www.olympia.gr

23 09 2011

ΙΔΟΥ Η ΕΛΒΕΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ. ΣΥΝΤΡΙΨΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ!

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Ιουνίου 25, 2011

Διαβάστε τις απίστευτες αποκαλύψεις που προσπαθούν με νύχια και με δόντια να κρατήσουν στην αφάνεια τα ΜΜ”Ε” αλλά και οι επίορκοι του πολιτικού συστήματος. Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 375 σχόλια »

Ποιές τράπεζες πληρώνουν τη νύφη σε περίπτωση χρεωκοπίας (κάποια από αυτές όμως έχει ήδη θησαυρίσει με το αντίδοτο…)

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Σεπτεμβρίου 23, 2011

These Are The Euro Banks With The Most Exposure If Greece Defaults

#12: Spain — $1.1 billion in total bank exposure

Bank-by-bank Gross Direct Long Exposures (GDLE) to Greek Sovereigns

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 7 σχόλια »

Λεφτά ε; Ε να!

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Σεπτεμβρίου 23, 2011

Τα τελευταία 2 χρόνια έχω περάσει από όλες σχεδόν τις ακραίες συναισθηματικές καταστάσεις.

Έχω θυμώσει πολύ, εξοργιστεί, κλάψει, απογοητευτεί, αγανακτήσει, έχω πάρει μέρος σε αμέτρητες συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα, πήρα μέρος στην πορεία από το άγαλμα του Λεωνίδα στο Σύνταγμα. Έκανα ότι περνούσε από το χέρι μου, αντιστάθηκα όπως μπορούσα.

Τώρα έχω περάσει σε άλλη φάση. Όταν τούς βλέπω στην τηλεόραση, δεν μου ανεβαίνει πια το αίμα στο κεφάλι. Δεν μου προκαλούν πια αναγούλα ούτε εμετό. Νιώθω πλήρη απάθεια. Έχουν ξευτιλιστεί τόσο πολύ από μόνοι τους, πού πραγματικά δεν νιώθω πια τίποτα για αυτούς.

Καθημερινά κάνουν διαγωνισμό μαλακίας για το ποιός θα προτείνει το πιο αντιδημοκρατικό μέτρο, για το ποιός θα πράξει το μεγαλύτερο έγκλημα κατά της κοινωνίας, για το ποιός είναι ο μεγαλύτερος γλύφτης των τοκογλύφων, για το ποιός είναι ο μεγαλύτερος πρόθυμος να εξυπηρετήσει τα ξένα συμφέροντα και να διαμελήσει και ξεπουλήσει την χώρα μας.

Η απάθεια όμως αυτή δεν σημαίνει ότι έπαψα να ενδιαφέρομαι, ούτε ότι πρόκειται να τούς αφήσω σε χλωρό κλαρί. Αντίθετα αυτή η απάθεια είναι το συναίσθημα πού νιώθω επειδή έχω πάρει πια τις αποφάσεις μου.

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΙΠΟΤΑ. Αφού αυτό τούς πονάει, αυτό θα κάνω. Στις συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα μας έσπασαν στο ξύλο, μάς έλουσαν με τόνους δακρυγόνα και μάς Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 54 σχόλια »

Μέγα πολιτικό ατόπημα και ηθικό σκάνδαλο του υπουργικού συμβουλίου

Αναρτήθηκε από τον/την filotimiamirror στο Σεπτεμβρίου 23, 2011

Πολλάκις έχει καυτηριασθεί το απαράδεκτο καθεστώς των «ειδικών», και των άλλων ποικιλωνύμων συνεργατών, δια των οποίων οι εκάστοτε νομείς της εξουσίας, ιδιαιτέρως δε οι σοσιαλισταί τοιούτοι, «στελεχώνουν» τα Γραφεία τους, για να μας κυβερνούν καλά, και για να ζουν αυτοί καλύτερα… Όμως, υπερβαίνει κάθε όριο πολιτικής υποκρισίας, διοικητικής διαστροφής και διαχειριστικής σπατάλης, αυτό που συνέβη με τις θέσεις (προσοχή:  τις «θέσεις», όχι απαραίτητα και τους συνεργάτες που τις κάλυπταν) των «ειδικών συμβούλων, ειδικών συνεργατών και μετακλητών διοικητικών υπαλλήλων» του προσφάτως αποβιβασθέντος του κυβερνητικού ναυαγίου κυρίου Παμπούκη.  Ο οποίος τούς τα βρόντηξε κι έφυγε.  Ο δε Γεοργάκις, χαρούμενος κωπηλάτης κι αδέξιος ποδηλάτης, έκρινε ότι το εθνοσωτήριο έργο της Ανθυπατείας του μπορεί να επιτελεσθεί και χωρίς «Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας», – και έτσι δεν διόρισε αντικαταστάτη του παλαιού εκλεκτού φίλου και μυστικοσυμβούλου του.  Κενωθείσης της θέσεως του κυρίου Αναπληρωτού, θα ανέμενε ο αφελής ραγιάς του Ελλαδιστάν, ότι θα καταργούνταν ἤ έστω θα έμεναν κενές και οι θέσεις των ειδικών συνεργατών, που άλλωστε έχουν συσταθεί για την «υποστήριξη» (λέμε τώρα…) του συγκεκριμένου υπουργικού θώκου. Αλλά, η Φοροκυβέρνηση των Παπανδρέων, που απειλεί με «εφεδρεία» δεκάδες χιλιάδες εργαζομένων, αυτές τις φυσιολογικά κενωθείσες θέσεις δεν τις αφήνει χωρίς προνομιούχους πισινούς να τις γεμίζουν… Με Πράξη του Υπουργικού Συμβουλίου (όλα τα φροντίζει ο μαέστρος της συλλογικής ευθύνης), οι άδειες παμπούκειες θέσεις διαμοιράζονται, σαν λάφυρα του αφανούς ενδοπασοκικού πολέμου, μεταξύ των κυρίων Χρυσοχοΐδη, Σαχινίδη και Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 16 σχόλια »

Τι θα γίνει με τα ακίνητα των ιδιωτών εάν “έχουν πρόβλημα” οι τράπεζες;

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Σεπτεμβρίου 23, 2011

Αναρωτιέται ο Πόρτα – Πόρτα

ΚΑΛΟ ??? πληρωστε ακινητα ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ κοροϊδα…

ΟΤΑΝ ΦΟΥΝΤΑΡΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΕΠΖΕΣ τις θα Συμβει Στα Ακινητα μας ??? ΕΙΝΑΙ ΔΕΜΕΝΑ ΚΑΠΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ???? ΡΩΤΑΩ !!!! ΠΑΛΙ και ΠΑΛΙ…. ΕΙΝΑΙ «ΔΕΜΕΝΑ», ΥΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΑ, σε οποιαδηποτε μορφη, υλικη ή άϋλη, ως ακινητο ή ως ΜΟΝΙΜΟ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΕΣΟΔΟ ? ( το ιδιο είναι )… Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 90 σχόλια »

Γιάννης Κότσιρας: Δεν είναι κυβέρνηση Εθνικής Βλακείας αλλά Εθνικής μειοδοσίας!

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Σεπτεμβρίου 23, 2011

Ο Γιάννης Κότσιρας γράφει στο προφίλ του στο Facebook.
«Καλημέρα σε όλους. Οι κυβερνητικοί πολιτικοί δεν είναι ανίκανοι. Δεν είναι ηλίθιοι. Δεν είναι αργόστροφοι. Ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν.
Δεν αγωνίζονται για τη σωτηρία της χώρας μας. Αγωνίζονται για να μην αποκαλυφθούν οι συμφωνίες και οι παρανομίες που έκαναν αυτοί και οι προκάτοχοί τους.
Αγωνίζονται για το Εθνικό Ξεπούλημα της χώρας μας, στους συνεταίρους τους, τραπεζίτες, εργολάβους και Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 16 σχόλια »

Δεν μπορεί βρε παιδιά… πλάκα μας κάνει ο Παπανδρέου. Γιατί αν μιλά σοβαρά, ο Γιέλτσιν μοιάζει μπροστά του… Αριστοτέλης!

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Σεπτεμβρίου 23, 2011

Ο απίστευτος άνθρωπος που τυγχάνει να είναι πρωθυπουργός της Ελλάδας, ανέφερε προ ολίγων ημερών την Χιλή ως παράδειγμα προς μίμηση!

Συγκεκριμένα, “Πάντα κοσμοπολίτης, ο Γιώργος Παπανδρέου έκανε μια αναφορά στη Χιλή στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου. Επικαλέστηκε μάλιστα μια μελέτη που συγκρίνει τη Χιλή και την Ελλάδα ως χώρες που πέρασαν δεκαετίες ανώμαλου πολιτικού βίου με κατάληξη δικτατορικά καθεστώτα. Ωστόσο, μετά την αποκατάσταση της δημοκρατίας, η Χιλή προόδευσε πιο γρήγορα σε ζητήματα θεσμών. Στο σημείο αυτό παρεμβαίνει, στο γνωστό σκωπτικό του ύφος, ο Ευάγγελος Βενιζέλος. «Πρέπει να σας πω», επισημαίνει, «ότι ο εμπειρογνώμονας του ΔΝΤ για φορολογικά θέματα είναι Χιλιανός». Συμπέρασμα: η Χιλή προηγείται και στα φορολογικά.” Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά “Τα Νέα”.

Θέλει λοιπόν ο μέγας στοχαστής να μας κάνει “Χιλή”;

Δειτε λοιπόν τι συμβαίνει αυτή την στιγμή στην Χιλή: Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 11 σχόλια »

Αν δεν σωθεί ο Ελληνισμός, δεν ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΩΘΩ! Για να σωθείς πρέπει να το αξίζεις κιόλας.

Αναρτήθηκε από τον/την netakias στο Σεπτεμβρίου 23, 2011

του netakias

Εχετε αναρωτηθεί, γιατί θα έπρεπε να σωθούμε; Γιατι αξίζει να σωθεί η Ελλάδα;

Τα τζιπ, τα αρχαία, τα σπίτια, οι πισίνες;

Τον ωχαδερφισμό μας, τον αλληλοσπαραγμό, την ακαταστασία μας;

Ολα τα παραπάνω θα συνεχίσουν να υπάρχουν κι όταν θα μας έχουν αντικαταστήσει με τους Παπανδρέλληνες.

Μήπως αυτά, δεν αξίζουν τόσο, ώστε να υπάρχει λόγος για να αναχαιτίσουμε το Ιστορικό μας τέλος; Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο GAP, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 36 σχόλια »

“Mας εξέτασαν στο πόδι!..” (Το είχε κανονίσει ο Πετσάλνικος στη πρόσφατη συνάντηση με τον Παπανδρέου!)» href=»http://olympia.gr/2011/09/23/%ce%b3%ce%b5%cf%89%cf%81%ce%b3%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%ac-m%ce%b1%cf%82-%ce%b5%ce%be%ce%ad%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%b1%ce%bd-%cf%83%cf%84%ce%bf-%cf%80%cf%8c%ce%b4%ce%b9-%cf%84%ce%bf-%ce%b5%ce%af/» rel=»bookmark»>Γεωργαντά> “Mας εξέτασαν στο πόδι!..” (Το είχε κανονίσει ο Πετσάλνικος στη πρόσφατη συνάντηση με τον Παπανδρέου!)

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Σεπτεμβρίου 23, 2011

http://kourdistoportocali.com/default.aspx?pageid=7642
Το μυστήριο της πρόσφατης συνάντησης Παπανδρέου-Πετσάλνικου λύθηκε.
Ο κρυβόμενος πρωθυπουργός ζήτησε από τον πρόεδρο της Βουλής Πετσάλνικο-γειασάν τη Πέγκυ Ζήνα-να πέσει στα χαμηλά ο Ανδρέας Γεωργίου του ΔΝΤ και της Στατιστικής Αρχής και να απαξιωθεί η Γεωργαντά.
Την “αποστολή” εξετέλεσαν πρόθυμα οι πασόκοι βολευτές με επικεφαλής τον Μακρυπίδη.

Ακολουθεί το ρεπορτάζ του Κώστα Κυριακόπουλου από την “Ε”>

«Αυτό που κατάλαβα είναι ότι δεν υπάρχει η βούληση να ερευνηθεί η υπόθεση των καταγγελιών σε βάθος και να βρεθεί η άκρη». Η Ζωή Γεωργαντά, μία ημέρα μετά την εξέτασή της από τη Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, προβαίνει σε ακόμη μία καταγγελία: «Μας έδωσαν μόνο τέσσερα λεπτά και τριάντα ερωτήσεις…».

  Ζωή Γεωργαντά: Οταν χτύπησε το καμπανάκι, βουλευτές του ΠΑΣΟΚ άρχισαν να μου λένε ότι δεν απάντησα!!

Η κ. Γεωργαντά, μιλώντας χθες στην «Ε», αναφέρθηκε και στις κατηγορίες που της απέδωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Α. Μακρυπίδης, κάνοντας λόγο για κλεψίτυπη διδακτορική διατριβή, αλλά και για παράτυπη είσπραξη δύο επιδομάτων από την ίδια. Η Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | “Mας εξέτασαν στο πόδι!..” (Το είχε κανονίσει ο Πετσάλνικος στη πρόσφατη συνάντηση με τον Παπανδρέου!)» href=»http://olympia.gr/2011/09/23/%ce%b3%ce%b5%cf%89%cf%81%ce%b3%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%ac-m%ce%b1%cf%82-%ce%b5%ce%be%ce%ad%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%b1%ce%bd-%cf%83%cf%84%ce%bf-%cf%80%cf%8c%ce%b4%ce%b9-%cf%84%ce%bf-%ce%b5%ce%af/#comments»>23 σχόλια »

Λιντσάρισαν τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Λιντζέρη πριν από λίγο στη Νίκαια – το επιβεβαίωσε μόλις το Καρατζαφέρης στο βήμα της βουλής. Επιστολή διάψευσης έστειλε πριν λίγο ο βουλευτής, επέμεινε ο Καρατζαφέρης.

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Σεπτεμβρίου 23, 2011

 Έστειλε διάψευση ο βουλευτής για το συμβάν. “Δεν με έδειραν, είναι φαντασιοπληξίες ενός blog”. Επέμεινε ο Κατατζαφέρης!

Συνέβει νωρίτερα στη Νίκαια έξω από τράπεζα όπου ο βουλευτής σταμάτησε για να σηκώσει χρήματα από το ΑΤΜ. Μόλις οι παρευρισκόμενοι αντελήφθησαν ποιός είναι , του επιτέθηκαν φραστικά και με προπηλακισμούς και σώθηκε χάρις την παρέμβαση της προσωπικής του ασφάλειας που τον φυγάδευσε.

Φανταστείτε ότι ο Λιντζέρης ηταν από τους έξυπνους που απέφευγε την έκθεση του στο γυαλί, παρ’ όλα αυτά δεν την γλίτωσε…

Περισσότερα για το συμβάν εδώ.

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 17 σχόλια »

“Ροντέο” κάθε μέρα η βουλή! «Αντε γ…. Όπου σε βρίσκω θα σε γ….» !!!! είπε ο Τσώνης στον Ροντούλη!

Αναρτήθηκε από τον/την economikos στο Σεπτεμβρίου 23, 2011

«Αντε γ…. Όπου σε βρίσκω θα σε γ….» !!!! 

Άγριος καυγάς Τσώνη – Ροντούλη

Απίστευτο επεισόδιο, με βουλευτές να ανταλλάσσουν χυδαίες εκφράσεις σημειώθηκε για μια ακόμα φορά στο εντευκτήριο της Βουλής το οποίο όπως πάει θα μετατραπεί σε ρινγκ, μεταδίδει το Πρώτο Θέμα.

Πρωταγωνιστές, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Νίκος Τσώνης και ο συνάδελφός του του ΛΑΟΣ κ. Αστέριος Ροντούλης που λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια.

Αναλυτικά, όταν ο κ. Ροντούλης εμφανίστηκε στο εντευκτήριο, παρέα με τους κ.κ. Παύλο Μαρκάκη και Αγγελο Κολοκοτρώνη, τον περίμενε ο κ. Τσώνης ο οποίος ήταν εξοργισμένος για τα περί «γομαριών»! Αμέσως κατευθύνθηκε προς το μέρος του φωνάζοντας «Εσύ είσαι γομάρι. Αυτά που λες είναι για σένα. Εμείς παλεύουμε για να κρατήσουμε όρθια την κοινωνία. ‘Αντε γ…. Όπου σε βρίσκω θα σε γ…. Θα σε πλακώσω, ακόμα και αν δεν μπορώ θα σε πλακώσω», είναι μόνο μερικά από όσα ακούστηκαν σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες. Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 34 σχόλια »

Γιατί οι Γερμανοναζί δεν ήθελαν τον Καραμανλή ενώ την ίδια στιγμή αποθέωναν τον Γιώργο. ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ!

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Σεπτεμβρίου 23, 2011

Ως συνήθως, το συγκρότημα Λαμπράκη έχει μία παράδοση στο να ανακοινώνει τις αποφάσεις του εκάστοτε Ράιχ στους ιθαγενείς με σιγουριά και αξιοπιστία.

Έτσι λοιπόν, σε μία γωνίτσα του πρωτοσέλιδου, κάτω από τους διθύραμβους για το γεμάτο περίστροφο (ενότητα HORCA Classic), βλέπουμε τον λόγο για τον οποίο η Μέρκελ δεν γούσταρε τον Καραμανλή.

Σε ένα αρθράκι – λίβελλο για τον πρώην πρωθυπουργό, μαθαίνουμε ότι ο Καραμανλής ήταν “ανέμελος και αδαής”, ενώ αυτοί που παρήγγειλαν και χρυσοπλήρωσαν τα υποβρύχια που γέρνουν, ήταν μάγκες και δουλευταράδες. Ο “κακός” Καραμανλής βλέπετε, έστειλε τα Eurofighter και τις απαιτήσεις της Μέρκελ στον αγύριστο. Αυτό το γεγονός “εξόργισε” την Μέρκελ.

Η μεγάλη εφημερίδα όμως έδινε και μία άλλη, “πονηρή” διάσταση στο θέμα: Αυτά δεν γράφονται για να δειχθεί ότι ο κ. Καραμανλής είχε αποθέματα αντιστάσεως στις πιέσεις των ξένων που συνδυάζουν την πολιτική μετά του ωφελίμου. Απλώς εξηγούν τον εκνευρισμό της κυρίας Μέρκελ όταν αναγκάζεται να συνομιλεί με τους έλληνες υποψήφιους (ακόμη και σήμερα…) πελάτες της για να τους δώσει η Ευρωπαϊκή Ενωση οποιαδήποτε βοήθεια!!

Δηλαδή, ο Καραμανλής φταίει και για το ότι η Γερμανία και η Ευρωπαϊκή ένωση δεν έδινε βοήθεια στην Ελλάδα!! Εάν παίρναμε δηλαδή τα Γερμανικά Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 32 σχόλια »

SOS! Έκτακτο ειδικό τέλος ηλεκτροδοτούμενων δομημένων επιφανειών. Το ΤΕΛΟΣ του Συστήματος

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Σεπτεμβρίου 23, 2011

Η επιβολή του  ειδικού τέλους ηλεκτροδοτούμενων δομημένων επιφανειών (Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε), έχει όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του ΦΟΡΟΥ εφ` όσον πρόκειται για περίπτωση επιβολής, άνευ ανταλλάγματος, υποχρεωτικής χρηματικής επιβαρύνσεως σε κατηγορία συναλλασσομένων και συγκεκριμένα πρόκειται για χρηματική, υποχρεωτική και οριστική –όπως φαίνεται- οικονομική επιβάρυνση των φορολογουμένων, η οποία σύμφωνα με τις δηλώσεις του υπουργού των Οικονομικών θα επεκταθεί μέχρι το 2014 με πρόβλεψη να ενταχτεί ως μόνιμο φορολογικό μέτρο στο  νέο φορολογικό νόμο…
Το ως άνω «τέλος» (Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε) παρά τον χαρακτηρισμό του σαν τέλους, αποτελεί στην ουσία ΦΟΡΟ, κατά τη δημοσιονομική έννοια του όρου τούτου και ΟΧΙ “ανταποδοτικό τέλος”, αφού καταβάλλεται από τον φορολογούμενο χωρίς να υπάρχει ΑΜΕΣΟ και ειδικό αντάλλαγμα, κάποια δηλαδή Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 5 σχόλια »

Ο Καρατζαφέρης με …σακούλα αυτή την στιγμή στο βήμα της βουλής, σε αντίποινα για την Κανέλλη!

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Σεπτεμβρίου 23, 2011

Μόνο που η σακούλα δεν περιείχε είδη μπακαλικής αλλά ένα… λεξικό του Γιοβάννη! “Ο θησαυρός της Ελληνικής γλώσσας”.

Εμείς δεν κάνουμε “πολιτική μπακαλικής”, δήλωσε.

Όσοι όμως από εμάς θυμούνται τον επικό τρόπο που τα “τσακάλια” πλασιέ του συγκεκριμένου εκδοτικού οίκου προωθούσαν τις εγκυκλοπαίδειες, θα καταλάβετε πολύ καλά ΠΩΣ ακριβώς πολιτεύεται ο κύριος Καρατζαφέρης…

“Ποιό είναι το μεγαλύτερο ακρωτήριο του κόσμου;” ρωτούσαν. “Το Κατάκολο” απαντούσε ο αδαής πελάτης…

“Συγχαρητήρια, κερδίσατε έναν τόμο από την τρομερή 40τομη εγκυκλοπαίδια του Γιοβάννη”!

Πολιτική με το αζημίωτο…

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 31 σχόλια »

ΚΟΡΥΦΑΙΟ! Το Σπίτι σου όπως το βλέπει….

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Σεπτεμβρίου 23, 2011

Όπως το βλέπεις: εσύ…Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 15 σχόλια »

Εγώ να βάλω φόρους; Τι λέτε ρε . .

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Σεπτεμβρίου 23, 2011

.

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 21 σχόλια »

EKTAKTO: Κάτω από τις 800 μονάδες ο Γενικός Δείκτης του Χ.Α.

Αναρτήθηκε από τον/την economikos στο Σεπτεμβρίου 23, 2011

Στις 798,43 μονάδες με πτώση 3,8%.

Απίστευτα πράγματα με μια ανύπαρκτη κυβέρνηση που αδυνατεί να ανταπεξέλθει.

Άλλες εποχές θα είχε γίνει πρώτη είδηση. Τώρα τα αποκρύπτουμε όλα. . .

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 11 σχόλια »

“Άλλη μία ημέρα χωρίς τίποτε το αξιοσημείωτο”… (Λουδοβίκος ο ΙΣΤ΄)

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Σεπτεμβρίου 23, 2011

http://olympiada.files.wordpress.com/2011/09/apokefalismoslouis1.jpg?w=197&h=270Γράφει ο Δευκαλίων
 
Παίχθηκε εχθές το βράδυ η τελευταία πράξη της παράστασης ΣΟΚ και ΔΕΟΣ Σεπτεμβρίου. Αφού ο Γιώργος Παπανδρέου έκανε ότι μπορούσε για να δραματοποίηση της κατάσταση (ανέβαλε ακόμα και το ταξίδι του στις ΗΠΑ) και ο πολύς Βαγγέλης Βενιζέλος μας είπε από το βήμα της Βουλής ότι ευτυχώς που υπάρχει η τρόικα, ήρθε και ο λογαριασμός…
Για να κρίνει κανείς την ουσία των μέτρων που ανακοίνωσε εχθές το βράδυ η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου θα πρέπει να γνωρίζει μία λεπτομέρεια…
Φτωχός θεωρείται σύμφωνα με τις διεθνείς μετρήσεις και φόρμουλες των διεθνών οργανισμών ο άνθρωπος που δεν έχει δυνατότητα για επαρκή στέγη, τροφή, πόσιμο νερό, είδη καθαριότητας και φάρμακα. Δηλαδή ένας άνθρωπος θεωρείται φτωχός σύμφωνα με τους διεθνείς οργανισμούς όταν δεν έχει κατάλυμα που τον προφυλάσσει επαρκώς από το κρύο και τον καύσωνα, δεν τρέφεται επαρκώς, δεν πίνει νερό αρκούντως καθαρό και δεν έχει την δυνατότητα να αγοράσει τα απαραίτητα είδη καθαριότητας (π.χ. σαπούνι, οδοντόκρεμα κ.λ.π.) και φάρμακα (π.χ. ασπιρίνη).
Η Ε.Ε. θεωρεί ότι για να μπορεί ένας άνθρωπος να καλύψει αυτές τις στοιχειώδης ανάγκες θα πρέπει να έχει εισόδημα τουλάχιστον 6.480 ευρώ, ενώ το ελάχιστο οικογενειακό εισόδημα που θα επιτρέπει σε μία οικογένεια (ένα ζευγάρι με δύο παιδιά) να καλύπτει τις προαναφερόμενες ελάχιστες ανάγκες, θα πρέπει να είναι 13.608 ευρώ. Τα 6.480 ευρώ για ένα άνθρωπο και τα 13.608 ευρώ για μία οικογένεια (ζευγάρι με δύο παιδιά) ονομάζονται όριο φτώχειας. Στην χώρα μας σύμφωνα με μετρήσεις της Eurostat οι άνθρωποι που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας ανέρχονται σε ποσοστό περίπου Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 4 σχόλια »

Τι σκαρφίζονται οι μπαγάσηδες…

Αναρτήθηκε από τον/την economikos στο Σεπτεμβρίου 23, 2011

Από το kourdisto portocali

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 21 σχόλια »

Μια ανάσα από τις 800 μονάδες το ΧΑ!

Αναρτήθηκε από τον/την economikos στο Σεπτεμβρίου 23, 2011

Πλήρης απαξίωση στο ελληνικό χρηματιστήριο και η κυβέρνηση δεν έχει βγάλει τσιμουδιά.

Χιλιάδες μικροκαταθέτες εγκλωβισμένοι, σε μια άλλη παραλλαγή του 1999.

Ο Γενικός δείκτης «παλεύει» σήμερα με τις 800 μονάδες, αγγίζοντας έως και τις 800,5 μονάδες με πτώση 3,56%.

Eurobank και ΤΤ διαπραγματεύονται πλέον κάτω από το 1 ευρώ.

Μετά τη σημερινή υποβάθμιση 8 τραπεζών από τον οίκο Moody’s ο τραπεζικός κλάδος της χώρας πραγματοποιεί ελεύθερη πτώση: Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ | 3 σχόλια »

Δειτε το 2ο Βίντεο της Κανέλλη! Την Μερεντίτη της έπιασε ο πόνος για τα Παιδιά μας!

Αναρτήθηκε από τον/την netakias στο Σεπτεμβρίου 23, 2011

 

Μήπως η Κανέλλη αντι για γάλα, έπρεπε να φέρει ξυδάκι για μερικούς;

Ο Αδωνις, ο λάτρης του μνημονίου, υίζει για τον “λαϊκισμό” της Κανέλλη! Μας έσωσε με το μνημόνιο, τώρα θα μας σώσει από τον (αν-)υπαρκτό Κομμουνισμό! 🙂

Οσο για την κ.Μερεντίτη, την έπιασε ο πόνος για τα Παιδιά μας!

Οπα!

Η εν λόγω βουλευτής έχει ψηφίσει Ιθαγένεια, Μνημόνιο Α’, Ασφαλιστικό, Εργασιακό, Μεσοπρόθεσμο, κτλ, κτλ! 

Τι ευαισθησία!

Τι συγκίνηση!

Οσο γι αυτό που λέει Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, για το αν μονοπωλεί την Αριστερά η Καννέλη, είναι υποκριτικό!

Δεν είμαι αριστερός κι η Κανέλλη, σωστά, δεν μπορεί να μονοπωλεί την Αριστερά, αλλά από που βγήκε Αριστερή μια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ;

Πόσο αριστερή μπορεί να είναι η Ρομφαία του ΔΝΤ στην Ελλάδα;

Πόσο αριστερή μπορεί να είναι, όταν στην οκταετία του Σημιτικού Μεσαίωνα διετέλεσε ”Ειδική συνεργάτης στο γραφείο του Πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη (1997-2000)”  και βουλευτής από τ0 2000!

Η δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα, αν δεν τους μαυρίσετε στις κάλπες, καλά κάνουν και μας δουλεύουν……

Δημοσιεύθηκε στο history – ιστορία – 历史, HORCA | 13 σχόλια »

Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΧΗ

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Σεπτεμβρίου 23, 2011

ΟΠΟΙΟΣ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΟΝ ΤΡΩΕΙ Ο ΛΥΚΟΣ.

Η μεγάλη ρήση του ευπατρίδη Ευάγγελου Αβέρωφ που χαράκτηκε ανεξίτηλα στην καρδιά του κάθε κεντροδεξιού και τον ακολουθεί δεκαετίες τώρα με γνωστά αποτελέσματα. Βέβαια η ρήση εξασφαλίζει ότι δεν μπορείς να είσαι ούτε το τσοπανόσκυλο ούτε και ο βοσκός.

Τώρα θα μου πείτε που το θυμήθηκες ή τέτοιες ώρες τέτοια λόγια. Οταν πρωθυπουργός της Ελλάδος γίνεται ο Αντώνης Σαμαράς πολιτικό παιδί του αείμνηστου τότε είναι αναγκαίο να γνωρίζεις.

Πρόεδρε τα κάστρα πέφτουν από μέσα και ο Κώστας Καραμανλής έχασε όταν πλέον η γυάλα που τον έκλειναν σιγά σιγά του στέρησε το οξυγόνο .Τότε που δεν μπόρεσε να δει ότι μόνη του δύναμη , το οξυγόνο του , ήταν η αγάπη του λαού και άκουσε μεταξύ των άλλων σε μία περίφημη Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 41 σχόλια »

Επιτέλους η ΝΔ αφυπνίζεται και αρχίζει τις συγκεντρώσεις (παρά τις ντιντιδοαντιδράσεις).

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Σεπτεμβρίου 23, 2011

Σωστή η πρωτοβουλία του Γιάννη Μανώλη και του Νίκου Νικολόπουλου να οργανώσουν συγκέντρωση εργαζομένων και εκπροσώπων τους. Στην ουσία έπραξαν το αυτονόητο, αυτό που ζητά διακαώς η κοινωνία. Δράση.

Η συγκέντρωση βέβαια θα είναι στην αίθουσα συγκεντρώσεων της Συγγρού, ενώ θα έπρεπε τουλάχιστον να γινόταν σε ανοιχτό χώρο. Αλλά ας μην ζητάμε και πολλά, πρώτο βήμα ήταν, ελπίζουμε να υπάρξουν και άλλα στη συνέχεια.

Βλέπετε, όπως ενημερωθήκαμε, ακόμα και γι’ αυτή την ενέργεια υπήρξαν αντιδράσεις από …μετριοπαθείς, ευαίσθητους και αποτριχωμένους, πολλοί από Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 18 σχόλια »

Με αφορμή μια φοιτητική συνέλευση: ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

Αναρτήθηκε από τον/την anarmodios στο Σεπτεμβρίου 23, 2011

από το ιστολόγιο sxoliastesxwrissynora.wordpress.com

Γράφει ο Παύλος

Είμαι απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου (ΑΣΟΕΕ). Προχθές λοιπόν πήγα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο και παρακολούθησα για λίγο τη συνέλευση που θα αποφάσιζε για συνέχιση ή όχι της κατάληψης. Τελικά αποφάσισε συνέχιση, με διαφορά περίπου 100 ψήφων. Μόνο η ΔΑΠ, από τις φοιτητικές παρατάξεις, υποστήριζε τη λήξη της κατάληψης.

Κάθισα δυο ώρες μόνο (στην ψηφοφορία δεν ήμουνα εκεί). Αλλά δεν ήταν μόνο γιατί η αίθουσα ήταν ασφυκτικά γεμάτη και η παρακολούθηση της συνέλευσης γινόταν έτσι επίπονο έργο. Κυρίως ήταν γιατί ένοιωθα μια αυξανόμενη στενοχώρια. Πρέπει να πω ότι υποστηρίζω τη συνέχιση των καταλήψεων. Από συζητήσεις που έκανα λοιπόν με διάφορους φοιτητές, από νωρίς σχημάτισα την εντύπωση ότι το μπλοκ υπέρ των καταλήψεων θα κέρδιζε την ψηφοφορία. Επομένως, γιατί ένοιωσα έτσι; Γιατί η παρακολούθηση της συνέλευσης μου προκαλούσε αυξανόμενη δυσφορία;

Όταν βγήκα έξω από το κτίριο της ΑΣΟΕΕ περιπλανήθηκα αρκετά , περπατώντας χωρίς συγκεκριμένο σκοπό , μπαινοβγαίνοντας στην Πατησίων, και προσπαθώντας να συνειδητοποιήσω τις βαθύτερες και ασυνείδητες σκέψεις μου. Τελικά, ξαφνικά (έτσι δεν συμβαίνει συνήθως;) κατάλαβα.

Η συνέλευση που παρακολούθησα (αυτό που εγώ παρακολούθησα των δυο ωρών και ίσως γίνομαι άδικος), παρότι είχε ένταση, ήταν γεμάτη από τα συνηθισμένα συνδικαλιστικά τερτίπια και οι λόγοι των φοιτητών ήταν οι αναμενόμενοι λόγοι που γίνονται από μέλη των φοιτητικών παρατάξεων. Υπήρχε και μια ομάδα φοιτητών που μερικές φορές φώναζε – δεν κατάλαβα σε τι απαντούσαν – «πόλεμο στον πόλεμο των αφεντικών – η αλληλεγγύη είναι το όπλο των λαών». Όλα αυτά ήταν τα συνηθισμένα και καθιερωμένα, με την παραπάνω ένταση να οφείλεται στην κρισιμότητα του νομοσχεδίου, που, για παράδειγμα, ουσιαστικά απαγορεύει σε έναν εργαζόμενο φοιτητή να σπουδάσει. Και επειδή, λόγω των αυξανόμενων οικογενειακών οικονομικών δυσκολιών λόγω αυξανόμενης πτώχευσης της ελληνικής κοινωνίας, οι εργαζόμενοι φοιτητές θα είναι πλέον οι συντριπτικά περισσότεροι, νομίζω ότι πλέον το όραμα των πλουσίων για δική τους αποκλειστική ανώτατη μόρφωση θα επιτευχθεί. Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 7 σχόλια »

ΤΕΣΤ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Σεπτεμβρίου 23, 2011

Ελληνοφρένεια

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 8 σχόλια »

Η Γερμανία κρύβει χρέος 5 τρις ευρώ;;;

Αναρτήθηκε από τον/την economikos στο Σεπτεμβρίου 23, 2011

Λέτε να πηγαίνει γι’ αυτό ο Παπανδρέου την Τρίτη στο Βερολίνο; Να δώσει συμβουλές στη Μέρκελ;

Λίγες ημέρες μετά τις καταγγελίες ότι το έλλειμμα του 2009 «μαγειρεύτηκε» για να παρουσιαστεί μεγαλύτερο, έρχονται αποκαλύψεις για τη Γερμανία ότι κρύβει χρέος!

Greek statistics ή μήπως German statistics;

Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα Handelsblatt, επικαλούμενη τις εκτιμήσεις του Bernd Raffelhueschen, καθηγητή Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο του Freiburg, το γερμανικό δημόσιο χρέος είναι πολύ υψηλότερο σε σχέση με αυτό που εμφανίζουν τα επίσημα στοιχεία.

Μια Γερμανία που «ξεσκίζει» τις υπόλοιπες χώρες, όπως η Ελλάδα για να μειώσει το έλλειμμα και μετέπειτα να κάνει διαχειρίσιμο το χρέος.

Πέραν των 2 τρισ. ευρώ γερμανικού χρέους που προκύπτει από τα δηλωμένα στοιχεία, η Γερμανία φέρεται να έχει επιπλέον υποχρεώσεις 3 τρισ. ευρώ εξαιτίας των ελλειμμάτων στην κοινωνική ασφάλιση και τα συνταξιοδοτικά ταμεία! Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 25 σχόλια »

ΤΑ ΤΡΙΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ

Αναρτήθηκε από τον/την economikos στο Σεπτεμβρίου 23, 2011

Τρία είναι τα σενάρια για την Ελλάδα μετά τη λήψη των νέων επώδυνων μέτρων της κυβέρνησης, χωρίς να αποκλείεται ούτε αυτό της ελεγχόμενης αναδιάρθρωσης του δημόσιου χρέους με «κούρεμα» κατά 50%.

Αυτό τουλάχιστον υπονόησε χρησιμοποιώντας ιδιαίτερα προσεκτικές διατυπώσεις ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος στην πολύωρη προσπάθειά του να εξηγήσει στους βουλευτές του ΚΤΕ Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ την κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα η οικονομία. Μιλώντας με δραματικούς τόνους στη συνεδρίαση του ΚΤΕ, που διήρκεσε περί τις πεντέμισι ώρες, αναφέρθηκε σε τρία πιθανά σενάρια που συνδέονται με τις οικονομικές εξελίξεις στη χώρα μας.

ΤΟ ΚΑΛΟ

Είπε ότι το καλό – πρώτο – σενάριο αφορά την κύρωση και εφαρμογή της συμφωνίας της 21ης Ιουλίου, που προβλέπει μεταξύ άλλων αναδιάρθρωση του χρέους με κούρεμα ομολόγων της τάξεως του 20%. Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 8 σχόλια »

ΑΘΩΟΣ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΗΕΑ ΓΙΑ ΤΟ “ΠΕΤΑΛΩΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ;”

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Σεπτεμβρίου 23, 2011

ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΥ ΤΖΕΦΡΙ ΠΟΥ “ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ” ΤΟΝ ΜΥΩΔΗ ΑΛΒΑΝΟ ΜΕ ΤΟ ΣΛΙΠ ΣΤΗ ΡΟΔΟ. Του γκαλάκτικα – λέιζερ – νταρκ βέιντερ – Πεταλωτή.

Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ στο οποίο είχε καταφύγει θιγόμενος ο πρώην εκπρόσωπος του Νεοταξικού ΠΑΣΟΚ που οδηγεί τη χώρα στο χάος και τον εμφύλιο και τον ελληνικό λαό στην κατοχική πείνα, στην εξαθλίωση και στην καταρράκωση, απέρριψε με επιχειρήματα την κατηγορία του κ.Πεταλωτή περί “σεξουαλικών υποννούμενων” από τον δημοσιογραφο στην εκπομπή του στο Kontra και ως εκ τούτου τον αθώωσε πανηγυρικά.
Τώρα ο ρεπόρτερ , όπως πληροφορούμαστε, θα καταθέσει αγωγή εναντίον του Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου που έριξε στο κανάλι πρόστιμο 150.000 ευρώ, εκτελώντας προφανώς πολιτικές εντολές φίμωσης και επαγγελματικής εξόντωσης σε όποιον εναντιώνεται στα έργα και τις μέρες όσων εκτελούν πειθήνια τις εθνοπροδοτικές αποφάσεις των τοκογλύφων, των απατεώνων και των ντόπιων τζογαδόρων που ποντάρουν στην χρεωκοπία της πατρίδας.

Διαβάστε το σκεπτικό της αθώωσης και θα καταλάβετε το παρασκήνιο του “στησίματος” και την καμαρίλα που καλύπτει όσους δεν θέλουν ενημέρωση και πληροφόρηση του λαού. (Δείτε και το επικό πλέον βίντεο!) Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 11 σχόλια »

To εγκλημα εχει “προλογο”

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Σεπτεμβρίου 23, 2011

Από τον Πόρτα – Πόρτα

Ορόσημο στην εξέλιξη της διαφοράς του πιστωτικού περιθωρίου του 10 ετούς Ελληνικού ομολόγου από το αντίστοιχο γερμανικό , είναι η Αναφορά της Eurostat (Com-1/8-1-2010) με τίτλο επί των Στατιστικών Στοιχείων του Ελληνικού Δημοσιονομικού Ελλείμματος και Χρέους

Δείτε όλους τους παράγοντες που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο  (Σεπτέμβριος 2009 – Ιούνιος 2010) , σύμφωνα με την έκθεση της 04/08/2010 – Έκθεση για τη Χρηματοπιστωτική Σταθερότητα της τράπεζας της Ελλάδα… Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 6 σχόλια »

Στους δρόμους ξανά οι Αγανακτισμένοι στις 25 Σεπτέμβρη!

Αναρτήθηκε από τον/την economikos στο Σεπτεμβρίου 23, 2011

Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν οι αγανακτισμένοι πολίτες προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τα νέα μέτρα της κυβέρνησης που γονατίζουν τον Έλληνα φορολογούμενο.

Το κείμενο των “Αγανακτισμένων” που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο: 

«Νισάφι Πια! Όχι στα Χαράτσια. Η αγανάκτησή μας, που πλημμύρισε τις πλατείες, τώρα ξεχειλίζει! Αυτοί, που ευθύνονται για την κρίση, στο όνομα δήθεν της σωτηρίας της χώρας διαλύουν την κοινωνία.

Αφήνουν τα παιδιά μας χωρίς βιβλία. Κάνουν τα πανεπιστήμια εταιρείες. Δημιουργούν τουλάχιστον δύο άνεργους σε κάθε οικογένεια. Βάζουν λουκέτα παντού. Εξαπολύουν μια άνευ προηγουμένου φορολογική λαίλαπα. Κλέβουν το βιός μας, διαλύουν τις ζωές μας. Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 15 σχόλια »

Παραληρούν στο ΠΑΣΟΚ με απίστευτες δηλώσεις!

Αναρτήθηκε από τον/την economikos στο Σεπτεμβρίου 23, 2011

Άγγελος Τόλκας (στον ΣΚΑΙ): «Τα μέτρα θα μπορούσαν να είναι και χειρότερα» (!)

Ευάγγελος Βενιζέλος (από το βήμα της Βουλής): «Η ελληνική οικονομία, χωρίς τον έλεγχο της τρόικας, θα είχε εκτροχιαστεί».

Θεόδωρος Πάγκαλος (σε ελβετικές εφημερίδες): «Όλοι μαζί δαπανήσαμε τα χρήματα».

Όλα αυτά την ώρα που η κοινωνία και η χώρα καταρρέει ο Γ. Παπανδρέου παραμένει άφαντος, μετά την ακύρωση του ταξιδιού του στις ΗΠΑ!

Κάποιος να τους μαζέψει . . .

Advertisements

Ενέργειες

Πληροφορίες

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s
Αρέσει σε %d bloggers: