατί δεν πάνε επιτέλους σπίτια τους; Τι θέλει ο Βενιζέλος αφού δεν μπορεί να κυβερνήσει; Δεν έχει λεφτά να φάει και για αυτό παραμένει;

Ας πάνε όλοι σπίτια τους δεν γουστάρουμε να μας κυβερνάει η Τρόικα, πως το λένε…!!!

Τέτοια ξεφτίλα για κοινοβουλευτική Δημοκρατία δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει. Και δεν μιλάμε για χώρες της Αφρικής και της Ασίας. Μιλάμε για μία χώρα Ευρωπαϊκή, μέλος της Ε.Ε από την δεκαετία του ’80.

Τώρα διαπίστωσε ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης ότι είμαστε σε “απόλυτο δημοσιονομικό εκτροχιασμό”, ότι έχουμε ” δυσβάστακτο δημόσιο χρέος και ελλειμματικό προϋπολογισμό”.

Με παρθενογένεση εμφανίστηκε το ΠΑΣΟΚ. Ποιος κυβερνούσε 30 χρόνια; Ποιος φταίει; Δεν ξέρουν να μας πουν…;;!!! Γιατί τελικά ο λαός έχει δίκιο. Η Χούντα δεν τελείωσε το ’73.

Οι πολιτικοί της χώρας …

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 4 σχόλια »

Φωτιά στο Ebay από την “Τράπεζα της Ανατολής”!

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Σεπτεμβρίου 21, 2011

Οι μετοχες της τραπεζας αυτης το καλοκαιρι σε δημοπρασια σε ebay πουλιωνταν προς 1 – 10 ευρω το πολυ.
Μετα το ρεπορταζ του μεγα Μακη αυτες πουλιουντε για 5000 δολλαρια. Ποιοι ειναι πισω απο το μαγαζι http://www.nonvaleur-shop.de  (και εδω η Γερμανια ??)  ?
Το επισημο site του μη κερδοσκοπικου οργανισμου END (http://ellasneverdie.org/) δημιουργηθηκε στης 18/8/2011
Η δηλωση φορου δωρεας στης 25/8/2011. Πολυ κοντα αυτες οι ημερομηνιες. Σαν καποιοι να βιαζονται να αποδειξουν κατι οποσδηποτε. Στην κοινωνικη μηχανικη η συνταγη Τρομος και Ελπιδα ειναι  επιτυχημενος οπως και η Μισαλοδοξια – Μιζερια.
Στην όλη ιστορια που εγινε γρηγορα γνωστη συμμετεχουν “καποιος” ιδιωτης  κάποιος γνωστος μεγαλοδημοσιογραφος ,διοικητης τράπεζας (Προβοπουλος) και απο Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 2 σχόλια »

ΑΡΝΗΘΗΚΕ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΜΑΧΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ, ακόμα και όταν του ζητήθηκε από την βουλή! Μήπως καταργήθηκε η δημοκρατία και δεν το καταλάβαμε;

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Σεπτεμβρίου 21, 2011

Αμετακίνητος ως προς τους χειρισμούς του για τη διόγκωση του ελλείμματος, που οδήγησε τη χώρα στην αγκαλιά του ΔΝΤ, εμφανίστηκε χθες ενώπιον της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ) Αν. Γεωργίου.

Το προεδρείο της ΕΛΣΤΑΤ πριν από την κρίση με τον πρόεδρο Αντ. Γεωργίου (δεύτερος από αριστερά) Το προεδρείο της ΕΛΣΤΑΤ πριν από την κρίση με τον πρόεδρο Αντ. Γεωργίου (δεύτερος από αριστερά) Και παρά τις πιέσεις που δέχθηκε μέσω απανωτών ερωτήσεων από τους βουλευτές της αντιπολίτευσης οι οποίοι του καταλόγισαν ηθελημένο «φούσκωμα» του ελλείμματος, ο επικεφαλής της Αρχής επέμεινε ότι όχι μόνο έπραξε ορθά, αλλά και πως επί των ημερών του η ΕΛΣΤΑΤ ξανακέρδισε τη χαμένη αξιοπιστία της στην Ευρωπαϊκή Ενωση.

Απέρριψε δε τις όποιες αιτιάσεις σε βάρος του για απαξίωση των μελών του Δ.Σ. της Αρχής αντιτείνοντας εμφατικά: «Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για συλλογικές αποφάσεις στα θέματα μεθοδολογίας, συλλογής, κατάρτισης και διάθεσης των στατιστικών αρχείων».

Την ίδια στιγμή ο ίδιος απέδωσε στα μέλη του Δ.Σ. της ΕΛΣΤΑΤ, που τον κατηγόρησαν ότι σκοπίμως εκτόξευσε το έλλειμμα, σενάρια και επιδιώξεις που δεν συμβάδιζαν με το έργο της ανεξάρτητης Αρχής. Ανέφερε, χωρίς να κατονομάσει ποιον εννοούσε, ότι υπήρξε «δράστης» που έμπαινε στο e-mail του πριν ακόμη επιστρέψει στην Ελλάδα και πάρει τη θέση του προέδρου της ανεξάρτητης Αρχής.

Δεν φάνηκε ωστόσο διατεθειμένος να καταθέσει τη σχετική ηλεκτρονική αλληλογραφία στην Επιτροπή της Βουλής ακόμη και όταν προκλήθηκε από τον βουλευτή του ΛΑΟΣ Μ. Βορίδη, ο οποίος του υπενθύμισε ότι επικρίνεται μεταξύ άλλων «επειδή είχε αθέμιτες επαφές με αξιωματούχους του ΔΝΤ ή άλλων φορέων για τον καθορισμό του ελλείμματος».

Σιγή ιχθύος κράτησε και για το αν και άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης υπολογίζουν το έλλειμμα όπως έπραξε η Ελληνική Στατιστική Αρχή.

Επέμεινε αντίθετα, επιδεικνύοντας τα σχετικά ντοκουμέντα, ότι το εγχειρίδιο για τα δημοσιονομικά στοιχεία για το έλλειμμα περιλαμβάνει τα κριτήρια που εκείνος Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 2 σχόλια »

Πιο κοντά οι εκλογές; Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ απειλούν με παραιτήσεις!

Αναρτήθηκε από τον/την economikos στο Σεπτεμβρίου 21, 2011

Πανικός αυτή την ώρα στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ.

Τρεις βουλευτές, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν πάει στον γραμματέα της ΚΟ του κόμματος, απειλώντας ακόμα και με παραιτήσεις αν περάσουν τα νέα μέτρα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ζητούν την επικύρωση των μέτρων από τον λαό, καθώς – έστω και αργά – κατάλαβαν ότι όλα όσα έχουν ψηφίσει εδώ και καιρό όχι μόνο δεν έχουν αποδώσει, αλλά καταστρέφουν τη χώρα.

Αυτός είναι και ένας βασικός λόγος αναβολής της ανακοίνωσης των μέτρων σήμερα, μεταφέροντάς τα για μέσα ή μετά το σαββατοκύριακο, ενώ άνοιγμα προς τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ έκανε το πρωί και ο Ευάγγελος Βενιζέλος από το βήμα της Βουλής, κάνοντας επίκλιση στο πατριωτικό τους καθήκον. Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 26 σχόλια »

Τουλάχιστον 6 εκ. € στους ιδιώτες από το Τέλος Ακινήτων

Αναρτήθηκε από τον/την exomatiakaivlepo στο Σεπτεμβρίου 21, 2011

Οι μέτοχοι της ΔΕΗ και των εναλλακτικών παρόχων θα εισπράξουν 6 εκ. € που θα πληρώσουν οι καταναλωτές μέσω του Ειδικού Τέλους Ακινήτων σύμφωνα με την ερώτηση καταγγελία του βουλευτή Βοιωτίας της Νέας Δημοκρατίας, κου Μιχάλη Γιαννάκη προς τους συναρμόδιους Υπουργούς Οικονομικών και Περιβάλλοντος.
Στην ερώτησή του ο Μιχάλης Γιαννάκης θεωρεί υπερβολικό το κόστος των 6.000.000 € που θα εισπράξει τόσο η ΔΕΗ όσο και οι εναλλακτικοί πάροχοι ηλεκτρικής ενέργειας με πρόσχημα την αύξηση του κόστους είσπραξης, αφού οι εταιρίες αυτές διαθέτουν ήδη υπαρκτό και έτοιμο εισπρακτικό μηχανισμό.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 1 σχόλιο »

κάπου να κρατηθούμε ψάχνουμε…

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Σεπτεμβρίου 21, 2011

του  ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΥ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗ

λέκτορα Παν/μίου Πατρών

 Όσοι κάθε τόσο γράφουμε και μιλάμε για τον νέο Ηγέτη που η πατρίδα μας και ο λαός μας χρειάζονται αυτές τις κρίσιμες ώρες, ΝΑΙ και χωρίς περιστροφές, τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά εννοούμε.  

   Κι’ ας μην βιαστούν κάποιοι να  μιλήσουν για κολακείες γιατί ο ίδιος δεν τις εκτιμά και αυτή η γραφίδα δεν τις συνηθίζει.

   Στο σκοτεινό όμως κύκλο της απόγνωσης που μας έσπρωξαν και απελπισμένα παλεύουμε όλοι μας, ΝΑΙ, από κάπου θέλουμε να κρατηθούμε.

   Και δυστυχώς μόνον ο Σαμαράς έμεινε πλέον, ακόμα και με τις όποιες προκαταλήψεις των αντιπάλων  του. Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 21 σχόλια »

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ;

Αναρτήθηκε από τον/την netakias στο Σεπτεμβρίου 21, 2011

Βασίλης Βιλιάρδος  (copyright)

Πιθανολογούμε ότι, η Ελλάδα θα διατηρηθεί στην Ευρωζώνη, θα ισορροπεί σε τεντωμένο σχοινί χωρίς να χρεοκοπεί, ενώ ταυτόχρονα θα υφίσταται όλα τα δεινά της στάσης πληρωμών

Άρθρο

 

Πάρα πολλές φορές ευρισκόμαστε αντιμέτωποι με ερωτήσεις, σχετικά με το τι ακριβώς είναι η χρεοκοπία. Η απάντηση μας είναι ότι, ένα κράτος πτωχεύει όταν δεν μπορεί να πληρώσει τους δανειστές του – αυτούς δηλαδή που διαθέτουν ληξιπρόθεσμες υποσχετικές πληρωμής (ομόλογα), οι οποίες αφορούν είτε τόκους, είτε χρεολύσια (δόσεις). Γράφουμε δανειστές και όχι πιστωτές, επειδή υπάρχει σημαντική διαφορά μεταξύ τους. Οι πιστωτές είναι δυνατόν να είναι προμηθευτές του δημοσίου, οι οποίοι δεν έχουν κρατικά αξιόγραφα στην κατοχή τους – οπότε μπορεί να επιβάλλουν την πτώχευση, όπως και στις επιχειρήσεις, μόνο αφού δικαιωθούν τελεσίδικα από κάποιο δικαστήριο, εκδώσουν διαταγή πληρωμής κλπ.

 

Περαιτέρω, δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ της πτώχευσης μίας επιχείρησης και ενός κράτους – όπου, στην περίπτωση της επιχείρησης, οι δανειστές είναι συνήθως τράπεζες (πιστωτές οι προμηθευτές της, το προσωπικό κλπ.). Αντίθετα όμως με τις επιχειρήσεις, τα κράτη δεν μπορούν να κλείσουν δηλώνοντας χρεοκοπία, ενώ δεν υπάρχει Πτωχευτικό Δίκαιο και δεν μπορεί να διορισθεί σύνδικος πτώχευσης – ο οποίος θα πουλούσε όλα τα περιουσιακά στοιχεία τους κράτους, θα πλήρωνε με αυτά μέρος των υποχρεώσεων του και θα το εκκαθάριζε (έκλεινε). Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ | 3 σχόλια »

Δεν θα ανακοινωθούν σήμερα τα νέα μέτρα – Αύριο o Beni στον Παπούλια – Την Τρίτη η εμφάνιση ΓΑΠ στη Γερμανία!

Αναρτήθηκε από τον/την economikos στο Σεπτεμβρίου 21, 2011

Νέα παράταση έλαβε η ανακοίνωση των νέων μέτρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα ανακοινωθεί κάτι επίσημα, καθώς ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα περιμένει να δει πως θα κινηθούν και οι διαπραγματεύσεις το Σαββατοκύριακο στην Ουάσινγκτον.

Τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Οικονομικών, Eυ. Βενιζέλο, θα δεχθεί την Πέμπτη στις 13.00 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Παράλληλα, την ερχόμενη Τρίτη ο Γ. Παπανδρέου θα κάνει μια από τις σπάνιες πλέον εμφανίσεις του, όχι εντός Ελλάδος, αλλά στη Γερμανία όπου και θα μεταβεί για να πραγματοποιήσει έκτακτη συνάντηση με την Μέρκελ.

Σοκ. Είμαστε ανίκανοι από μόνοι μας, ομολογεί ο Βενιζέλος!!!

Αναρτήθηκε από τον/την Εξουσία στο Σεπτεμβρίου 21, 2011

Είναι απορίας άξιο γιατί δεν ξεσηκώνεται ο λαός, έπειτα από αυτά που ακούει από τους ίδιους του εκπροσώπους του πολιτικού συστήματος;; Πόσο θα πάρει ακόμα να το αντιληφθεί μέχρι και ο τελευταίος πολίτης, ότι το ισχύον πολιτικό σύστημα είναι η αιτία όλων των δεινών αυτού εδώ του ιστορικού λαού;;

Σήμερα στη Βουλή των Ελλήνων, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και υπουργός των οικονομικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, όπως διαβάζουμε στα διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης, είπε το εξής, όχι απλά καταπληκτικό, αλλά σοκαριστικό. «Ευτυχώς που έχουμε τεθεί υπό έλεγχο γιατί έτσι μπορούμε να τεθούμε και υπό εθνικό αυτοέλεγχο», είπε και προσέθεσε ότι «χωρίς έλεγχο από την τρόικα η ελληνική οικονομία θα είχε εκτροχιαστεί».

Δηλαδή, αντιλαμβάνεστε τι είπε ο άνθρωπος;;…. Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Advertisements

Ενέργειες

Πληροφορίες

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s
Αρέσει σε %d bloggers: