www.olympia.gr

9 10 2011

ΙΔΟΥ Η ΕΛΒΕΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ. ΣΥΝΤΡΙΨΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ!

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Ιουνίου 25, 2011

Διαβάστε τις απίστευτες αποκαλύψεις που προσπαθούν με νύχια και με δόντια να κρατήσουν στην αφάνεια τα ΜΜ”Ε” αλλά και οι επίορκοι του πολιτικού συστήματος. Νέα αποκάλυψη: ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΜΕ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 398 σχόλια »

Εγκρίθηκε το φράγμα Πετρένια στο Γομάτι. Άλλο ένα “δωράκι” στους Μπόμπολα-Κούτρα-ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ από το Γιώργο Παπακωνσταντίνου

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 9, 2011

Το προοίμιο της καταστροφής του Κακάβου

ΑΠΟΦΑΣΗ ΥΠ. ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

Θέμα: Έγκριση Περιβαλλοντικών Όρων για το έργο: “Ύδρευση Ν. Χαλκιδικής – Μελέτη φράγματος Πετρένια στην περιοχή Γοματίου και έργων καθαρισμού, μεταφοράς και αποθήκευσης νερού”
PetreniaPanorama

Το κείμενο της απόφασης βρίσκεται εδώ.

Όπως έχουμε γράψει επανειλημμένως, το φράγμα στην Πετρένια (φωτογραφία) είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την Επένδυση-Μαμούθ της ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ στη Χαλκιδική. Το φράγμα προορίζεται να υδροδοτήσει την προ του Άθω περιοχή και τη Μ. Παναγία που προβλέπεται ότι θα χάσουν τα νερά τους όταν (και αν) υλοποίηθει η Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | Αφήστε Σχόλιο »

Μυστικό σχέδιο των ΕΛ για εξόντωση των Τούρκων εισβολέων: Στέλνουν νευρική ανορεξία στα κατεχόμενα!

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 9, 2011

Φωτό: Ανδρεανή Τσάφου. Ετοιμάστηκε στην Ελλάδα και εξαπολύθηκε στην κατεχόμενη Κύπρο.

Γράφει η Τρολυμπία

Φαίνεται ότι η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ μάχεται πραγματικά για την πατρίδα. Πίσω από το προσωπείο του ειρηνιστή και υποχωρητικού, εξυφαίνεται ένα από τα καταστροφικότερα σχέδια που κάνει την γραμμή Μεταξά ή την δράση του στρατηγού Ντερτιλή το ’64 να μοιάζει με …φιλοφρόνηση!

Τους τελευταίους μήνες λοιπόν, με πρόσχημα την οικονομική κρίση, εξαπολύθηκε ένα όπλο εφάμιλλο του Αρμαγεδώνος με σκοπό να αφανίσει αναίμακτα τους στυγνούς κατακτητές. Μία επίθεση που ξεπερνά και τις συνέπειες γονιδιακών ιών αλλά και των ισχυρότερων χημικών όπλων που άλλωστε θα καταδικαζόταν από την διεθνή κοινότητα: Η νευρική Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 2 σχόλια »

Για το ποιοί είναι οι Γερμανοί, μας πληροφορεί ο μεγάλος άγγλος οικονομολόγος (Keynes)

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 9, 2011

Γράφει ο ΓΓ

Γράφει λοιπόν ο ” (Keynes) για τους Γερμανούς: “Ο Γερμανός δεν καταλαβαίνει και δεν μπορεί να καταλάβει τίποτα, παρά μόνο τον εκφοβισμό, δεν δείχνει καμία γενναιοδωρία ή ενδοιασμό στις διαπραγματεύσεις, δεν υπάρχει πλεονέκτημα που δεν θα κοιτάξει να εκμεταλλευθεί και κανένα σημείο στο οποίο δεν θα ξέπεφτε χάριν του κέρδους – ενώ είναι άνευ τιμής, υπερηφάνειας ή οίκτου.

Ως εκ τούτου δεν πρέπει ποτέ να διαπραγματεύεσαι με ένα Γερμανό ή να συμφιλιώνεσαι μαζί του – πρέπει να του υπαγορεύεις…. ” (Keynes) …..

Εγώ αυτό που έχω να προτείνω σε όλους όσους ονειρεύονται ότι οι Γερμανοί θα σώσουν την Ελλάδα, είναι να πάψουν να ετοιμάζουν τα κουτάλια τους, δεν δίνουν οι Γερμανοί σε κανέναν ψωμί να φάει, γιαυτό είναι Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 5 σχόλια »

Ποιο είναι το ποσό που έχει διατεθεί για τις συμπεθέρες του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου τελικά;;;

Αναρτήθηκε από τον/την defactogr στο Οκτωβρίου 9, 2011

Ο σάλος που έχει ξεσπάσει για τα θέματα διαφάνειας και χρηστής διαχείρισης του δημόσιου χρήματος δεν πτοεί την οικογένεια του πρωθυπουργού, που συνεχίζει να αυτοεξαιρείται από κανόνες και περιορισμούς.
Μάλιστα, η μητέρα του, Μαργαρίτα Παπανδρέου, επανενεργοποίησε τη ΜΚΟ της (που τόσες αντιδράσεις είχε προκαλέσει στο παρελθόν), οργανώνοντας εκδηλώσεις σε συνεργασία με υπουργεία της κυβέρνησης του γιου της και με χορηγό το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο!
Το ενδιαφέρον μάλιστα είναι ότι το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο έχει εμπλοκή -όπως αποκάλυψε προ ημερών…. Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | Με ετικέτα: | 4 σχόλια »

«Γενιά των 592 λέξεων…»

Αναρτήθηκε από τον/την Βισάλτης στο Οκτωβρίου 9, 2011

Πολλά χρόνια τώρα, από τότε που ανακάλυψα το internet, άρχισα να καταλαβαίνω από το τι αποτελείται ο κόσμος, σε μεγάλο ποσοστό! Χλιαρά πλάσματα, με καθόλου σκέψη, δυσκολία στην έκφραση, φόβο στην ζωή, αγένεια στην καθημερινότητα, μίσος στον πλανήτη που τα φιλοξενεί, άγρια βλέμματα στην αλήθεια, δολοφονίες επιθυμιών,…παρέα με σαχλοτράγουδα, διασκεδάζοντας τον θάνατο του πρωινού τους και φυσικά εκτός των άλλων, φτύσιμο κατάμουτρα στο παρελθόν, παρόν και μέλλον τους.

Το να γράφεις Greeklish και όχι την μητρική σου γλώσσα (Ελληνικά) είναι σα να μην καμαρώνεις 2 σπουδαίους γονείς. Τους γονείς σου! Tα πιτσιρίκια (κάθε ηλικίας) στο διαδίκτυο, που δεν σέβονται την γλώσσα που μαθαίνουν στο Γυμνάσιο, κάποια στιγμή η ίδια η γλώσσα, θα τα εκδικηθεί εν ψυχρώ! Για την ώρα εκδικείται τους γονείς τους, αλλά δεν το έχουν καταλάβει, ότι είναι συνένοχα σε ό,τι συμβαίνει σε αυτούς..

Καταθέτω λίγα λόγια του καθηγητή της Γλωσσολογίας, Γεώργιου Μπαμπινιώτη: «Τα greeklish είναι ο καλύτερος δρόμος αποξένωσης από την εικόνα της λέξης. Δεν είναι απλό εργαλείο η γλώσσα. Είναι ο πολιτισμός μας, είναι η ιστορία μας, είναι η σκέψη μας, είναι η νοοτροπία μας, είναι η ταυτότητά μας. Πάνω απ’ όλα η γλώσσα είναι αξία. Οι νέοι θα πληρώσουν ακριβά τα greeklish». Αυτά τα λέω κι εγώ ως “μαύρο πρόβατο” πολλά χρόνια πριν, όταν
Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 8 σχόλια »

Ζητεῖται…

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 9, 2011

Ζητεῖται Κόδρος

Ζητεῖται Κανάρης

Ζητεῖται Παπαφλέσσας

Ζητεῖται ΑΝΔΡΕΙΑ

Ζητεῖται τό ἀλήστου μνήμης Φιλότιμο τῶν Ἑλλήνων

Χαρίκλεια

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 43 σχόλια »

Τα ουτοπικά ευχολόγια

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 9, 2011

Του Θύμιου Παπανικολάου

            Τα ευχολόγια είναι αποφθέγματα ηθικών αφαιρέσεων, μέσω των οποίων συγκαλύπτονται τα αίτια των ανθρώπινων συμφορών και συγχωρούνται οι αμαρτίες των πραγματικών ληστών και δημίων μας.

Τα ευχολόγια δεν είναι μόνο θανάσιμες καθεστωτικές ουτοπίες, αλλά και ναρκωτικά χάπια: ιδεολογήματα του καθεστώτος με τα οποία υπνωτίζουν τα θύματα της εκμετάλλευσης και της καταπίεσης…

Κάθε εξουσία αγαπάει τις γενικές ιδέες και τα ευχολογικά αποφθέγματα. Με τέτοιου είδους γενικεύσεις συγχωρεί Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | Αφήστε Σχόλιο »

Και όμως ο Άδωνις και η Λιάνα κάποτε ήταν συνάδελφοι…

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 9, 2011

20111009-182954.jpg Τότε που τίποτε δεν προμήνυε τι θα επακολουθούσε… Για να μαθαίνουν οι νεώτεροι πως η πολιτική έστρεφε ακόμα και αδερφό εναντίον αδερφού…

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 18 σχόλια »

ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ Η ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΟΥ

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 9, 2011

Γράφει ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΣ
Μας έλεγαν, οι σωτήρες μας, ότι το με το μνημόνιο θα βγαίναμε στις αγορές και θα τελείωνα τα βάσανα μας! Βαδίζοντας προς το τέλος το 2011, όχι μόνο δεν σωθήκαμε, αλλά ο Έλληνας δέχεται με διαφόρους τρόπους, την πιο βρώμικη επιδρομή στα εισοδήματα του και όχι μόνο! Μια επιδρομή που σαν στόχο έχει να τον κάνουν κάτοικο ΟΥΓΚΑΝΤΑΣ! 
Από την άλλη έχουμε, τον  φερόμενο σαν πρωθυπουργό, να λέει ότι δεν θα γίνουμε ΙΝΔΙΑ! Με μια διαφορά όμως που δεν την είπε. Η ΙΝΔΙΑ αναπτύσσεται σταθερά ενώ εμείς πιάσαμε πάτο.  Μάλλον εννοούσε  ότι εμείς θα βυθιστούμε στα σκατά.
 Αυτή η λεηλασία που γίνεται με Γερμανικές εντολές,  που άλλου οδηγεί;
Αλλά  αυτή η ληστρική επιδρομή στο βάθος έχει και άλλο σκοπό.
ΤΗΝ ΚΑΤΆΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ.
Το βρώμικο σχέδιο τους είναι απλό. Με την συνεχή μείωση εισοδημάτων, με τους φόρους που μπαίνουν κάθε Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 25 σχόλια »

Το Μετέωρο «ΒΗΜΑ» του κυρ Σταύρου

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 9, 2011

 Από τους “Εξοργισμένους με Άποψη”

          Τις δύο τελευταίες βδομάδες, με την προκλητική ετεροχρονισμένη επίθεση εναντίον του Κώστα Καραμανλή και την επιχείρηση αποκατάστασης των ξεθωριασμένων αγιογραφιών του Κώστα Σημίτη και Γιώργου Παπανδρέου, το «ΒΗΜΑ» του πάλαι ποτέ ΔΟΛ –ούτε οργανισμός είναι ούτε Λαμπράκης υπάρχει- θυμίζει απανθίσματα λαϊκής σοφίας όπως «παλιός γάιδαρος, καινούργια περπατησιά δεν κάνει» και «από της μυλωνούς το πισινό ζητάς καλλιγραφία;»

          Τίποτα απ’ αυτά δεν είναι περίεργο όταν τα ηνία της Μιχαλακοπούλου, που από τις μαζικές απολύσεις δημοσιογράφων κοντεύει να γίνει «Πλατεία Κλαυθμώνος» για τον τύπο, μεταφέρθηκαν δια χειρός κυρ Σταύρου από τον Π. Καψή στον Α. Καρακούση. Ο τελευταίος, θεράπευτα αντιδεξιός και αντικαραμανλικός, προσπαθεί σήμερα να ισορροπήσει ανάμεσα στην δυσκόλως συγκαλυπτόμενη απέχθειά του προς το Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 19 σχόλια »

Η Γερμανία δεν πρόκειται να “βοηθήσει” την Ελλάδα, αντίθετα θα φύγει από την Ευρωζώνη !

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 9, 2011

Όπως έχουμε γράψει στο παρελθόν, η Γερμανία με το Ευρώ έκανε το πλιάτσικο του αιώνα. Μέχρι πρότινος ήθελε την Ελλάδα εκτός ευρωζώνης για να πάρει και τα ρέστα… Τώρα αφού βλέπει την σθεναρή αντίσταση ηγετών όπως ο Σαρκοζί και ο Μπερλουσκόνι, ετοιμάζει το plan b…

Θα την δικάσουν και αυτήν όπως τον τορναδόρο;

Γ.Μ.

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 21 σχόλια »

Πρωτοσέλιδο σφυροκόπημα στην κυβέρνηση μέσα από τα πρωτοσέλιδα.

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 9, 2011

Έτσι, για να μην ξεχνιόμαστε…

 

δείτε και τα υπόλοιπα: Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 7 σχόλια »

Ανδρουλάκης: Κυβέρνηση και χωρίς Παπανδρέου!!

Αναρτήθηκε από τον/την Εξουσία στο Οκτωβρίου 9, 2011

Σε ανάρτησή του στο προσωπικό του ιστολόγιο, με τον τίτλο «Γράμμα σε σκεπτόμενο πατριώτη», ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μίμης Ανδρουλάκης, αφού κάνει μια ανάλυση της τρέχουσας κατάστασης, προτείνει τις εξής λύσεις:

«Ή ανασυντάσσεται και πλαισιώνεται το υπάρχον κυβερνητικό σχήμα με μια εθνική και κοινωνική συμφωνία, με συναπόφαση και συνευθύνη για τα θεμελιώδη ζητήματα της νέας διαπραγμάτευσης με την ευρωζώνη, ενδεχόμενα και με την προσθήκη ενός δύο κατάλληλων προσώπων ευρύτερης αποδοχής σε κρίσιμους κρίκους για το πρόγραμμα διάσωσης.

Ή μετεξελίσσεται σε κυβέρνηση έκτακτης εθνικής ανάγκης με Πρωθυπουργό κοινής αποδοχής τουλάχιστον στο χρονικό διάστημα που απαιτείται για τον οριστικό διακανονισμό του ευρωπαϊκού πλαισίου διαχείρισης του ελληνικού χρέους και την έγκαιρη έναρξη λειτουργίας του νέου Ευρωπαϊκού Ταμείου (ΕSM)».

Μάλιστα στη δεύτερη περίπτωση, προτείνει να οριστεί από την αρχή ημερομηνία εκλογών, μετά… Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 48 σχόλια »

Η κυβέρνηση δολοφονεί την χώρα και τις επό μενες γενιές. Απίστευτος διασυρμός της χώρ ας για… Δωρεά αρμάτων!

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 9, 2011

Αλλά και συνεχιζόμενη επίδειξη στήριξης της Ελλάδας προσωπικά από τον Ομπάμα…

Η είδηση της έγκρισης παραχώρησης 400 μεταχειρισμένων αρμάτων μάχης M1A1 Abrams από τα αμερικανικά αποθέματα στον Ελληνικό Στρατό αναπαράχθηκε διαστρεβλωμένη στο εξωτερικό, προκαλώντας και τη παρέμβαση Αυστριακού ευρωβουλευτή, αφού εμφανίζει την Ελλάδα να δαπανά τεράστια ποσά για την προμήθεια Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 15 σχόλια »

Οι ώρες είναι κρίσιμες οι αποφάσεις πρέπει να παρθούν σύντομα!

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 9, 2011

Γράφει ο Δημήτριος Γ.

Δεν σας θέλει ο λαός ούτε έχετε καμία εν λευκώ εξουσιοδότηση να τον οδηγήσετε ερήμην του στα σύγχρονα κρεματόρια των διεθνών τοκογλύφων.
Δεν έχετε την πολιτική νομιμοποίηση να διαπραγματεύεστε με τους διεθνεις εγκληματίες τον τρόπο της σφαγής μας, εάν ανατρέξουμε στα γκάλοπ είσαστε σε πλήρη αναντιστοιχία με το εκλογικό σώμα αφού το ποσοστό σας στη καλύτερη των περιπτώσεων δεν υπερβαίνει το 15%.
Είσαστε κατάπτυστοι ψεύτες γιατί υφαρπάξατε την ψήφο του λαού λέγοντας λεφτά υπάρχουν και μετά μαγειρέψατε
Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 11 σχόλια »

Συγκέντρωση του ΕΠΑΜ στο ΚΥΒΕ Περιστερίου – 3/10/2011

Αναρτήθηκε από τον/την anarmodios στο Οκτωβρίου 9, 2011

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 16 σχόλια »

Γ. Δημαράς: Ιδού τι χρωστούν οι Γερμανοί στην Ελλάδα

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 9, 2011

«Ότι είναι ο νους και η καρδιά για τον άνθρωπο,
είναι και η Ελλάδα για την ανθρωπότητα»
Γκαίτε

Άρθρο του κ. Γιάννη Δημαρά
Προέδρου του Πανελληνίου Άρματος Πολιτών

Misha διά την αντιγραφή
Μια δεύτερη, δυστυχώς, δυσάρεστη «έκπληξη» επιφύλαξε το γερμανικό περιοδικό FOCUS για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Μετά την άσεμνη χειρονομία της Αφροδίτης της Μήλου, σειρά είχε τώρα να πνιγεί η Ακρόπολη, η χώρα μας και μαζί με αυτή τα ιερά και όσιά μας.

Δεν είναι ζήτημα λογοκρισίας, ούτε απαγορεύεται να υπάρξει σχόλιο ή εκτίμηση για τη χαώδη κατάσταση που επικρατεί στην ελληνική οικονομία και κοινωνία από τις πράξεις και τις ενέργειες της σημερινής κυβέρνησης.

Όμως, όλα έχουν ένα όριο. Έχουν μια «κόκκινη γραμμή». Την οποία το εν λόγω περιοδικό τις ξεπέρασε. Πιστεύω Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 24 σχόλια »

Φωτογραφικά ντοκουμέντα από τα ραντεβού των υπουργών με τους Ψυχάρη, Αλαφούζο και Μπόμπολα για δημιουργία κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας (τους)!

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 9, 2011

Από τον Βασίλη Μπόνιο

ORKOS%20PASOK%20GREECE.jpg

Αφού για δύο ολόκληρα χρόνια ο μαθητευόμενος πρωθυπουργός και οι ανύπαρκτοι υπουργοί έκαναν ότι μπορούσαν για να υποδουλώσουν τη χώρα στο ΔΝΤ και να βάλουν φυτιλιά στο ευρώ, έφτασε η ώρα να εξαφανισθούν από το χάρτη.

Οι νταβατζήδες προτείνουν στον Γιώργο και τους υπουργούς του να πάρουν το πούλο μέσα από κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας.

Κάποιους από δαύτους τους καλοπιάνουν για να στηρίξουν την νέα τραβεστί κυβέρνηση της εγχώριας διαπλοκής σε Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 39 σχόλια »

Τo ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΜΑ 6η δοση – ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 9, 2011

Γράφει ο Πόρτα – Πόρτα
Ακουμε πολλα απο πολλους “ΣΧΕΤΙΚΟΥΣ” τυπου Κωνστα και φυσικα Κρατικους παραγοντες.
Την προηγουμενη εβδομαδα ακουσαμε και αυτο !
” η 6η δοση πηγε Νοεμβριο διοτι ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ Ομολογα που ληγουν… παρα μονο δικα μας εξοδα !” 
Εσεις πιστευετε οτι οι δοσεις και οι ημ/νιες τους ειναι στην τυχη ? τους επιασε καουρα να πληρωσουμε μισθους ? εδω ΓΕΛΑΝΕ !
θελετε την ΑΛΗΘΕΙΑ ??

–Friday, Oct. 14,Sat 15 : EUR 2  billion of Greek T-bills mature

–Friday, Oct. 21: EUR 1.625 billion of Greek T-bills mature


–Saturday, Oct 22: EUR 1.059 billion of Greek bond interest payments due

To αφιερωνω στον Κωνστα και στο Μπεννυ… και ρωταω…
με τι λεφτα θα πληρωθουν αυτα ?? απο αυτα που θα παρουμε την ερχομενη Τριτη στο auction ? ( ουτε τα Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 24 σχόλια »

Αντιδρά η Αλβανική κοινή γνώμη στην Ελληνική μετανάστευση: Θα μας πάρουν τα μεροκάματα!

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 9, 2011

Μετά τη συμφωνία Ελλάδας Αυστραλίας όπου το σύστημα απλοποιεί και περιορίζει την ταλαιπωρία των Ελλήνων που ζουν εκτός Αθήνας και Θεσσαλονίκης, αφού δεν υποχρεώνονται πλέον να επισκέπτονται την αυστραλιανή πρεσβεία ή τα προξενεία, αίσθηση έχει προκαλέσει μετα την επίσκεψη του υφυπουργου εξωτερικών Δημήτρη Δόλλη στα Τυραννα, το δημοσίευμα στης Αλβανικης εφημαρίδας Gazeta Shquiptare οπου ο υπουργός εξωτερικών της Αλβανιας Έντμοντ Χατζηνάστο δήλωσε: ”Είμαστε πρόθυμοι να βοηθήσουμε τους οικονομικά μετανάστες Έλληνες στην αναπτυσόμενη Μεγάλη Αλβανία”. Έντονες ήταν οι αντιδράσεις της Αλβανικής κοινής γνώμης καθώς θεωρούν ότι τα φθηνά ελληνικά Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 52 σχόλια »

Η δημοκρατία είναι τόσο απλή που χωράει σε ένα φύλλο Α4

Αναρτήθηκε από τον/την anarmodios στο Οκτωβρίου 9, 2011

Χρησιμοποιούμε όλοι την λέξη δημοκρατία και τα παράγωγά της σχεδόν καθημερινά. Ομως η άγνοιά μας για το τι είναι δημοκρατία είναι τεράστια. Κι όμως δεν θα πρεπε μια και για να περιγραφεί το τι είναι η δημοκρατία, φτάνει και περισσεύει ένα φύλλο Α4.

Η δημοκρατία είναι μία απλή μέθοδος για να αυτο-κυβερνηθεί ένα σύνολο ανθρώπων. Είναι μια διαδικασία που μοιράζει την πολιτική ισχύ, την εξουσία δηλαδή, εξίσου σε όλα τα μέλη αυτού του συνόλου. Είτε πρόκειται για έναν σύλλογο, είτε πρόκειται για μια ολόκληρη χώρα.

Η δημοκρατία είναι μια διαδικασία που μας δίνει την δυνατότητα να παίρνουμε και να εφαρμόζουμε αποφάσεις, να επιτηρούμε την εφαρμογή τους, και να απονέμουμε δικαιοσύνη, συμμετέχοντας όλοι και άμεσα στα όργανα, τα σώματα και τους θεσμούς, χωρίς αντιπροσώπους. Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 15 σχόλια »

Έρχεται συγκυβέρνηση…

Αναρτήθηκε από τον/την Εξουσία στο Οκτωβρίου 9, 2011

Tο ερώτημα δεν είναι το εάν, αλλά το πότε, καθώς και ο τρόπος  που  θα την παρουσιάσουν, ώστε να μην υπάρξουν  μεγάλες πολιτικές απώλειες. Αυτή τη στιγμή, ολόκληρο το σάπιο και διεφθαρμένο κρατικοδίαιτο καθεστώς επιδιώκει να διασωθεί και όπως γίνεται αντιληπτό, κανένα κόμμα μόνο του δεν μπορεί να το επιτύχει αυτό. Επομένως ολόκληρο το καθεστώς, τόσο παρασκηνιακά, όσο και με τα παπαγαλάκια του στα καθεστωτικά ΜΜΕ πιέζει και προσπαθεί να πείσει ότι η συγκυβέρνηση (ή κάποιας μορφής οικουμενική κυβέρνηση) είναι η λύση για τη χώρα. Εξάλλου, τόσο το ΠΑΣΟΚ, όσο και η ΝΔ, σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να διαχειριστούν μόνοι τους αυτήν την κρίση. Και οι δύο γνωρίζουν πολύ καλά ότι η εξαθλίωση του λαού στην οποία μας οδηγούν, θα διαλύσει και τα δύο κόμματα και θα στείλει στα σπίτια τους ή στις φυλακές πολλούς από τους σημερινούς πολιτικοοικονομικούς ταγούς. Γι’ αυτό πολλοί από το ΠΑΣΟΚ, ανοιχτά πλέον ζητούν συγκυβέρνηση, ενώ ταυτόχρονα πολλοί από την Νέα Δημοκρατία, οι επονομαζόμενοι και μετριοπαθείς (βλ. σκληροί Νεοφιλελεύθεροι) θέλουν συγκυβέρνηση.

Επομένως το ερώτημα είναι το πότε. Η διαφορά είναι η εξής: Το μεν ΠΑΣΟΚ θέλει συγκυβέρνηση τώρα, που αυτό θα έχει το πάνω χέρι. Θα έχει…. Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 92 σχόλια »

Η ξενοκρατία στην Ελλάδα το 2009 έως σήμερα!

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 9, 2011

Γράφει ο Τρελλάκιας

Όλο τον τελευταίο καιρό που διαβάζουμε διάφορες αναρτήσεις με θέμα τον Κώστα Καραμανλή, παρατηρείτε συνεχώς πρώτα μεγάλη συμμετοχή σταθερά, αλλά και εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις που έχουν ένταση αλλά και σθένος. Παρόλη την φοβερά αναξιόπιστη, ανίκανη, αναποτελεσματική κυβέρνηση του πράσινου μορφώματος, ακόμα και τώρα μιλάμε για τον πρώην πρωθυπουργό!

Μιλάμε για τον χαρακτήρα του, και ξεχνάμε πως ο σημερινός δοσίλογος πρωθυπουργός ήρθε ή τον έφεραν για να διώξει τον Καραμανλή! Δεν δίνουμε ιδιαίτερη βάση πιστεύω στο σχέδιο που «υφάνθηκε» στα υπόγεια των αμερικανικών γερακιών, που Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 27 σχόλια »

Το βαθύ παρακράτος επιστρατεύει τη “Τρομοκ ρατία” ενάντια στους “εθνικούς σωτήρες”!

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 9, 2011

Από την Ιόλη Πιερίδη-αναγνώστρια

www.kourdistoportocali.com

BaaderMeinhofKomplexBild1.jpg

Το βαθύ παρακράτος της Μεταπολίτευσης για μια ακόμη φορά ετοιμάζεται να αιματοκυλίσει τη πολιτική ζωή της χώρας ώστε να αντισταθεί στα σενάρια κυβερνήσεων εθνικής σωτηρίας!

Τις τελευταίες ώρες οργιάζουν οι πληροφορίες στα δημοσιογραφικά γραφεία που θέλουν την επανεμφάνιση της Τρομοκρατίας με στόχο παράγοντες του τόπου που φλερτάρουν με το ενδεχόμενο θεόπνευστης κυβέρνησης!

Μ αυτό ακριβώς τον τρόπο το σεσημασμένο παρακρατικό κομμάτι του συστήματος ετοιμάζεται να απαντήσει Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 13 σχόλια »

Broker ή Dealer;

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 9, 2011

Το είχαμε αποκαλύψει από τον Φλεβάρη του 2010. Τώρα πληθαίνουν οι φωνές.
Όταν ο Πούτιν του προσέφερε το δάνειο, το πολιτικό ανδρείκελο αδιαφόρησε και πήγε να του πλασσάρει Πράσινη Ανάπτυξη!

Έπειτα μάθαμε πως ο αδελφός του συμμετείχε στον στρατηγικό σχεδιασμό “διεθνούς Fund” (διεθνών τοκογλύφων κατά το λαικότερο), που επένδυε στην… Πράσινη ανάπτυξη!

Κοινώς, ο πρωθυπουργός της Ελλάδας αντί να διαφυλάξει τα συμφέροντα της χώρας που τον πληρωνει, πλάσσαρε προϊόντα διεθνών τοκογλύφων.

Υπό αυτή την έννοια, ο χαρακτηρισμός “Ντήλερ” που του πρόσαψε ο Αλέξης Τσίπρας, θεωρείται υπερβολικός. Το “broker” ταιριάζει πιο πολύ στην έννοια του απλού πλασιέ.

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 4 σχόλια »

Γιαούρτωμα από φοιτητές στον Καστανίδη. Μετά το γιαούρτωμα ο κ. Καστανίδης απευθυνόμενος στους φοιτητές είπε : Καθίκι είσαι και φαίνεσαι…

Αναρτήθηκε από τον/την exomatiakaivlepo στο Οκτωβρίου 9, 2011

Παρ’ ολίγο άγριο λιντσάρισμα του Χάρη Καστανίδη

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 133 σχόλια »

Δεν θα γλιτώσουν το εκτελεστικό απόσπασμα ! Όχι, δεν το λέμε εμείς…

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 9, 2011

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 5 σχόλια »

Τα επιτελεία δεν βομβαρδίζονται με… Δηλώσ εις!

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 9, 2011

Αυτά γράφει ο “κομαντάντε” Μάρκος Μουζάκης σήμερα στο “Παρόν”.

Συμπληρώνει δε ορθότατα, ότι όποιος “βομβάρδισε” με δηλώσεις, έμεινε με …αποκόμματα!

Συμβουλή προς τους βουλευτές που εξακολουθούν να αγωνίζονται: κάθε ερώτηση, να συνοδεύεται με κοινοποίηση προς τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Σε περίπτωση που το αγνοούν, οι εισαγγελείς πλέον δεν λαμβάνουν τις εφημερίδες στα γραφεία τους. Άλλο ένα επίτευγμα της νέας διακυβέρνησης του ηγεμόνος.

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | Αφήστε Σχόλιο »

Oι μεγαλύτεροι κλέφτες όλων των εποχών είναι εδώ και έχουν ονοματεπώνυμο.

Αναρτήθηκε από τον/την exomatiakaivlepo στο Οκτωβρίου 9, 2011

Είναι πλέον μια σκληρή πραγματικότητα ότι επήλθαν απίστευτες μειώσεις στους μισθούς και συντάξεις κατά 30-40%.
Παράλληλα με το νέο φορολογικό ο κάθε φορολογούμενος, όχι μόνο δεν θα έχει επιστροφές φόρου αλλά θα καλείται να καταβάλλει 1 με 2 μισθούς στην εφορία.
Αν τώρα σε όλα αυτά προσθέσουμε…

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 12 σχόλια »

Ρόκυ ο πρωθυπουργός…

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 9, 2011

Διά χειρός “κομαντάντε”

Advertisements

Ενέργειες

Πληροφορίες

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s
Αρέσει σε %d bloggers: