OLYMPIA

30 09 2011

Γροθιά Σαμαρά σε ντιντήδες, πουρκουάδες και επίορκους: Ο Πάνος Καμμένος απέδειξε ότι υπάρχει ζήτημα με τα CDS, έχει την πλήρη κάλυψη και συμπαράσταση του κόμματος!

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Σεπτεμβρίου 30, 2011

Δεν ήταν λίγοι αυτοί στη Νέα Δημοκρατία που ήθελαν “ήπια στάση” μπροστά στο οργανωμένο σχέδιο της κυβέρνησης, είτε γιατί βρίσκονται υπό καθεστώς εκβιασμού για δικά τους πεπραγμένα ή διότι υπό καθεστώς αφέλειας πιστεύουν στην “ήπια εναλλαγή της καρέκλας”. Δεν έχουν συνειδητοποιήσει φαίνεται πως εάν ο Σαμαράς ως πρωθυπουργός δεν ανοίξει νέο Γουδή, θα γίνει ο Έλληνας Ντε Λα Ρουα.

Η πρώτη αποφασιστική κίνηση Σαμαρά έγινε στην ΔΕΘ όπου κατά την ομιλία του αποκάλυψε πως “πολλοί και από τον στενό του κύκλο” ήθελαν υπερψήφιση του μνημονίου, ο ίδιος όμως αποφάσισε να επιλέξει τον δρόμο της ρήξης. Τώρα, μετα από τις νέες αποκαλύψεις για την Unigestion, την Ελβετική εταιρεία του Ανδρέα Α. Παπανδρέου, το σφυροκόπημα του Νίκου Νικολόπουλο την αποκάλυψη του Σάββα Αναστασιαδη για το ΤΤ κλπ, ο Σαμαράς έδωσε το στίγμα όχι απλά καλύπτοντας τον αγώνα του Πάνου Καμμένου αλλά προχωρώντας και ένα βήμα πιο πέρα:  “Ήταν συνταγματική υποχρέωση του βουλευτή να κινηθεί κατ’ αυτόν τον τρόπο για την προστασία του δημοσίου συμφέροντος”!

Η εξέλιξη αυτή ικανοποιεί ιδιαίτερα όσους αγωνίστηκαν για να μην περάσει η υπόθεση στις “καλένδες” της “συναίνεσης”, αλλά δικαιώνει μαχητές όπως ο Νίκος Ελευθερόγλου και η εφημερίδα “Δημοκρατία” που κράτησε ψηλά το θέμα και στην ΔΕΘ. Διαβάστε: Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 74 σχόλια »

ΙΔΟΥ Η ΕΛΒΕΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ. ΣΥΝΤΡΙΨΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ!

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Ιουνίου 25, 2011

Διαβάστε τις απίστευτες αποκαλύψεις που προσπαθούν με νύχια και με δόντια να κρατήσουν στην αφάνεια τα ΜΜ”Ε” αλλά και οι επίορκοι του πολιτικού συστήματος. Νέα αποκάλυψη: ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΜΕ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 385 σχόλια »

Άλλος ένας εκλεκτός συνεργάτης του κυρίου Παπακωνσταντίνου…

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Σεπτεμβρίου 30, 2011

Εδώ και δύο χρόνια ο Παπανδρέου και οι συνεργάτες του διαδηλώνουν την ανοικτή διακυβέρνηση, την ανάπτυξη της πληροφορικής σε όλα τα επίπεδα της Δημόσιας Διοίκησης και την εξυπηρέτηση του πολίτη μέσα απ’ αυτήν. Δυστυχώς όλα αυτά είναι λόγια αέρος ή κοινώς ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ!!! Για παράδειγμα η ΓΓΠΣ που διοικεί κάποιος κύριος Σπινέλλης ελέω Παπακωνσταντίνου. Τον τελευταίο χρόνο έχει αναβάλει την ηλεκτρονική υποβολή δήλωσης E9, ΤΡΕΙΣ φορές. Μάλλον, ο κύριος αυτός δεν έχει καταλάβει ότι αν δε μπορεί να εκτελέσει η υπηρεσία που διοικεί ένα απλό έργο, (την έγκαιρη ενεργοποίηση μιας εφαρμογής απαραίτητης για την εξυπηρέτηση του πολίτη), πρέπει να παραιτηθεί! Όμως στην Ελλάδα του ΠΑΣΟΚ τέτοια ευθιξία δεν υπάρχει. Η πρώτη αναβολή έγινε για την 1/6 έως 30/6/2011, η δεύτερη για την 1/9 έως 30/9/2011 και η πρόσφατη για την 1/12 έως 31/12/2011. Κάποιος Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 2 σχόλια »

ΛΕΩΝΙΔΑ ΤΡΟΠΑΙΟ 2011

Αναρτήθηκε από τον/την Περίοπας στο Σεπτεμβρίου 30, 2011

Διεξήχθηκε το Σάββατο 24 Σεπ 2011, η πρώτη πορεία τιμής με την επωνυμία ΛΕΩΝΙΔΑ ΤΡΟΠΑΙΟΝ 2011, στην ευρύτερη περιοχή των Θερμοπυλών. Η εκδήλωση περιελάμβανε πορεία 24 χιλιομέτρων επί της διαδρομής της Ανοπαίας ατραπού, στην οποία συμμετείχαν 120 άτομα. Ο σκοπός της εκδήλωσης ήταν η απόδοση τιμής στο Λεωνίδα και του συμπολεμιστές τους, ως.. το απόλυτο, διαχρονικό και παγκόσμιο σύμβολο προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο και στην Πατρίδα. Η Ανοπαία ατραπός, όπως έχει προσδιοριστεί από τους ιστορικούς, ξεκινάει από το φαράγγι του Ασωπού ποταμού, στα ΒΔ του χωριού Δαμάστα, σε υψόμετρο 40 μ. περίπου και ανεβαίνει απότομα σε ύψος 850 μ. στο χωριό Ελευθεροχώρι. Από εκεί κινείται πάνω στο όρος Καλλίδρομο, φτάνει σε υψόμετρο 1117 μ. και κατεβαίνει μέσω Δρακοσπηλιάς ανατολικά του χωριού Θερμοπύλες, όπου συναντά την παλιά Εθνική Οδό στην τοποθεσία Αλπηνός, όπου ήταν η τρίτη πύλη της ισχυρής αμυντικής τοποθεσίας των Θερμοπυλών.Οι συμμετέχοντες προέρχονταν πρωτίστως από την Αθήνα και την ευρύτερη περιοχή της Λαμίας και του νομού Φθιώτιδας γενικότερα, ενώ υπήρχαν άνθρωποι από το Κιλκίς και τα Γιαννιτσά. Η διάρκεια της πορείας ήταν 5-6 ώρες, ενώ οι δρομείς ολοκλήρωσαν τη διαδρομή σε λιγότερο από δύο ώρες.
Λεωνιδας Τροπαιο2011
Η καλύτερη στιγμή της εκδήλωσης ήταν ο τερματισμός ανδρών της Ζ’ ΜΑΚ (της καλύτερης μονάδας του στρατού μας, οι οποίοι συμμετείχαν σε εθελοντική βάση με τον Διοικητή τους και τους Λοχαγούς τους) κα το προσκύνημά τους στο άγαλμα του Λεωνίδα, με την συμβολική απόθεση κλάδων τιμής και την αναφώνηση του συνθήματος ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ, που αποτελεί και το μότο του εμβλήματός τους. Οργανωτές και συμμετέχοντες υποσχέθηκαν να ξαναβρεθούν στην επόμενη πορεία τιμής ΛΕΩΝΙΔΑ ΤΡΟΠΑΙΟΝ 2012 και να καταβάλουν κάθε προσπάθεια έτσι ώστε η εκδήλωση να διεξάγεται ετησίως και να εξελιχθεί σε δραστηριότητα διεθνούς βεληνεκούς.

ΠΗΓΗ : ta xalia

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | Αφήστε Σχόλιο »

Τα γενέθλια της Μαργαρίτας και οι ευχές στ ο Facebook

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Σεπτεμβρίου 30, 2011

margarita-papandreou.jpg

Σήμερα είναι τα γενέθλια της μητέρας του Πρωθυπουργού της Ελλάδος, Μαργαρίτας Παπανδρέου.

Πάρα πολύ κόσμος της εύχεται στο facebook. Μάλιστα ένας Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 17 σχόλια »

Έρανο υπέρ Παγκάλου…έκαναν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας οι Δάσκαλοι του Πύργου

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Σεπτεμβρίου 30, 2011

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία 25ης Μαρτίου δίπλα στο άγαλμα του Γέρου του Μοριά πραγματοποίησαν σήμερα τα μέλη του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πύργου Ηλείας.
Οι εκπαιδευτικοί διαμαρτυρήθηκαν με αυτό τον τρόπο για τη σημερινή κατάσταση στην Παιδεία αλλά και στην κοινωνία.Αποφάσισαν να επαναλάβουν την κινητοποίησή τους την Τρίτη 4 Οκτωβρίου παραμονή της 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης στην οποία συμμετέχει η ΔΟΕ.
Αξιοσημείωτη ήταν η πρωτοβουλία τους να κάνουν έρανο ώστε να ενισχύσουν οικονομικά τον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης κ.Θεόδωρο Πάγκαλο ώστε να πληρώσει τα χαράτσια που επέβαλε η κυβέρνηση τα οποία όπως δήλωσε αδυνατεί να τα πληρώσει…!!!


Στο κάλεσμα της διαμαρτυρίας το Δ.Σ του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πύργου ανέφερε τα εξής : Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 2 σχόλια »

Η Διαδικασία Κατάσχεσης της Ιδιωτικής Περιουσίας Συνεχίζεται. Τρόποι Αντίδρασης.

Αναρτήθηκε από τον/την newdimensioncosmos στο Σεπτεμβρίου 30, 2011

Εδώ που φθάσαμε η μεμονωμένη αντίδραση στα φορολογικά μέτρα της κατοχικής κυβέρνησης είναι αναποτελεσματική. Η οργάνωση σε ομάδες πολιτών πιθανόν να αποτελέσει σοβαρότερο τρόπο αντιμετώπισης της φορολογικής λαίλαπας. Περισσότερες πληροφορίες στο παρακάτω video.

Απείλει η Τρόικα με Απολύσεις ή Στάση Πληρωμών;

Αναρτήθηκε από τον/την netakias στο Σεπτεμβρίου 30, 2011

netakias.wordpress.com

Τις τελευταίες ώρες μας έχουν τρελάνει με ρουκέτες Εφεδρείας, φακέλλους απολύσεων που πάνε κι έρχονται, συσκέψεις επί συσκέψεων, διαπραγματεύσεις όλο το κλίμα δηλαδή που είχαμε πριν μας σώσουν στις 21 Ιουλίου 2011 μ.Χ.

Δυο πράγματα μπορώ να υποθέσω. Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 9 σχόλια »

Ο σκανδαλώδης τρόπος είσπραξης του Ειδικού τέλους ηλεκτροδοτούμενων ακινήτων

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Σεπτεμβρίου 30, 2011

ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η έναρξη αναγκαστικής εκτέλεσης με την ταμειακή βεβαίωση καταλογισθέντος ποσού,εάν προηγουμένως ο υπόχρεος δεν έχει λάβει ΠΛΗΡΗ γνώση της σε βάρος του καταλογιστικής πράξης (που εν προκειμένω συντελείται με την από 17/09/2011 εγγραφή του ηλεκτροδοτούμενου ακινήτου στις μηχανογραφικές καταστάσεις της ΔΕΗ), η οποία ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ αποτελεί νόμιμο τίτλο είσπραξης της οφειλής (ΕΣ Ι Τμ. 574/20081791/2007,1406, 994/2006, ΣτΕ1620/2005, 2282/2000).

Με απλά λόγια: Δεν επιτρέπεται η είσπραξη από τη EUROBANK ούτε η έναρξη αναγκαστικής εκτέλεσης σε βάρος της περιουσίας του φορολογούμενου με την ταμειακή βεβαίωση των τελών κυκλοφορίας, εάν προηγουμένως ο φορολογούμενος δεν λάβει ειδικό εκκαθαριστικό σημείωμα που του αποστέλλει η διοίκηση, από το οποίο Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 1 σχόλιο »

Κάθοδος του Ρωσικου στόλου στην Ανατολική Μεσόγειο! Έρχονται από τον βορρά και όχι από τα στενά…

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Σεπτεμβρίου 30, 2011

Το σημαντικότερο, έχουν συμφέρον να επέμβουν σε περίπτωση παρενόχλησης της γεώτρησης, αφού έχουν υπογράψει την μεταφορά των υδρογονανθράκων. Ε ε έρχεται;

“Ντου” σε δημοσιογράφους από τους απόστρατους. Έντρομος ο Μπεγλίτης στην βουλή δηλώνει ότι “θα τους πατάξει”!!

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Σεπτεμβρίου 30, 2011

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΥΡΙΕ ΧΡΥΣΟΓΟΝΕ

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Σεπτεμβρίου 30, 2011

Γράφει η Σοφία
Λαμβάνοντας υπ’ όψιν την έγκριτη δήλωσή σας όσον αφορά την ευθύνη των βουλευτών για τη διάπραξη μέσω της ψήφου τους, του αδικήματος της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ότι για οτιδήποτε λένε ή ψηφίζουν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους δεν τους αναγνωρίζεται καμιά  ποινική ευθύνη, θα ήθελα να σας θέσω τον εξής προβληματισμό:
Όπως γνωρίζετε κύριε Χρυσόγονε, ο φίλος σας υπουργός Βενιζέλος και ο πρωθυπουργός του αντιμετωπίζοντας ως φοροφυγάδες όλους τους ιδιοκτήτες ακινήτων επέβαλαν έναν ακόμα φόρο στα ακίνητα (πέραν των υπολοίπων 40 που τα βαραίνουν)  αυτή τη φορά μέσω ΔΕΗ.
Μπροστά στη γενικευμένη κατακραυγή για την ληστεία και εκδήλωση πρόθεσης άρνησης πληρωμής από τους πολίτες, έφεραν προς ψήφιση τροπολογία που επιβάλει Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 15 σχόλια »

EU: People vs Banks / Διεθνής κατακραυγή για τις μεθοδεύσεις Παπανδρέ ου – τοκογλύφων

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Σεπτεμβρίου 30, 2011

Dear friends across Europe,

1597_greek+girl_3_200x100.pngThe outrageous Greece bailout plan, written by bankers, floods banks and speculators with free taxpayer money and leaves Greece high and dry. Our finance ministers meet in 3 days, let’s send them a massive call to go back to the drawing board, and come back with a plan that bails out Greece, not the banks:

Sign the petition

Unbelievable, they’re doing it again. Our governments are giving even more free taxpayer money to banks!

Absolutely, we need to bailout Greece to save Greece, save Europe, and save the Euro. But the current bailout makes us the taxpayers pay back banks for 90% of their foolish investments. Greek people don’t get a cent of investment, and we give a ton of money to rich bankers. And even worse – 30% of our money will go to speculators who will actually make a massive profit from gambling on a bailout!

How on earth did our governments write a bailout plan that floods banks and speculators with our money and leaves Greece with nothing? The answer — they actually asked bankers to write the agreement. Our finance ministers are meeting in 3 days to decide on this plan

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 5 σχόλια »

Βίντεο από την εισβολή αποστράτων στο Πεντάγωνο

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Σεπτεμβρίου 30, 2011

Αυτή την στιγμή ο αρχηγός ΓΕΣ Φ. Φραγκούλης στην πύλη του Πενταγώνου

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Σεπτεμβρίου 30, 2011

Μετά από ώρες κινητοποιήσεων και απειλές Μπεγλίτη, επιτέλους εμφανίστηκε ένας θεσμικός παράγοντας για να παραλάβει το ψήφισμα. Είναι ο αρχηγός ΓΕΣ. Άφαντη η πολιτική ηγεσία και όλοι οι παραγοντίσκοι. Θα είναι απασχολημένοι με τις αποκαλύψεις για τα υποβρύχια φαίνεται…

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 3 σχόλια »

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΕΙ Ο ΓΑΠ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ: ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ!!!

Αναρτήθηκε από τον/την economikos στο Σεπτεμβρίου 30, 2011

Έχουμε γράψει πολλές φορές στο ΟΛΥΜΠΙΑ για τις κινήσεις και τις μετακινήσεις του πρωθυπουργού στο εξωτερικό.

Μετά τη ΔΕΘ ο Παπανδρέου είναι άφαντος στο εσωτερικό της χώρας, αλλά λαλίστατος στο εξωτερικό. Την Τρίτη πήγε στο Βερολίνο, χθες στη Βαρσοβία και σήμερα στο Παρίσι, όπου εκτός από τον Νικολά Σαρκοζί θα συναντηθεί και με τον παλιό του φίλο Ντομινίκ Στρος Καν.

Γιατί έχει τόση σημασία αυτή η συνάντηση; Ο Παπανδρέου δεν έχει μεταβεί στις ΗΠΑ από την ημέρα σύλληψης του Γάλλου πολιτικού. Παράλληλα, εξαφανίστηκε από την Ελλάδα όταν τελείωσε τη συνέντευξη τύπου στη ΔΕΘ την Κυριακή 18 Σεπτέμβρη.

Το ίδιο ακριβώς κυριακάτικο βράδυ, ο Στρος Καν θα έσπαγε για πρώτη φορά τη σιωπή του στη γαλλική τηλεόραση, μιλώντας ακόμα και για την κρίση χρέους. Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 20 σχόλια »

Ο Βενιζέλο, τα θηρία, και τα ταξίδια του Παπανδρέου..

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Σεπτεμβρίου 30, 2011

venizelos-croco.png
Ο υπουργός Οικονομικών έχει μείνει μόνος και δίνει μάχες με τα θηρία, την στιγμή που ο ΓΑΠ κάνει αυτό που ξέρει καλά.. Ταξίδια!! Το όραμα του Βενιζέλου, να ηγηθεί του ΠΑΣΟΚ, μέρα με την μέρα χάνεται στο χρόνο.. Απο την στιγμή που…. Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 6 σχόλια »

Ανεκδοτάααρες! Για να σπάσουμε την μιζέρια μέχρι να τους διώξουμε…

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Σεπτεμβρίου 30, 2011

Συνελήφθη σήμερα το πρωί στην περιοχή των Άνω Λιοσίων από αστυνομικούς της ασφάλειας,
νεαρός μαθητής γυμνασίου ο οποίος είχε στην κατοχή του μικροποσότητα βιβλίων.
Το θέμα ερευνάται από την εισαγγελική αρχή ενώ ήδη έχει ξεκινήσει ανθρωποκυνηγητό και
εκτεταμένη έρευνα για τον τρόπο που ο δράστης προμηθεύτηκε το βιβλίο,
αλλά και το κύκλωμα που έχει διεισδύσει τα τελευταία χρόνια σε σχολεία της περιοχής..
Πως τρομάζεις έναν άνδρα;
-Κρύβεσαι πίσω του και του πετάς ρύζι..
Η Compact Disc Club σας παρουσιάζει τα ”ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ”. Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 5 σχόλια »

Γερμανός Καθηγητής στο Spiegel: “Οι Έλληνες, αν θέλουν, μας παίρνουν και τα σώβρακα”!

Αναρτήθηκε από τον/την economikos στο Σεπτεμβρίου 30, 2011

Μια απίστευτη καλοσύνη έχει πιάσει τη Γερμανία τα τελευταία 24ωρα. Αποκορύφωμα το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel το οποίο φιλοξενεί συνέντευξη του Albrecht Ritsch, Wirtschaftshistoriker (καθηγητή Ιστορίας της Οικονομίας), ο οποίος αναφέρει χαρακτηριστικά, ότι “Οι Έλληνες, αν θέλουν, μας παίρνουν και τα σώβρακα”!

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος του περιοδικού μένει έκπληκτος όταν μαθαίνει από τον καθηγητή για την τελευταία στάση πληρωμών της Γερμανίας το 1990, όταν δεν πλήρωσε τις αποζημιώσεις για την γερμανική κατοχή, δικαιούχους αυτών είναι και η Ελλάδα, η οποία δεν έλαβε ποτέ χρήματα!

Την ίδια ώρα, τονίζει ότι η Γερμανία κράτα τα ηνία στις χρεοκοπίες για τον προηγούμενο αιώνα, ενώ η χώρα της Μέρκελ ορθοπόδησε χάρη στις ευλογίες και τη στήριξη των ΗΠΑ.

Όπως λέει, τίποτα από αυτά δεν γνωρίζουν οι Γερμανοί, αλλά οι Έλληνες θυμούνται πολύ καλά το ότι η Γερμανία πραγματοποίησε το θαύμα της πάνω στις πλάτες άλλων ευρωπαίων, και αυτό «δεν το έχουν ξεχάσει οι Έλληνες». Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 6 σχόλια »

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: 300 ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΥΠΕΘΑ!

Αναρτήθηκε από τον/την economikos στο Σεπτεμβρίου 30, 2011

Εξοργισμένοι οι 300 απόστρατοι έσπασαν τις μπάρες και μπήκαν στον προαύλιο χώρο του Πενταγώνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΟΛΥΜΠΙΑ, οι απόστρατοι βγήκαν εκτός εαυτού, όταν κανείς από το Υπουργείο ούτε ο Υπουργός είτε κανένας άλλος παράγοντας του πενταγώνου, δεν κατέβηκε να πάρει το ψήφισμά τους.

Θέμα διαμαρτυρίας είναι οι συνεχείς μειώσεις στις συντάξεις τους.

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 24 σχόλια »

ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΟ ΤΤ: Ενέκριναν πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου σε 150 εργαζομένους έναντι 150.000 ευρώ!!!

Αναρτήθηκε από τον/την economikos στο Σεπτεμβρίου 30, 2011

Το ένα σκάνδαλο μετά το άλλο «ξεπηδά» για το ΤΤ και τη διοίκησή του, με τα ΜΜΕ – υποχείρια του ΠΑΣΟΚ να κάνουν το θέμα γαργάρα . . .

Στην απόφαση του έλαβε η διοίκηση της τράπεζας την 30η Αυγούστου περιελάμβανε την έγκριση ενός προγράμματος εθελουσίας εξόδου για 150 εργαζομένους, με προκλητικότατες αμοιβές! Μέχρι στιγμής, κανένας από τη διοίκηση του ΤΤ δεν έχει τοποθετηθεί για το θέμα.

Τι περιελάμβανε αυτό το πρόγραμμα; Αποζημίωση για όσους εργαζομένους που κάνουν χρήση αυτού του προγράμματος χιλιάδων ευρώ, βάζοντας για τα μάτια του κόσμου ..ταβάνι στα 150.000 ευρώ!

Φυσικά, υπάρχουν και εναλλακτικές προτάσεις, όπως η καταβολή όλων των μισθών για όσα χρόνια απομένουν έως τη συνταξιοδότηση ενός εργαζομένου κ.ά.

Η πρόκληση έρχεται να προστεθεί στο σκάνδαλο που αποκαλύφθηκε μετά την ερώτηση του βουλευτή Σάββα Αναστασιάδη για τη μίσθωση του εν λόγω ακινήτου της πεθεράς του Ανδρέα Α. Παπανδρέου στη Θεσσαλονίκη. Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 1 σχόλιο »

Έρχεται η στιγμή που οι δοσίλογοι του μνημονίου θα πρέπει να επιλέξουν μεταξύ Έλληνα Πούτιν ή Έλληνα Μάο…

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Σεπτεμβρίου 30, 2011

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ(Πάντα επίκαιρο)
“Φυλάτε τη Γη σας και την Τιμή της μόνο με Σπαθί. Πάψετε σαπιοδάσκαλοι και σαπιορήτορες- ΑΝΑΦΟΡΑΤΖΗΔΕΣ- να εξευτελίζετε τη Φυλή. Πάψετε παλιόγρηες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το Σπαθί. Τα πάντα στη Ζωή -Η ΦΥΣΙΣ ΤΟ ΛΕΕΙ- κατακτώνται με το Σπαθί.”

Περικλής Γιαννόπουλος.

“Από τη μια μεριά το καθήκον να πραγματοποιήσει την εθνική επανάσταση, που επιδιώκει να αποτινάξει το ζυγό του ξένου ιμπεριαλισμού, κι από την άλλη μεριά να πραγματοποιήσει τη δημοκρατική επανάσταση, που τείνει ν’ Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 9 σχόλια »

Καμμένος – Στυλιανίδης: άθλιες μεθοδεύσεις στις ένοπλες δυνάμεις…

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Σεπτεμβρίου 30, 2011

ΕΡΩΤΗΣΗ

ΠΡΟΣ ΤΟΝ

ΥΠΟΥΡΓΟ:Α) Εθνικής Αμύνης κ.Παναγιώτη Μπεγλίτη

Β)Οικονομικών κ.Ευάγγελο Βενιζέλο

ΘΕΜΑ : Άθλιες μεθοδεύσεις. Περικοπές καιαντισυνταγματικές μειώσεις μισθών και συντάξεων στις Ένοπλές Δυνάμεις, που οδηγούν στην εξαθλίωση καεξόντωση των ένστολων.

Το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα προβλέπει ότι το 2015 οι λειτουργικές δαπάνες των Ενόπλων Δυνάμεων θα ανέρχονται σε 234 εκατ , από 1.112 δις Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 3 σχόλια »

ΝΕΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ SOROS ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ! Πώς θα γλιτώσουμε το νέο Μεγάλο Κραχ

Αναρτήθηκε από τον/την economikos στο Σεπτεμβρίου 30, 2011

Μαθήματα για την οικονομία δίνει ο μέγα κερδοσκόπος George Soros, ο οποίος μετά την σύλληψη Στρος Καν ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την αγορά των CDS!

Διαβάστε το άρθρο του στους Financial Times:

Οι χρηματοπιστωτικές αγορές ωθούν τον πλανήτη προς ένα νέο Μεγάλο Κραχ με ανυπολόγιστες πολιτικές επιπτώσεις. Οι Αρχές, ειδικά στην Ευρώπη, έχουν χάσει τον έλεγχο της κατάστασης. Πρέπει να επανακτήσουν τον έλεγχο και πρέπει να το κάνουν τώρα.

Είναι απαραίτητο να γίνουν τρία αποφασιστικά βήματα: Πρώτον, οι κυβερνήσεις της ευρωζώνης πρέπει να καταλήξουν κατ’ αρχάς σε μια νέα συμφωνία δημιουργίας κοινού υπουργείου Οικονομικών στην ευρωζώνη.

Εν τω μεταξύ, οι μεγάλες τράπεζες πρέπει να τεθούν υπό την καθοδήγηση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας σε αντάλλαγμα για πρόσκαιρη εγγύηση και μόνιμη επανακεφαλαιοποίηση. Η ΕΚΤ θα καθοδηγήσει τις τράπεζες έτσι ώστε να διατηρήσουν τις πιστω τικές γραμμές τους και τα δάνεια σε κυκλοφορία, ενώ θα παρακολουθεί στενά κινδύνους που τυχόν θα αναλαμβάνουν. Τρίτον, η ΕΚΤ θα δώσει τη δυνατότητα σε χώρες όπως η Ιταλία και η Ισπανία να επαναχρηματοδοτήσουν προσωρινά το χρέος τους, με πολύ χαμηλό κόστος. Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 7 σχόλια »

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ Ή Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΦΕΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ;

Αναρτήθηκε από τον/την economikos στο Σεπτεμβρίου 30, 2011

Αν η Ελλάδα αποφάσιζε την έξοδό της από την ευρωζώνη κάτι που θα συνεπαγόταν και την έξοδό της από την Ευρωπαϊκή Ένωση, οι συνέπειες σύμφωνα με την HSBC.

Το σενάριο εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη

Μπορεί μια χώρα να εξαναγκαστεί να φύγει από την ευρωζώνη;

Όπως τονίζει η HSBC, δεν υπάρχει τίποτα στη Συνθήκη που να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ώστε να αναγκαστεί μια χώρα να εξέλθει από την ευρωζώνη ή να διευκολυνθεί η έξοδός της. Ωστόσο, αν μια χώρα κρίνει ότι το επίπεδο της λιτότητας και των μεταρρυθμίσεων που απαιτούνται είναι αδύνατον να υλοποιηθούν και τελικά αποφασίσει να φύγει, κανείς δεν μπορεί να την εμποδίσει. Πιθανή έξοδος από την ευρωζώνη, όμως, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα συνεπαγόταν και έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Τι θα γινόταν στη χώρα που θα έφευγε από την ευρωζώνη;

*Η ονομαστική αξία του ενεργητικού και παθητικού του τραπεζικού συστήματος κατά πάσα πιθανότητα θα υπολογίζονταν εκ νέου προκειμένου να υποτιμηθεί το νόμισμα. Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 4 σχόλια »

Η μεγάλη δικαίωση Καμμένου για τα υποβρύχια. Από το 1998 ούρλιαζε και το παρακράτος του Σημίτη τον βάφτιζε “τρελλό”.

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Σεπτεμβρίου 30, 2011

Ακούστε τι είπε ο ίδιος στον Realfm μετά την άσκηση διώξεων κακουργηματικού χαρακτήρα στο πράσινο παρακράτος που τον είχε γονατίσει στις αγωγές όλα αυτά τα χρόνια, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ ΝΑ ΣΙΩΠΗΣΕΙ! Δείτε τι δήλωσε, έχει μεγάλη σημασία… Ζητά ακόμα και δήμευση περιουσιών για τους επίορκους.

Κυνηγάνε τον Μάκη Ψωμιάδη και αφήνουν το θέμα των CDS που έπαιξε το περιβάλλον του πρωθυπουργού!

Αναρτήθηκε από τον/την economikos στο Σεπτεμβρίου 30, 2011

Στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και έπειτα στην Ευελπίδων βρέθηκε σήμερα η τρόικα, αφού όπως «κυκλοφορεί» έφτασε στα αυτιά της η υπόθεση του Μάκη Ψωμιάδη . . .

Αφού στα αυτιά τους φτάνουν τα ..πολύ εσωτερικά της χώρας, δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως τρόικα και κυβέρνηση κωφεύουν στο θέμα με τα CDS, που έχει αναδείξει ο Πάνος Καμμένος και χαίρει την πλήρη στήριξη του κόμματός του.

Τον Ψωμιάδη τον κυνηγούνε για στημένους αγώνες, αλλά αφήνουν ..στην απέξω αυτούς που στήνουν ολόκληρες χρεοκοπίες κρατών!

Οι εκπρόσωποι της τρόικας έχουν επισκεφθεί τον προϊστάμενο του Πρωτοδικείου κ. Νικόπουλο, προκειμένου να ενημερωθούν για τη λειτουργία του νέου συστήματος ηλεκτρονικής κατάθεσης δικογράφων.

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 7 σχόλια »

Αλέξης Τσίπρας: “Έσχατη προδοσία για τον ελληνικό λαό και για την πατρίδα από τον Παπανδρέου”!

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Σεπτεμβρίου 30, 2011

Το Μαοϊκό αίμα φαίνεται ότι έχει ξυπνήσει για τα καλά στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ιδιαίτερα από την στιγμή που ξεφορτώθηκε τους φίλους των Γερμανοτραφών lobby που χορηγούν κάθε επίορκο ρεμάλι της Ελληνικής πολιτικής σκηνής εις τας Ευρώπας.
Μπορεί μεν ακόμα να υπάρχουν στον πολιτικό σχηματισμό κάποια ρεντίκολα σε ναζιστικά payrolls αλλά ο Αλέξης δίνει το στίγμα της Πατριωτικής Αριστεράς όπως την οραματίστηκε ο πρόεδρος Μάο, όπως την εφάρμοσε η Αργεντίνικη αριστερά (Η Αργεντίνικη αριστερά στην Εθνική επανάσταση που γονάτισε το ΔΝΤ και τους δοσίλογους.).
Την ίδια στιγμή που το ΚΚΕ απογοητεύει με τις (περίεργες) θεωρητικολογίες, ο Αλέξης χτυπά το θηρίο κατά μέτωπο. Διαβάστε:
Την ανησυχία του για ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας της χώρας, εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας με σημερινή δήλωσή του, με αφορμή χθεσινό δημοσίευμα γαλλικής εφημερίδας που ανέφερε ότι υπάρχει μελέτη για πώληση ελληνικών περιουσιακών στοιχείων ύψους 125 δισ. ευρώ. Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, σε μιά ιδιαίτερα σκληρή δήλωσή του κάνει λόγο για εσχάτη προδοσία.Μετά το χθεσινό δημοσίευμα γαλλικής εφημερίδας, είπε ο Α. τσίπρας, “καταλαβαίνουμε πλέον για ποιο λόγο οι Γερμανοί βιομήχανοι κόντεψαν να σηκώσουν στα χέρια τον κ. Παπανδρέου”.

Διερωτόμαστε, πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας, ποιος Έλληνας πολιτικός, ποιος υπουργός ή πρωθυπουργός μπορεί να βάλει την υπογραφή του σ΄ένα τέτοιο Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 85 σχόλια »

Η «ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΕ» του Ράδιο 9 σας καλεί…

Αναρτήθηκε από τον/την anarmodios στο Σεπτεμβρίου 30, 2011

To EFSF ειναι μια μη ελεγχόμενη, αντιδημοκρατική ΜΚΟ! Από την Ιστοσελίδα του EFSF!

Αναρτήθηκε από τον/την netakias στο Σεπτεμβρίου 30, 2011

 

Οσο μας δάνειζαν, τόσο πέφταμε…

netakias.wordpress.com

Επεσα στο κείμενο (Αγγλικά) που εξηγεί τι είναι το EFSF.

Λοιπόν το EFSF είναι μια εταιρεία που θα ελέγχει τα χρήματα των Ευρωπαίων που θα πηγαίνουν σε χώρες που χρειάζονται οικονομική βοήθεια.

Οι χώρες που χρειάζονται οικονομική βοήθεια, είναι βέβαια αυτές που δάνειζε αφειδώς η “αγορά” για πουλάει τα προϊόντα των πολυεθνικών της, καταστρέφοντας την εγχώρια οικονομία και παραγωγή από την μια, κι από την άλλη δημιουργόντας χρέος τόκων που επέστρεφε σε αυτή. Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο HORCA, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 1 σχόλιο »

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Πάνε να μας χρεώσουν για έναν αιώνα!!! Σκέφτονται να μεταθέσουν το χρέος για 100 χρόνια!

Αναρτήθηκε από τον/την economikos στο Σεπτεμβρίου 30, 2011

Ελλάδα και Ευρώπη προσπαθούν τον τελευταίο καιρό να βρουν τρόπους με τους οποίους θα ελαφρυνθεί το δημόσιο χρέος της χώρας μας.

Μία από τις προτάσεις που έχουν τεθεί επί τάπητος για την Ελλάδα, είναι το swap βραχυπρόθεσμων κρατικών τίτλων με τίτλους διάρκειας 100 ετών, όπως αποκαλύπτει το πρακτορείο Reuters επικαλούμενο τραπεζίτη ενός εκ των οργανισμών που λειτουργούν ως σύμβουλοι της Ελλάδας.

Αυτή η ιδέα δεν είναι καινούργια αφού έχει ήδη εφαρμόσει το Μεξικό και μάλιστα επιτυχώς πριν από μερικές εβδομάδες, γεγονός που υποδεικνύει ότι ενδεχομένως να μπορούσε να ακολουθήσει στην ίδια πορεία και η Ελλάδα.

«Το κόστος χρηματοδότησης για την Ελλάδα θα είναι φρικτό, αλλά το πιο σημαντικό είναι πως με αυτή την κίνηση αποφεύγεται η χρεοκοπία. Αυτό που έχει τώρα σημασία είναι η επιβίωση και όχι το να πράξουμε το σωστό μελλοντικά από πλευράς κόστους χρηματοδότησης», αναφέρει ο Tim Jagger, αναλυτής της Royal Bank of Scotland με έδρα στη Σιγκαπούρη. Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

 

 

 

Advertisements

Ενέργειες

Πληροφορίες

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s
Αρέσει σε %d bloggers: