OK TYNOS

24 09 2011

Όλως τυχαίως, μετά την δήλωση αξιωματούχου του ΔΝΤ περί πτώχευσης…Παίρνει μπρος η μηχανή των αποκρατικοποιήσεων – Στο Ταμείο Περιουσίας «πέρασαν» ΕΛΠΕ, ΛΑΡΚΟ, ΟΔΙΕ, Ελληνικό ΑΕ και Διεθνής Αερολιμένας – Όλη η λίστα με τα 35 ακίνητα που θα πουληθούν άμεσα….

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Σεπτεμβρίου 24, 2011

Παίρνει μπρος η μηχανή των αποκρατικοποιήσεων - Στο Ταμείο Περιουσίας «πέρασαν» ΕΛΠΕ, ΛΑΡΚΟ, ΟΔΙΕ, Ελληνικό ΑΕ και Διεθνής Αερολιμένας - Όλη η λίστα με τα 35 ακίνητα που θα πουληθούν άμεσα.... Σήμερα στο Ολυμπία, εκτενές αφιέρωμα του μηχανισμού εκποίησης που θα επιτρέψει στο ΔΝΤ να εκποιήσει τις προσημειώσεις από μία χώρα που το ίδιο και η συνεργαζόμενη κυβέρνηση την πτώχευσε.
Γύρος πρώτος:
Αποκλειστικό…..Μπρος στην μηχανή των αποκρατικοποιήσεων βάζει η κυβέρνηση. Η αρμόδια διυπουργική επιτροπή «άναψε» το «πράσινο φως» για την μεταβίβαση στο Ταμείο Περιουσίας των πρώτων πέντε Δημοσίων Επιχειρήσεων και Οργανισμών που θα διατεθούν σε θεσμικούς επενδυτές.
Πρόκειται για τα ΕΛΠΕ, την ΛΑΡΚΟ, τον ΟΔΙΕ και τις εταιρίες Διεθνής Αερολιμένας Α.Ε και Ελληνικό ΑΕ.
Παράλληλα, στην εταιρία περνούν 35 ακίνητα του Δημοσίου που μέχρι τώρα την διαχείριση ασκούσε η Κτηματική Εταιρία του Δημοσίου (ΚΕΔ).
Ειδικότερα στο Ταμείο Περιουσίας μεταβιβάζονται:
· 9.000.000 μετοχές της εταιρίας ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ Α.Ε., οι οποίες αντιστοιχούν σε ποσοστό 30% Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | Αφήστε Σχόλιο »

Νίκος Λυγερός: Το Καστελόριζο δεν είναι ακριβώς Θερμοπύλες ..μπορεί να μετατραπεί σε Σαλαμίνα…

Αναρτήθηκε από τον/την exomatiakaivlepo στο Σεπτεμβρίου 24, 2011

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και επιτυχημένη όπως αναμενόταν, ήταν η ομιλία του Νίκου Λυγερού “Ελληνισμός και απέραντο γαλάζιο”, που πραγματοποιήθηκε στην Λάρισα στις 20 Σεπ.2011.
Η ομιλία έγινε με πρωτοβουλία του προέδρου της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ) Λάρισας, Απόστολου Παπαπαρίση.
Διαβάστε στην συνέχεια απόσπασμα της ομιλίας και δείτε αντιπροσωπευτικά βίντεο.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 4 σχόλια »

Gap: Είναι ωραίο να τους γ**ς όλους! (άπαιχτο!!)

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Σεπτεμβρίου 24, 2011

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 3 σχόλια »

Ο Γιώργος Αυγερόπουλος στην εκπομπή “Αιχμ ηρά αντικείμενα” για το ΔΝΤ και την “επέμβα ση” στην Αργεντινή

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Σεπτεμβρίου 24, 2011

avgeropoulos_m.jpg

Ο πολυβραβευμένος ερευνητής -δημοσιογράφος Γιώργος Αυγερόπουλοςμιλάει στην εκπομπή “Αιχμηρά Αντικείμενα” του “Ράδιο 9″, σήμερα Σάββατο το απόγευμα στις 4, για την“επέμβαση” του ΔΝΤ στην Αργεντινή και τις συνέπειές της στις ζωές των ανθρώπων…
Κουρδιστό Πορτοκάλι

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 4 σχόλια »

ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗ ΝΟΟΤΡΟ ΠΙΑ ΜΑΣ

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Σεπτεμβρίου 24, 2011

propaganda-mme-20100626.jpg

 

Γραφει ο Ερυθροχίτων

Κανείς δεν έχει αντιληφθεί το πόσο άθλια και επιθετικά επιχειρεί η κυβέρνηση ν’ αλλάξει τη ζωή μας.Όχι εκείνη που έχει σχέση με τις οικονομικές συναλλαγές μας, με την φτώχεια μας δηλαδή, αλλά εκείνη που σχετίζεται με την ίδια τη νοοτροπία μας. Το γεγονός, ότι κάποιοι μας πήραν την . «μαγκιά»,δεν λέει και πολλά πράγματα, διότι όπως μας ενημέρωσε ο συνταγματολόγος κος Βενιζέλος,, «καλώς μας πήραν την μαγκιά, γιατί τόσα χρόνια τους κλέβαμε».

Μας πήραν όμως την μαγκιά και μας Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 6 σχόλια »

Η πρεμούρα των λαμογιών να φύγουμε από το Ε υρώ…

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Σεπτεμβρίου 24, 2011

http://insider.thomsonreuters.com/link.html?cn=uidTWASIA&cid=266242&shareToken=MzpiOTk4MWJjNy03MmY0LTQ4YjYtOTc4NC0xODg5NTQ5NjNmYTY%3D&start=0&end=230

Marc Faber describes to ThomsonReuters why it is time for Greece to leave the common currency, claim bankruptcy, and allow its citizens to live decently even if European leaders (and bankers) have to suffer.

I don’t know anyone who owns Greek bonds. But who owns them? The ECB and European banks.

The banks, the problem is that they’re not run as banks where they have a fiduciary duty…They take the capital and go and gamble left, right and center.

” They should default. Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 23 σχόλια »

Προσοχή. Αρπάζουν τις ιδιωτικές περιουσίες…

Αναρτήθηκε από τον/την Εξουσία στο Σεπτεμβρίου 24, 2011

Ο κάθε ένας πλέον το αντιλαμβάνεται και όποιος δεν το αντιλαμβάνεται είναι αφελής ή βολεμένος, ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με την τρίτη φάση ενός εξελισσόμενου πολιτικού σχεδίου που εφαρμόζει (ηθελημένα ή άθελα) το ΠΑΣΟΚ. Η πρώτη φάση ήταν η κατάληψη της εξουσίας με κάθε τρόπο. Η δεύτερη η εισαγωγή της Ελλάδας στο ΔΝΤ και η τρίτη (που ζούμε τώρα) η αρπαγή των ατομικών περιουσιών, μέσω της μείωσης των μισθών και των συντάξεων, των χαρατσιών, της εξοντωτικής φορολόγησης, της αναγκαστικής μείωσης των καταθέσεων στις τράπεζες κ.λ.π., προκειμένου να ταϊστεί και να διασωθεί το κρατικοδίαιτο καθεστώς. «Το ότι πτωχεύουν οι Έλληνες δεν είναι ταυτόσημο με ότι πτωχεύει η χώρα», είπε ο κ. Βενιζέλος. Τι άλλη απόδειξη θέλετε; Προφανώς, κατά τον κ. Βενιζέλο, στην έννοια της χώρας δεν ανήκουν οι Έλληνες, αλλά κάτι άλλο. Μήπως άραγε, μόνο το κρατικοδίαιτο καθεστώς και οι αλλοδαποί;;

Όλοι γνωρίζουμε σήμερα ότι το ΠΑΣΟΚ έκανε τα πάντα, προκειμένου να βραχυκυκλώσει πολιτικά την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και στη συνέχεια…. Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 40 σχόλια »

Ανοιχτή Επιστολή στην Μέρκελ: Η αναλγησία μέχρι απανθρωπιά των Γερμανών

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Σεπτεμβρίου 24, 2011

Από τον Νίκο Αναγνωστάτο

Προς:​
1. κ.Ang. Merkel – Καγγελάριος Γερμανίας
2. κ.κ. Υπουργούς Κυβέρνησης Γερμανίας
3. Αντιπολιτευτικά κόμματα Γερμανίας
4. Όλους τους γερμανούς πολίτες

Κοιν/ση: 1.- Jose-Manuel Barroso – Πρόεδρος Commission
​ 2.- Έλληνες Ευροβουλευτές – Βουλευτές

Θέμα: Η αναλγησία μέχρι απανθρωπιά των Γερμανών

​Αξιότιμη κ.Καγκελάριε, κ.Μέρκελ,
​κ.κ. Λοιποί Γερμανοί Υπουργοί/Βουλευτές και Γερμανοί πολίτες,

Αντιδρά λέει ο γερμανικός λαός, ότι διαθέτει τα λεφτά του για τη σωτηρία της Ελλάδος, ή κάπως έτσι. Φαίνεται ότι για τους Γερμανούς το χρήμα έχει μεγαλύτερη αξία από την ανθρώπινη ζωή. Αυτό ακριβώς έχει αποδειχτεί με τους δύο παγκόσμιους πολέμους που αιματοκύλησαν την Ευρώπη και τις δύο φορές.
Πρέπει να καταλάβουν οι Γερμανοί, όλοι οι Γερμανοί, συμπεριλαμβανομένης της Κυβέρνησης, ότι τα χρήματα αναπληρώνονται, αποπληρώνονται ή ακόμη και χάνονται. Ενώ η ανθρώπινη ζωή, όταν αφαιρείται βίαια και πριν της ώρας της, ούτε αναπληρώνεται, ούτε αντικαθίσταται με χρήματα..
Όταν λοιπόν οι Γερμανοί εξολόθρεψαν χιλιάδες Έλληνες, Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 10 σχόλια »

Η απρόσμενη σιωπή των ΜΜ”E”στον αφελληνισμό της Θράκης μας

Αναρτήθηκε από τον/την defactogr στο Σεπτεμβρίου 24, 2011

Η πατρίδα μας περνάει, ίσως την χειρότερη περίοδο στην σύγχρονη Ιστορία του τόπου μας, στην προάσπιση των Εθνικών μας θεμάτων. Ένα απ ό τα μείζονα Εθνικά ζητήματα είναι οι επί δεκαετίες ενορχηστρωμένες προσπάθειες της γείτονας χώρας, της Τουρκίας, σε μια προσπάθεια να προσαρτήσει την Ελληνική Δυτική Θράκη, στην μητέρα Τουρκία. Με αυτό το δεδομένο για να μπορέσει να το κατορθώσει αυτό πρέπει πρώτα να πετύχει την ανεξαρτησία της. Έτσι, όλα αυτά τα χρόνια, υπό την απόλυτη έως εγκληματική πολιτική ανοχή των Ελληνικών κυβερνήσεων, υφαίνει με προσοχή και υπέρμετρη στρατηγική σχεδίαση… Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | Με ετικέτα: | 4 σχόλια »

“Επιστολή” του Πάνου Καμμένου στον κύριο Παπαρσένο που έσπευσε να υπερασπιστεί τον αδελφό του πρωθυπουργού.

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Σεπτεμβρίου 24, 2011

Κύριε Παπαρσένο,

Παρακαλώ γιά τήν δική σας άποψη σχετικά μέ τήν ανάρτηση πρίν προβώ σέ κοινοβουλευτικό έλεγχο.
Στήν διάθεση σας η ΠΑΡΑΝΟΜΗ καί ΑΔΗΛΩΤΗ εταιρεία τού Αντρίκου Παπανδρέου πού προφανώς αγνοούσατε πρίν κάνετε δημόσια δήλωση εκ μέρους τού Ελληνικού κράτους κατά Έλληνα βουλευτή προασπιζόμενος τήν πρωθυπουργική οικογένεια.
Οτι μού απαντήσετε θά χρησημοποιηθούν στήν Ελληνική και Ελβετική δικαιοσύνη πού διερευνά τό θέμα.
Τό ίδιο καί η άρνηση απάντησης πού σάς δεσμεύει εντός τού προβλεπόμενου από τόν
Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 8 σχόλια »

ΣΩΣΤΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΑΣ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Σεπτεμβρίου 24, 2011

chart of the day, the massive funding needs of europe, september 2011
Από τον Πόρτα – Πόρτα

Aυτα τα ΔΙΣ Ευρω πρεπει να δωθουν στις Τραπεζες/Χωρα τα επομενα 3 χρονια.

Φυσικα δεν τους ενδιαφερει να σωσουν την Ελλαδα, αλλα τις Τραπεζες τους. ΟΛΟΙ.

Να τις σωσουν, οχι απο την εκθεση τους σε Ελληνικα Ομολογα ( δεν υπαρχει φυσικο η αλλο νομικο προσωπο κατοχος Ελλ Ομολογων, παρα μονο η ΕΚΤ και οι Ευρωπαικε Τραπεζες.. και κατι λιγα γυρω γυρω-παλι Τραπεζες!! )
αλλα, μια δικη μας χρεοκοπια και αποχωρηση απο Ευρω θα τους στοιχησει εμεσα και αμεσα 2τρισ Ευρω ισως και 2.5.
Ολες οι κουβεντες και οι εκβοιασμοι ειναι τ.κ. για εσωτερικη τους καταναλωση, ενω εμεις τρωμε το αγγουρι και συγχρονως μας παιρνουν μεχρι και τα σπιτια…! εκει ειμαστε σημερα.

Τα νουμερα ειναι αυτα. η ανακεφαλαιοποιηση Τραεπζων ειναι Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 10 σχόλια »

Ο Γεωργίου και οι αναλύσεις της πλάκας

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Σεπτεμβρίου 24, 2011

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 3 σχόλια »

Ελ.Στατιστικά στοιχεία: Το ΔΝΤ, σύμφωνα με δηλώσεις στελέχους του, χρησιμοποιούσε ανέκαθεν τις στατιστικές σαν «φονικά όπλα», για την αποσταθεροποίηση πολλών χωρών. Μήπως συνέβη το ίδιο και στην Ελλάδα; upd 23.09

Αναρτήθηκε από τον/την netakias στο Σεπτεμβρίου 24, 2011

από το cass.gr

Σε σχέση με την ενδεχόμενη παραποίηση των Ελληνικών στατιστικών στοιχείων εις βάρος της Ελλάδας («τεχνητή» αύξηση του ελλείμματος, για να διευκολυνθεί η επέλαση του ΔΝΤ στη χώρα μας – παράλληλα με την εισβολή στην Ευρωζώνη δια μέσου του Ελληνικού Δούρειου Ίππου), έτσι όπως πρόσφατα αποκαλύφθηκε, απλά θα υπενθυμίσουμε τις δηλώσεις ενός πρώην οικονομολόγου του ο οποίος, μεταξύ άλλων, ισχυρίσθηκε πως “το Ταμείο χρησιμοποιούσε τις στατιστικές ως «φονικά όπλα», για τη αποσταθεροποίηση πολλών χωρών”. Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο history – ιστορία – 历史, HORCA | 6 σχόλια »

Τέτοιο “φτύσιμο” δεν έχει ξαναπέσει ποτέ από την ηγεσία ενός έθνους, ειδικά σαν την Ρωσίας σε μία κυβέρνηση, ειδικά την ελληνική.

Αναρτήθηκε από τον/την sarafop στο Σεπτεμβρίου 24, 2011

Μαθήματα κυβερνητικής και εθνικής αξιοπρέπειας από τον Βλάντιμιρ Πούτιν στον Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος B.Πούτιν, φαίνεται ότι του το ”χρώσταγε” του Έλληνα πρωθυπουργού από τον Φεβρουάριο του 2010, όταν ο Β. Πούτιν ήταν έτοιμος να βοηθήσει την Ελλάδα με το δάνειο των 25 δισ. ευρώ και ο Γ. Παπανδρέου μιλούσε για … το πόσο κακό κάνει το κάπνισμα!

Πριν λίγο ο Ρώσος ηγέτης “φωτογραφίζοντας” την Ελλάδα κα την κυβέρνηση Παπανδρέου, προχώρσε σε έναν πρωτοφανή υπαινιγμό για εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας, επικρίνοντας με βαριές εκφράσεις τις αποφάσεις Παπανδρέου:  

Τις χώρες της ΕΕ που ζητούν από τη Γερμανία και τη Γαλλία οικονομική βοήθεια, λέγοντας ότι ανταλλάσσουν την εθνική τους κυριαρχία με ελεημοσύνες”!

Είναι πραγματικά πρωτοφανής ο τρόπος και το περιεχόμενο της δήλωσης του Β.Πούτιν, ο οποίος μάλιστα έκανε την δήλωση αυτή – την οποία μετέδωσε ειδικά το πρακτορείο ειδήσεων Ίντερφαξ – στη διάρκεια συνεδρίου στη Μόσχα του κόμματος του, της ”Ενωμένης Ρωσίας”.

“Μπορείς να βγεις στους δρόμους και να διαμαρτυρηθείς, να παλέψεις, όμως, αν δεν έχεις καθόλου χρήματα δεν μπορείς απλώς να κάθεσαι εκεί με απλωμένο το χέρι. Η Ρωσία εκτιμάει πάρα πολύ την εθνική της κυριαρχία, για να ζητήσει από άλλες χώρες οικονομική βοήθεια, ενώ ορισμένα μικρότερα ευρωπαϊκά έθνη παραχωρούν την εθνική κυριαρχία τους επειδή ελπίζουν σε βοήθεια από τη Γαλλία και τη Γερμανία” κατέληξε!

Και βέβαια δεν αναφερόταν ούτε στην Πορτογαλία, ύτε στην Ιρλανδία… Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο GAP | Με ετικέτα: | 77 σχόλια »

Ερώτηση – βόμβα του Σάββα Αναστασιάδη για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Οσμή μεγάλου σκανδάλου…

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Σεπτεμβρίου 24, 2011

Η ερώτηση του μαχητικού Θεσσαλονικιού βουλευτή Σάββα Αναστασιάδη, πέραν των αποκαλύψεων μας για τα οικονομικά και τις ανίερες σχέσεις της διοίκησης, ίσως να αποκαλύψει ένα νέο, μεγάλο σκάνδαλο. Μιλά για μίσθωση κτιρίου, λίγα μέτρα από υπάρχον υποκατάστημα της επιχείρησης. Υπόθεση με έντονη οσμή σκανδάλου που ο Σάββας Αναστασιάδης θέτει στην σωστή βάση.

Διαβάστε την ερώτηση και εμείς έχουμε τεράστια απορία, σε ποιόν μπορεί να ανήκει αυτό το ακίνητο. Ποιός μπορεί να έπιασε την καλή με τέτοια εξόφθαλμη μεθόδευση…

Θέμα:Αδικαιολόγητες δαπάνες στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο  

Σε μία εποχή που η βιωσιμότητα  των Ελληνικών Τραπεζών στηρίζεται στον δανεισμό και στις στερήσεις  των  Ελλήνων Πολιτών , η διοίκηση του  Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, που στο πρώτο εξάμηνο του 2011 έχει ζημίες 500 Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 6 σχόλια »

e-Επιλογές της 23/09/2011

Αναρτήθηκε από τον/την exomatiakaivlepo στο Σεπτεμβρίου 24, 2011

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 2 σχόλια »

Πού ‘σαι ρε Καραμανλή…!

Αναρτήθηκε από τον/την sarafop στο Σεπτεμβρίου 24, 2011

Ξέρω ότι πολλοί θα πέσετε να με φάτε, και ειλικρινά χωρίς να ανήκω σε κανένα κόμμα, έτσι όπως βλέπω τα πράγματα, χίλιες φορές να μας κυβερνούσε ο Καραμανλής!

Και να εξηγήσω απλά γιατί ! 

Όχι ότι ο Καραμανλής ήταν άγιος και δεν έκανε λάθη.

Αλλά επί των ημερών του η ανεργία ήταν πολύ χαμηλότερη, τα spreads πολύ χαμηλότερα, η βενζίνη ήταν πολύ φθηνότερη, δεν φοβόμασταν για του μισθούς και τα επιδόματα, δεν ακούγαμε συνέχεια για χρεωκοπία, δεν φοβόμασταν για τις καταθέσεις μας, δεν ήταν ο ΦΠΑ τόσο, και πόσα άλλα…

Και επειδή πιστεύω ότι τα ΜΜΕ δεν τα ‘παιρναν από τον Καραμανλή, καθόλου ή όχι όσο θα ήθελαν, έβαλαν πείσμα να τον στείλουν.

Και ήρθε ο Γιώργος και μέσα σε 1-2 χρονάκια κατέστρεψε ό,τι υπήρχε. Ή μάλλον τα αποτέλειωσε όλα.

Πέρα από κόμματα και αηδίες, επιγραμματικά έτσι έγιναν τα πράγματα.

Δεν ξέρω και δεν με νοιάζει αν τα δάνεια τα άρχισε ο Αντρέας, ο Σημίτης, ο Μητσοτάκης ή ο Καραμανλής.

Με νοιάζει τι άφησε ο καθένας.

Και τέτοια κατάσταση δεν άφησε ο Καραμανλής. Ο οποίος μάλιστα ασκούσε αρκετά … Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο GAP | Με ετικέτα: | 146 σχόλια »

Πως θα γίνουν οι εκκαθαρίσεις στο ΥΠΠΟΤ

Αναρτήθηκε από τον/την exomatiakaivlepo στο Σεπτεμβρίου 24, 2011

Διαβάστε στο έγγραφο που ακολουθεί πως θα γίνουν οι  εκκαθαρίσεις στο ΥΠΠΟΤ.

Διευκρινίζεται ότι τα ονόματα αυτών που “πλεονάζουν” θα πρέπει να υποβληθούν μέχρι σήμερα το μεσημέρι στις 12:00

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 4 σχόλια »

Στην βουλή η αποκάλυψη μας για τον διοικητή του ΟΑΕΔ: Διώξτε τον και σπάστε το απόστημα!

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Σεπτεμβρίου 24, 2011

 Ο Νίκος Νικολόπουλος μαζί με τον Θ. Καράογλου και τον Αναστάσιο Καρυπίδη, φέρνουν στην βουλή το θέμα που αποκαλύψαμε και συμπλήρωσε το Ταχάλια με τα στοιχεία τεκμηρίωσης: ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΕΤΕ; ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΣΤΗΝ ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ;

Οι βουλευτές μάλιστα προχωρούν και ένα βήμα παραπέρα ζητώντας αναλυτικά και τις αποδοχές του! Προφανώς αφού έμαθαν ότι είναι και αυτός στην …χρυσή παρέα του ΓΑΠ!

Δείτε την αποκαλυπτική ερώτηση:

ΘΕΜΑ: ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ κ. ΗΛΙΑ ΚΙΚΙΛΙΑ, ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΟΑΕΔ

O κύριος Ηλίας Κικίλιας, ο Διοικητής του Ο.Α.Ε.Δ., φαίνεται ότι σπαταλά περισσότερο χρόνο στο να βρίσκει Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Advertisements

Ενέργειες

Πληροφορίες

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s
Αρέσει σε %d bloggers: