www.olympia.gr

11 10 2011

ΙΔΟΥ Η ΕΛΒΕΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ. ΣΥΝΤΡΙΨΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ!

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Ιουνίου 25, 2011

Διαβάστε τις απίστευτες αποκαλύψεις που προσπαθούν με νύχια και με δόντια να κρατήσουν στην αφάνεια τα ΜΜ”Ε” αλλά και οι επίορκοι του πολιτικού συστήματος. Νέα αποκάλυψη: ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΜΕ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 400 σχόλια »

Ο Αλέξης Παπαχελάς, το σχέδιο Ανάν και η τιμή στον αντίπαλο (ένα άγνωστο περιστατικο σε μία ψαροταβέρνα).

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 11, 2011

Ήρθε πάλι στην επικαιρότητα ο κύριος Παπαχελάς μετά την περιβόητη εκπομπή χθες στον ΣΚΑΙ. Αναλώθηκε σε μεγάλο μέρος της για το ποιοί κουκουλοφόροι τον διαβάλλουν μέσα στο διαδίκτυο, όπου ο κύριος Λαζαρίδης ανταπάντησε (εσφαλμένα κατά τη γνώμη μας) ότι “και εμένα με χτυπούν”. Λάθος δις, διότι το ορθό είναι ότι τον χτυπούσαν, για τελείως διαφορετικούς λόγους από ότι κάποιοι άλλοι “χτυπούν” τον κ. Παπαχελά. Οι συγκεκριμένοι που τον χτυπούσαν άλλωστε, για λόγους που δεν γνωρίζουμε, δεν τον χτυπούν πλέον και τον τελευταίο καιρό βλέπουμε ακόμα και εγκωμιαστικά σχόλια, όπως ακριβώς συνέβει και με τον Γιώργο Μουρούτη. Η πολιτική βλέπετε είναι μία διαδικασία τριβής και εναλλαγών ανάλογα με τις συνθήκες.

Αρκετά όμως με τους πολιτικούς συσχετισμούς. Εμείς θα αναφερθούμε σήμερα σε ένα άγνωστο περιστατικό που διαδραματίστηκε σε μία από τις καλύτερες ψαροταβέρνες της Κύπρου, στην Λευκωσία, ένα εικοσιτετράωρο μετά τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος για το σχέδιο Ανάν.

Ήταν κοινό μυστικό πως οι Ελλαδίτες δημοσιογράφοι είχαν επιλέξει στρατόπεδα και είχαν …στρατοπεδεύσει στην Κύπρο για να λάβουν μαχητικό μέρος στον “αγώνα”. Τότε δεν γνωρίζαμε για τα κονδύλια της USAID και τις αποκαλύψεις του Έθνους για τα μαύρα χρήματα του σχεδίου Ανάν.

Οι μεν πολιτικοί είχαν εκδηλωθεί νωρίς. Ο ημίθεος Κώστας Σημίτης, κατάφερε και διάβασε ένα έντυπο 11,000 σελίδων σε 27 λεπτά και βγήκε με πύρινη δήλωση υπέρ του σχεδίου. Ο δε Γιώργος Παπανδρέου, προφανώς δεν μπήκε σε τέτοια ταλαιπωρία και ανάγνωσε τη κλασσική κάρτα γκρηκλις με τόνους, παίρνοντας και αυτός θέση υπέρ του σχεδίου. (Γιώργος Παπανδρέου στον Αλέξη Παπαχελά, 15/4/2004: Νομίζω είναι πασιφανές ότι υπάρχει μια ευρύτερη πια συναίνεση γύρω από την αξιολόγηση του Σχεδίου Ανάν, εγώ θα το ερμήνευα 3-1. Τώρα ίσως να είναι αυθαίρετη η ερμηνεία, αλλά νομίζω από τις δηλώσεις που έχουν γίνεται φαίνεται προς τα πού πάει ακριβώς η θέση του κάθε κόμματος.)

Πολλοί εκλεκτοί Ελλαδίτες δημοσιογράφοι λοιπόν είχαν στρατοπεδεύσει στην Κύπρο προσπαθώντας να υπηρετήσουν τις ιδέες τους. Μεταξύ αυτών και Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 13 σχόλια »

Ετοιμάζει απόδραση μέσω δημοψηφίσματος…

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 11, 2011

 

Η Δειλή ΑΠΟΔΡΑΣΗ

 

Απόδραση μεσω δημοψηφίσματος για να μην σκάσει η βόμβα της χεοκωπίας στα χέρια τους….

η του στριβειν δια του δημοψηφίσματος….

 

Είναι γεγονός ότι την τελευταία περίοδο έχει ωριμάσει στους κόλπους της “οικογένειας” του πρωθυπουργού η αξιοπρεπεί αποχώρηση του ΓΑΠ

Η 6η δόση του δανείου έχει ήδη εξασφαλιστεί  (υπάρχει και 7η δόση) και στις 17 Οκτωβρίου θα περάσει η η νέα δανειανειακή σύμβαση και να ψηφιστεί ο Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 9 σχόλια »

H δήλωση της τρόικας για την 5η αποστολή αξιολόγησης στην Ελλάδα

Αναρτήθηκε από τον/την exomatiakaivlepo στο Οκτωβρίου 11, 2011

Μας δουλεύουν…
 Αρχές Νοεμβρίου η δόση.
Δήλωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του
Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για την πέμπτη αποστολή αξιολόγησης στην Ελλάδα
Κλιμάκιο στελεχών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (ΕΕ), της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) ολοκλήρωσε την πέμπτη επίσκεψη αξιολόγησης στην Ελλάδα, η οποία αποσκοπούσε στη συζήτηση των πρόσφατων οικονομικών εξελίξεων. Η αποστολή κατέληξε σε συμφωνία, σε επίπεδο κλιμακίου εκπροσώπων, με τις ελληνικές αρχές επί των οικονομικών και χρηματοπιστωτικών πολιτικών που απαιτούνται προκειμένου το οικονομικό πρόγραμμα της κυβέρνησης να επανέλθει στη σωστή πορεία υλοποίησης.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 4 σχόλια »

Δεν υπάρχει συντονιστής.

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 11, 2011

Για να υπάρξει συντονισμένη παρουσία των πολιτικών αρχηγών, στην συζήτηση για το κούρεμα του χρέους στην Ευρώπη , πρέπει να υπάρχει και κάποιος συντονιστής αρχηγός, πρωθυπουργός δηλαδή, ο οποίος όμως έχει αυτοπροταθεί να παραιτηθεί από το  καλοκαίρι. Δεν υπάρχει πρωθυπουργός. Αυτό είναι το πρόβλημα. Δεν υπάρχει συντονιστής.

ΓΓ

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 1 σχόλιο »

Η Τουρκία προκαλεί με κομάντος στην Αν. Μεσόγειο…

Αναρτήθηκε από τον/την Εξουσία στο Οκτωβρίου 11, 2011

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα tovima.gr, η τουρκική κυβέρνηση, συνεχίζει τις προκλήσεις της σε βάρος της Κύπρου, με σκοπό να υπάρξει αντίδραση από ελληνοκυπριακής πλευράς, κάτι που θα της επιτρέψει να αναλάβει «δράση» για να ανατρέψει την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί σε βάρος της, σχετικά με την γεώτρηση που γίνεται στην κυπριακή ΑΟΖ και η οποία απ’ ότι δείχνουν τα πρώτα σημάδια, περιέχει κοίτασμα φυσικού αερίου πέραν των προσδοκιών.  

Για το λόγο αυτό η κυβέρνηση των Νεοοθωμανών, εκτός των άλλων, τελευταία αποφάσισε να στείλει τούρκους κομάντος σε 10 κρίσιμες περιοχές της Ανατολικής Μεσογείου. Σύμφωνα με την εφημερίδα  «Bugun», η Αγκυρα αποφάσισε να στείλει κομάντος των Δυνάμεων Υποβρυχίων Επιθέσεων (SAT) και των Δυνάμεων Υποβρύχιας Αμυνας (SAS) στην… Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 8 σχόλια »

Προκαλούν το δημόσιο αίσθημα με απευθείας αναθέσεις δεκάδων χιλιάδων ευρώ

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 11, 2011

http://olympiada.files.wordpress.com/2011/10/diamantopoulou.jpg?w=215&h=154Το υπουργείο Παιδείας, την ίδια στιγμή που η ανεργία των εκπαιδευτικών άγγιξε τα όρια  της, την ίδια στιγμή που η υποχρηματοδότηση των πανεπιστημίων δημιουργεί τεράστια προβλήματα βιωσιμότητας, συνεχίζει να προκαλεί το δημόσιο αίσθημα με τις απευθείας αναθέσεις δεκάδων χιλιάδων ευρώ, σε ιδιώτες νομικούς και δικηγορικά γραφεία, για τη διεκπεραίωση υπηρεσιών για τις  οποίες υποτίθεται  αρμόδιοι και υπεύθυνοι είναι οι φορείς και οι υπηρεσίες του. Και σε κάθε περίπτωση οι ουκ ολίγοι επιστημονικοί συνεργάτες και ειδικοί σύμβουλοι της πολιτικής του ηγεσίας.

Ένα ακόμη πρόσφατο παράδειγμα είναι η έγκριση απευθείας ανάθεσης σε ιδιώτη για την κατάρτιση του νέου θεσμικού πλαισίου για το Νέο Λύκειο, αλλά και για το νέο Σύστημα Εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, που -εδώ και μήνες- έχει ανακοινώσει το υπουργείο. Και σε κάθε περίπτωση, έχει αναλυθεί και μελετηθεί διεξοδικά, καθώς αποτέλεσε το Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 11 σχόλια »

Από μικρός στα βάσανα…(Βίντεο)

Αναρτήθηκε από τον/την exomatiakaivlepo στο Οκτωβρίου 11, 2011

Από μικρός στα βάσανα και μες την δυστυχία..
Ποιος υπουργός της κυβέρνησης είναι από μικρός στα βάσανα..
Ποιος υπουργός δουλεύει από πολύ μικρός;;

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 22 σχόλια »

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: Το ΠΑΣΟΚ από τους αγέρωχους Τρίτσηδες , στους παρφουμαρισμένους Φρίτσηδες.

Αναρτήθηκε από τον/την netakias στο Οκτωβρίου 11, 2011

(σ.σ.ν.σχόλιον επί του άρθρου Δ. Κουλιουριάνος, πρώην υπουργός Οικονομικών (1982-83), μιλάει για την υπερχρέωση της Ελλάδας.)

του Σπάρτακου

Πολλοί αγνοί και πεφωτισμένοι,πέρασαν κατά καιρούς απ’το πασόκ.

Αλλοι γατί πίστεψαν στην ” αλλαγή”, άλλοι γιατί αγωνιούσαν πραγματικά,

γιά το καλό της Πατρίδας και άλλοι, επειδή είχαν ανθρώπινες φιλοδοξίες.

Δρεττάκης,Κουλουριάνος,Τρίτσης,Χαραλαμπίδης και μιά σειρά άλλοι, ήλθαν,

είδαν και απήλθαν.Σύντομα κατάλαβαν τι παίζεται . Σύντομα ανθίστηκαν πως δεν

είχαν καμμιά δουλειά,να συμφύρονται με κουτσογιωργαίους και τσοχατζαραίους.

Φαίνεται όμως,πως όταν είσαι αγνός και πεφωτισμένος, διοχετεύεσαι στην πιάτσα,

σαν το φιλέτο. Με κατιμά από πλάι και με μιά κοκάλα, νάάάά (με το συμπάθειο).

Ετσι,όλοι μα όλοι, είτε την έκαναν μ’ελαφρά, είτε ‘κατέβηκαν απ’το τρένο’,

είτε ‘έγραψαν ιστορία’.Και μιλάμε βέβαια,για τα πρώτα 5-6 χρόνια. Γιατί μετά….. Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο history – ιστορία – 历史, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ | 72 σχόλια »

Έλεγχο για τη διαφυγή μαύρου χρήματος στο εξωτερικό ζητούν 30 βουλευτές της ΝΔ

Αναρτήθηκε από τον/την economikos στο Οκτωβρίου 11, 2011

Να εφαρμοστεί η νομοθεσία για τη διαφυγή μαύρου χρήματος σε λογαριασμούς του εξωτερικού και να επισπευσθούν οι διαδικασίες παροχής στοιχείων στις αρμόδιες φορολογικές αρχές, ζητούν με ερώτησή τους προς τον υπουργό Οικονομικών, 30 βουλευτές της ΝΔ.

Οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγορούν την κυβέρνηση ότι έχει παγώσει τον έλεγχο σε αυτούς που έστειλαν χρήματα από τους λογαριασμούς τους στις ελληνικές τράπεζες, σε τράπεζες του εξωτερικού και τονίζουν ότι ενώ το ΣΔΟΕ έχει υποβάλει πάνω από 3.800 αιτήματα σε τράπεζες για παροχή στοιχείων, ωστόσο μόνο 130 από αυτά έχουν οδηγήσει σε άνοιγμα λογαριασμών, αποδίδοντας στο κράτος έσοδα από πρόστιμα, ύψους 100 εκατ. ευρώ. Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 15 σχόλια »

«Κλείδωσε» στο -29,8% η μετοχή του ΤΤ!

Αναρτήθηκε από τον/την economikos στο Οκτωβρίου 11, 2011

Απίστευτες εξελίξεις στο ελληνικό χρηματιστήριο . . . Η μετοχή του ΤΤ «κλείδωσε» σχεδόν στο -30%, στα 0,384 ευρώ.

Αιτία, σύμφωνα με αναλυτές της αγοράς είναι ότι δεν βρίσκονται αγοραστές, αλλά μόνο πωλητές!

Η χρεοκοπημένη τράπεζα τηρεί σιγήν ιχθύος, καθώς μέχρι στιγμής δεν κάνει καμία αναφορά στο γεγονός!

Το ελληνικό χρηματιστήριο σήμερα υποχωρεί κατά 2,09% στις 724,5 μονάδες, με επίκεντρο των τραπεζικό κλάδο.

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 2 σχόλια »

«ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ» ΜΟΙΡΑΣΕ Η ΤΡΟΙΚΑ – ΕΚΤΟΣ ΣΤΟΧΟΥ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ, ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟ 2013-14 – ΟΛΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αναρτήθηκε από τον/την economikos στο Οκτωβρίου 11, 2011

Νέα μέτρα το 2012 για το 2013 και το 2014, έλλειμμα εκτός στόχου το 2011, αλλά και έντονη κριτική για μεταρρυθμίσεις και αποκρατικοποιήσεις φέρνει η ανακοίνωση της τρόικα για την ελληνική οικονομία, που δόθηκε πριν από λίγο στη δημοσιότητα.

Σύμφωνα με την τρόικα, η εκταμίευση της επόμενης δόσης, ύψους 8 δις αναμένεται να αποφασιστεί «πιθανότατα στις αρχές Νοεμβρίου».

Η Ανακοίνωση της τριμερούς επιτροπής

Δήλωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για την πέμπτη αποστολή αξιολόγησης στην Ελλάδα.

Κλιμάκιο στελεχών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (ΕΕ), της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) ολοκλήρωσε την πέμπτη επίσκεψη αξιολόγησης στην Ελλάδα, η οποία αποσκοπούσε στη συζήτηση των πρόσφατων οικονομικών εξελίξεων. Η αποστολή κατέληξε σε συμφωνία, σε επίπεδο κλιμακίου εκπροσώπων, με τις ελληνικές αρχές επί των οικονομικών και χρηματοπιστωτικών πολιτικών που απαιτούνται προκειμένου το οικονομικό πρόγραμμα της κυβέρνησης να επανέλθει στη σωστή πορεία υλοποίησης. Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 5 σχόλια »

ΔΙΕΚΟΠΗ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ – Θα συνεχιστεί στις 7 το απόγευμα

Αναρτήθηκε από τον/την economikos στο Οκτωβρίου 11, 2011

«Αν νομίζετε ότι η κυβέρνηση είναι αναποτελεσματική και δεν έχει ηθικό υπόβαθρο για αυτά που κάνει, τότε ρίξτε την»!

Αυτό φέρεται να είπε ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κατά τη συνεδρίαση των Κοινοβουλευτικών Τομέων Εργασίας Εσωτερικών και Οικονομικών του κόμματος.

Η συνεδρίαση των ΚΤΕ διεκόπη και θα συνεχιστεί το βράδυ μετά τις επτά, η οποία για όση ώρα διήρκησε, πραγματοποιήθηκε σε έντονο κλίμα, καθώς το λόγο ζήτησαν να λάβουν 34 βουλευτές του κόμματος.

Νωρίτερα ο κ. Βενιζέλος ενημέρωσε τους βουλευτές ότι θα υπάρξει συνεννόηση με τα κοινοβουλευτικά κόμματα και τον πρόεδρο της Βουλής, ώστε το πολυνομοσχέδιο να ψηφιστεί πριν τις 23 Οκτωβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι η σύνοδος κορυφής της 23ης Οκτωβρίου είχε αρχικά προγραμματιστεί για τις 17 του μηνός, ωστόσο αναβλήθηκε, προκειμένου να δοθεί περισσότερος χρόνος για να αποφασισθεί μια συνολική στρατηγική για την κρίση χρέους στην ευρωζώνη, αλλά και να έχει ολοκληρωθεί η αξιολόγηση της εφαρμογής του ελληνικού προγράμματος από την τρόικα. Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 8 σχόλια »

«Στα όπλα»: Έρχονται οι αποικιοκράτες των πολυεθνικών τοκογλύφων…

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 11, 2011

Του Θύμιου Παπανικολάου

Η ατιμία των ελεεινών δεν είναι γραμμένη στη μορφή τους με τρόπο ευανάγνωστο…

Η διαστροφή των κτηνάνθρωπων δεν αναγράφεται πάντα στη μορφή τους με τα καθιερωμένα σύμβολα της ζοφερής ψυχής, για τον πολύ απλό λόγο πως, σε αυτούς, ψυχή δεν υπάρχει…

Η κακουργία των ανδρεικέλων της κυβέρνησης δεν είναι αποτυπωμένη, σαν μια μαύρη συνείδηση, ακριβώς γιατί δεν έχουν επίγνωση της ελεεινότητάς τους.

Τα κυβερνητικά ανδρείκελα είναι το αντίστοιχο (το πολιτικό σύμμετρο) εκείνων των πωρωμένων δολοφόνων οι οποίοι δεν έχουν καμιά απολύτως Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 10 σχόλια »

Λεωφορεία από Μακεδονία και Πελοπόννησο για την Α’ Πανελλήνια Συνδιάσκεψη του Πατριωτικού Μετώπου το ερχόμενο Σάββατο.

Αναρτήθηκε από τον/την Πατριωτικό Μέτωπο στο Οκτωβρίου 11, 2011

Πατριωτικό Μέτωπο

Νίκης 33, 10557, Σύνταγμα, Αθήνα

Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652

Τηλ. Εκπροσώπου: 6980292626

Δελφών, 232, 54655, Θεσσαλονίκη

Τηλ. 2310421940

www.pamet.grpametopo@gmail.com

Λεωφορεία που θα αναχωρήσουν, στις 11 το πρωί από Θεσσαλονίκη (από τα Κεντρικά Γραφεία του Πατριωτικού Μετώπου, απέναντι από τη Νομαρχία Θεσσαλονίκης, Δελφών 232) και στις 2 μ.μ. από το Αίγιο, (από το ΚΤΕΛ Αιγίου), ανακοινώθηκαν από τις οργανώσεις του Κινήματος στη Βόρεια και Νότια Ελλάδα.

Την ίδια ώρα, από την Κρήτη, τα Νησιά του Αιγαίου, Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 23 σχόλια »

Ερώτηση βόμβα βουλευτών: Δώστε τα στοιχεί α για τα μαύρα που βγήκαν έξω από κάποιους που “Γνώριζαν”

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 11, 2011

Γιατί δεν εφαρμόζεται η νομοθεσία για τη διαφυγή του μαύρου χρήματος σε λογαριασμούς του εξωτερικού

;

Με βάση τα στοιχεία που παρατίθενται στο νέο προϋπολογισμό του 2012, που πρόσφατα κατατέθηκε στη Βουλή, δεν υπάρχει καμίαεγγραφή για προβλεπόμενα έσοδα για το 2012από την πάταξη της φοροδιαφυγής. Με βάση το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2011-2015, δεν υπάρχουν αναφορές για συγκεκριμένα έσοδα για την περίοδο 2010-2012, ενώ υπάρχουν συγκεκριμένες προβλέψεις μόνο για την περίοδο 2013-2015 (€880 εκ., €970 εκ. και €1,15 αντιστοίχως). Στο δε αρχικό Πρόγραμμα Σταθερότητας και Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 6 σχόλια »

κ. Αντώνη Καφετζόπουλε, επιδοτηθήκατε με 10.000.000 δρχ από το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου για ταινία που δεν κάνατε;

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 11, 2011

Η καταγγελία που μεταφέρουμε με επιφύλαξη:

Υπήρξα μέλος του Δ.Σ. του Ε.Κ.Κ. πριν από μια πενταετία περίπου. Όταν διάβασα τις δηλώσεις του Αντωνάκη περί Ε.Κ.Κ.: <<Είπαμε να ξεφορτωθούμε το παλιό, σάπιο καθεστώς του Ε.Κ.Κ. και έτσι συμφωνήσαμε με τον Νόμο Γερουλάνου…>>, τα πήρα στο κρανίο!!

Για ποιό παλιό σάπιο μιλάτε κύριε Καφετζόπουλε; Αυτό που του χρωστάτε 10.000.000 δρχ από χρηματοδότηση που λάβατε για ταινία που ποτέ δεν Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 28 σχόλια »

H ντροπή: οι Τούρκοι στα σπίτια μας

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 11, 2011

Του Δημήτρη Νατσιού
Δάσκαλος-Κιλκίς
«θα μας καταστρέψουν αυτά που αγαπάμε»
Χάξλεϋ
«Δεν του πάει Τούρκος τούτου του τόπου, ρε παιδιά, πώς να το κάνουμε», έλεγε ο ποιητής Κώστας Μόντης, βλέποντας, με νοτισμένα τα μάτια, την ωραία Αμμόχωστο, τον γενέθλιο τόπο του. Γιατί; διότι «από εκεί πέρασε ένας άλλος λαός που γέμισε πληγές το χώμα. Βρήκε εκκλησιές και τις χάλασε. Βρήκε λιακωτά και τα κούρσεψε. Βρήκε τα βήματα ενός πολιτισμού και θέλει να τα παραγράψει. Και χαλά. Γιατί δεν μπορεί να κτίσει. Και ιεροσυλεί. Γιατί δεν μπορεί να σεβαστεί. Και καταστρέφει. Γιατί δεν μπορεί να δημιουργήσει». («Απ’ εδώ πέρασαν εκείνοι», Άνθος Λυκαύγης. Κυπριακό Ανθολόγιο Ε-Στ’, Λευκωσία 1994, σελ. 195).
Έτσι μιλούν και γράφουν όσοι αγαπούν την πατρίδα και δεν ξεχνούν (άλλο πράγμα αν συγχωρούν) τις αδικίες, τις λεηλασίες, τις σφαγές στις οποίες Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 12 σχόλια »

Βίντεο – Σοκ: Η σφαγή των Χριστιανών στην Αίγυπτο, σε πέπλο εγκληματικής σιωπής από τους δυτικούς σοσιαλφασίστες.

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 11, 2011

Ισλαμοφασισμός – σοσιαλφασισμός χέρι χέρι στην κονόμα. Και οι γενοκτονές συνεχίζονται αμείωτες. Βίντεο σοκ με άοπλο – ειρηνικό διαδηλωτή που τον αποτελείωσαν (φαίνεται από την στιγμή της σύλληψης).

Egypt-Army

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΘΗΡΙΩΔΙΑΣ: Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 47 σχόλια »

7 χρόνια φυλακή στην Ουκρανή “ΓΑΠ”.

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 11, 2011

Η πρωτοπόρος των πορτοκαλί καθεστώτων, Γ. Τιμοσένκο, έφαγε 7 χρόνια φυλακή για απάτες κατά την διαρκεια της πρωθυπουργίας της. Άντε και στα δικά μας.

Η είδηση από το Ταχάλια
Πίσω από τα σίδερα της φυλακής θα βρεθεί για τα επόμενα 7 χρόνια η πρώην πρωθυπουργός της Ουκρανίας, Γιούλια Τιμοσένκο, καθώς δικαστήριο της χώρας έκρινε οτι “υπερέβη την εξουσία της” όταν το 2009 υπέγραφε τη συμφωνία της ουκρανικής Naftogaz με τη Ρωσία για το φυσικό αέριο. Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 61 σχόλια »

ΘΥΕΛΛΩΔΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ! Β. Παπανδρέου: “Το πολυνομοσχέδιο έτσι όπως είναι, δεν περνάει”

Αναρτήθηκε από τον/την economikos στο Οκτωβρίου 11, 2011

«Το πολυνομοσχέδιο έτσι όπως είναι δεν περνάει. Δεν μπορούμε να το ψηφίσουμε. Πρέπει να κάνετε αλλαγές».

Αυτό είπε η Βάσω Παπανδρέου, λίγη ώρα πριν περάσει από το ΚΤΕ Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ το πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών.

Μέσα σε αυτό περιλαμβάνονται συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις, ενιαίο μισθολόγιο-βαθμολόγιο, εργασιακή εφεδρεία, αλλά και πολλές ακόμα διατάξεις εφαρμογής του Μεσοπρόθεσμου. Μάλιστα, η κυβέρνηση θέλει το πολυνομοσχέδιο να έχει ψηφιστεί πριν από τη Σύνοδο Κορυφής που μετατέθηκε για τις 23 Οκτώβρη.

Μάλιστα θα γίνουν 2 ΚΤΕ, Εσωτερικών και Οικονομικών, με διευρυμένη σύνθεση, παρουσία των υπουργών Ευάγγελου Βενιζέλου, Δημήτρη Ρέππα και Γιώργου Κουτρουμάνη, προκειμένου οι κυβερνητικοί βουλευτές να ενημερωθούν για το νομοσχέδιο.

Έχουν ζητήσει να μιλήσουν 34 βουλευτές, κάτι το οποίο προιδεάζει όλους ότι θα γίνει μια θυελλώδης συνεδρίαση.

Η Βάσω Παπανδρέου μίλησε πρώτη, ως Πρόεδρος της επιτροπής οικονομικών της Βουλής. Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 26 σχόλια »

Αυτό είναι το όνειρο το ΠΑΣΟΚ για την ατομική ιδιοκτησία;

Αναρτήθηκε από τον/την netakias στο Οκτωβρίου 11, 2011


ΠΑΡΑΓΚΟΥΠΟΛΕΙΣΣε παραγκουπόλεις χωρίς καμία υποδομή, χωρίς υπηρεσίες, ζουν  περίπου ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι σε όλο τον κόσμο (δηλαδή σχεδόν ένας κάτοικος πόλης στους τρεις) οι οποίοι εκτίθενται καθημερινά σε κάθε μορφής κίνδυνο και καταστροφή. Ζουν σε τελείως ανθυγιεινά σπίτια, σε πολύ επικίνδυνες περιοχές χωρίς να υπάρχει καμία υποδομή, ούτε και οι αναγκαίες υπηρεσίες που θα βοηθούσαν να μειωθούν οι καθημερινοί κίνδυνοι που αντιμετωπίζουν.

Oι κίνδυνοι σε όσους ζουν σε παράγκες εστιάζονται κυρίως στις κλιματικές αλλαγές, στην κακοκαιρία και στην έλλειψη υγειονομικών υπηρεσιών αλλά και από τη βία που καρποφορεί σε τέτοιες περιοχές.

Σε «πλανήτη των παραγκουπόλεων» θα εξελιχθεί η Γη μέχρι το 2030, καθώς σύμφωνα με στοιχεία του Προγράμματος Στέγασης των Ηνωμένων Εθνών , δύο δισ. άνθρωποι θα ζουν σε παραγκουπόλεις, κυρίως στην Aσία και την Αφρική, χωρίς πρόσβαση σε πόσιμο νερό, τουαλέτες και πολιορκούμενοι από την ασιτία, τις ασθένειες όπως το AIDS, και την εγκληματικότητα. Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο history – ιστορία – 历史 | 8 σχόλια »

Ο Μήτσος ο ΠΑΣΟΚΟΣ

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 11, 2011

http://olympiada.files.wordpress.com/2011/10/pasokos1.png?w=279&h=320Του Στάθη
Από την Ελευθεροτυπία

Ο Μήτσος ο ΠΑΣΟΚΟΣ είναι σήμερα 55-66 χρονώ. Από νέος πρασινοφρουρός, εξ ου και το παρανόμι, αλλά με νου και γνώση. Δεν σπατάλησε τις δυνάμεις του, εκεί στη δεκαετία ’75-’85, όπως εμείς οι υπόλοιποι στις αφισσοκολλήσεις, τα αμφιθέατρα και τις στρατολογήσεις, πιο μπασμένος στην πιάτσα ο Μήτσος, εργατόπαιδο άλλωστε, έχτιζε μεθοδικά τα «κονέ του»! Κόλλαγε πού και πού και καμμιά αφίσσα για να ‘χει μούτρα να δει τον Λαλιώτη, τσακωνόταν και με τους Κνίτες για να ‘χει να το λέει, αλλά κυρίως ο Μήτσος ο ΠΑΣΟΚΟΣ ήτανε «κώλος (όπως απεδείχθη) και βρακί» με τους τοπάρχες του ΠΑΣΟΚ καθώς και «σταθερή βάση» για τους «πρωτοκλασσάτους» του κινήματος, καταπώς είχαν ήδη αρχίσει να αποκαλούνται τα ανώτερα στελέχη της πράσινης ανάπτυξης (του κόμματος)…

Με όλα αυτά, όταν το ΠΑΣΟΚ πήρε την εξουσία το 1981, ο Μήτσος ο ΠΑΣΟΚΟΣ ήταν απ’ τους πρώτους που διορίσθηκαν σε κρατική Βιομηχανία -κάργα φέρελπι εκείνη την εποχή για την οικονομία. Ο Μήτσος έπιασε δουλειά εργάτης, δαγκωτό ΠΑΣΚΕ και, βεβαίως, συνέχισε τον χαβά του με τα «κονέ». Από εργατομικροαστική οικογένεια του Βύρωνα ο Μητσάρας, είχε ο πατέρας του μια ταβέρνα, άρχισε ο Μήτσος να δουλεύει ο ίδιος το μαγαζί – να ξεκουραστεί κι ο γέρος, δούλευε έως αργά τη νύχτα, πήγαινε το πρωί στην κρατική Βιομηχανία για… ύπνο! Ω, ναι! κανόνισε με τα κονέ του ο δουλευταράς μας να σκάει μύτη το πρωί, να χτυπάει κάρτα, 6.15?, κι ύστερα να την πέφτει σε μια κόζι γωνίτσα έως τις 12.00.

Στις 12.00 ξύπνημα και φρέσκος φρέσκος καφεδάκι με τα άλλα τα παιδιά, εκτιμήσεις πώς πάει το «κίνημα» και, πάνω απ’ όλα, κονέ! Κατά τις 2.00 χτύπαγε κάρτα ο Μήτσος μια βόλτα απ’ το κόμμα και τους μεγάλους, σπίτι, φαγάκι κι ύστερα δουλειά στο ταβερνάκι.

Αρχισε να φτιάχνεται οικονομικώς ο Μήτσος, και κοινωνικώς; παράγων! Διόρισε κι ένα ανηψάκι του (κι αργότερα άλλο ένα) στην ίδια κρατική (την Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 8 σχόλια »

Γιατί το ΠΑΣΟΚ κερδίζει πάντα τις εκλογές;

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 11, 2011

Η διαφορά του ΠΑΣΟΚ με την ΝΔ είναι η εξής:

 Η δεξιά χρόνια τώρα κάνει το μεγάλο λάθος, να αντιμετωπίζει τον Έλληνα ψηφοφόρο ως έξυπνο…..  Αντίθετα το ΠΑΣΟΚ γνωρίζει ότι ο έλληνας ψηφοφόρος είναι βλάκας .  Έτσι το ΠΑΣΟΚ κερδίσει πάντα τις εκλογές γιατί γνωρίζει  πως να προσεγγίζει το αντικείμενο, και η δεξιά τις χάνει  γιατί δεν γνωρίζει το αντικείμενο.……  τον βλάκα δηλαδή.

ΓΓ

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 23 σχόλια »

Ο Αλέξης, το Ανάν, η Έλλη και η …ψαροταβέρνα.

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 11, 2011

http://olympiada.files.wordpress.com/2011/10/psaria.jpg?w=234&h=132Μην χάσετε σήμερα στο Ολυμπία, ένα άγνωστο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Αλέξη που διαδραματίστηκε στην Κύπρο…

Bonus: Αντί να ρωτά ο Αλέξης για το ποιοί είναι οι “κουκουλοφόροι” του διαδικτύου, ας ρωτούσε πως μπορείς να δαμάσεις τους πραγματικούς κουκουλοφόρους. Όπως τα κατάφεραν ο Χρύσανθος και ο Γιώργος. Κουκουλοφόροι με πρόθεμα “.gr” στο διαδίκτυο, δεν υπάρχουν βρε Αλέξη, ξέρετε εσείς οι παραθαλάσσιοι…

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 1 σχόλιο »

ΜΑΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ.

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 11, 2011

The Bond Holder

ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΚΟΥΣΑ ΤΟΝ ΜΠΑΙΝΕΙ-ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΕΤΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΑΠ. http://s.enet.gr/resources/article-files/vasika-stoixeia-kai-gegonota-1.pdf  .

Τώρα ξέρω ΓΙΑΤΙ οι Ευρωπαίοι τα πήραν στο κρανίο στην Πολωνία. Οι άνθρωποι αυτοί ( η κυβέρνηση )είναι παπατζήδες και πιστεύουν ότι όλοι οι άλλοι είναι ηλίθιοι (το κόμπλεξ του βλάκα). Μόνο δυο παραδείγματα γιατί πετώ σε μισή ώρα.

Ο Μπαίνει-Βγαίνει  είπε χθες με θράσος ότι φτάσαμε στα επίπεδα εισοδημάτων του 2004 και χάθηκε μια επταετία εξαιτίας της διακυβέρνησης Καραμανλή (με τον άλλο βλάκα τον Αλογοσκουφη έχει ένα πολύ μικρό ελαφρυντικό ο Μπαίνει). Τέτοια λέει και τον γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια- κυριολεκτικά – και οι αγορές και οι ευρωπαίοι.

Πως το δικαιολογεί;

Παίρνει το καθαρό ΑΕΠ του 2010  και το διαιρεί με τον πληθυσμό και βγάζει το κατά κεφαλη εισόδημα της Ελλάδος. Μετά την ύφεση που οι ΙΔΙΟΙ Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 14 σχόλια »

Πάλι την… είπε ο Βενιζέλος

Αναρτήθηκε από τον/την sarafo στο Οκτωβρίου 11, 2011

Ο Βενιζέλος δήλωσε πως στα τέλη του 2012 το επίπεδο ζωής στην Ελλάδα θα είναι μειωμένο κατά 15%, φθάνοντας στα επίπεδα του… 2004.

Δεν διευκρίνισε… πριν ή μετά τους Ολυμπιακούς!

Πριν ή μετά τις εκλογές!

Πριν ή μετά που πήρε το δαχτυλίδι ο Γιωργάκης από τον Σημίτη!

– Προφανώς αναφέρεται στην περίοδο διακυβέρνησης της Χώρας από τη ΝΔ.

Παραδοχή.

Με την δήλωση αυτή παραδέχεται πως επί ΝΔ το βιοτικό μας επίπεδο αυξήθηκε κατά 15%  κι αυτός σπεύδει να μας επαναφέρει στη σωστή Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | Με ετικέτα: | 14 σχόλια »

Το κόμμα είναι ο δήμιος της δημοκρατίας έχοντας πρώτα εξοντώσει την δημοκρατία στο εσωτερικό του.

Αναρτήθηκε από τον/την anarmodios στο Οκτωβρίου 11, 2011

Στις περισσότερες αναρτήσεις, αλλά και στα σχόλια, επιμένω στην αντιδιαστολή “ηγεσία ενός κόμματος” από τη μια και “μέλη και οπαδοί” ή “κομματικός λαός” από την άλλη. Δεν είναι τυχαίο. Και έχει πολύ μεγάλη σημασία αυτή η διάκριση. Με την χρήση απλώς της λέξης “κόμμα” συμπεριλαμβάνουμε και τους δύο, ηγεσία και κομματικό λαό, σε μια έννοια, και συνήθως κάνοντάς το, φορτώνουμε άθελά μας τα αμαρτήματα που προορίζονται να βαρύνουν αποκλεστικά την κομματική ηγεσία και στις πλάτες του “κομματικού λαού”.

Το κόμμα, το κοινοβουλευτικό κόμμα, με τον τρόπο που υπάρχει και λειτουργεί στις κοινοβουλευτικές “δημοκρατίες”, έχει σκοτώσει την δημοκρατία στο εσωτερικό του πολύ πριν πάρει μέρος, μαζί και με τα άλλα κόμματα, στην εξόντωση και στον σφαγιασμό της δημοκρατίας στο πολίτευμα μιας χώρας. Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 7 σχόλια »

Ρεσιτάλ ρατσισμού από τα ΜΜ”Ε”: “Δυο Αλβανοί επιτέθηκαν και λήστεψαν έναν άτυχο μετανάστη”!!

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 11, 2011

Από την Τρολυμπία

Άκουσον άκουσον. Έχουν ξεπεράσει  σε ρατσισμό ακόμα και την Κου Κλουξ Κλαν (και την Κου Κλουξ Κλέων) οι κουκουλοφόροι των μεγάλων ΜΜ”Ε”. Έτσι ακριβώς μετέδωσαν την είδηση, κατά την οποία δύο άτυχοι οικονομικοί μετανάστες προσπάθησαν να εξασφαλίσουν τα προς το ζην από άλλον προφανώς πιο τυχερό μετανάστη.

Οι άθλιοι των ΜΜ”Ε” τολμούν να παρουσιάζουν ως “άτυχο” τον φραγκάτο μετανάστη ενώ οι πραγματικοί άτυχοι μετανάστες που δεν είχαν στον ήλιο μοίρα, παρουσιάζονται ως “Αλβανοί”! Σε λίγο να δείτε που θα ακούμε και ειδήσεις τύπου “Ο άτυχος βαρώνος των ΜΜ”Ε”, ληστεύθηκε από άθλιους ιθαγενείς που δεν είχαν να ταΐσουν τα παιδιά τους…”

Σε λίγο θα παραφραστεί ακόμα και η λαϊκή ρήση για την Τύχη ως “Οι πουτ**νες των ΜΜΕ έχουν τις τύχες τις καλές”. Και οι έσχατοι έσονται Proton.

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | Αφήστε Σχόλιο »

Αντλήσαμε 1,3 δις με επιτόκιο 4,86%

Αναρτήθηκε από τον/την economikos στο Οκτωβρίου 11, 2011

1,3 δισ. ευρώ άντλησε το Ελληνικό Δημόσιο από τη δημοπρασία εντόκων γραμματίων εξάμηνης διάρκειας, συμπεριλαμβανομένων μη ανταγωνιστικών προσφορών ύψους 300 εκατ. ευρώ.

Το επιτόκιο διαμορφώθηκε στο 4,86%, έναντι του 4,80% που είχε διαμορφωθεί κατά την προηγούμενη δημοπρασία.

Αυτή η δημοπρασία ήταν ιδιαίτερα σημαντική για τη χώρα, όχι μόνο για το κόστος δανεισμού, αλλά για την άντληση ρευστότητας, προκειμένου να εκπληρωθούν οι υποχρεώσεις της χώρας, σε περίπτωση που καθυστερήσει η εκταμίευση της 6ης δόσης.

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ | Αφήστε Σχόλιο »

ΝΕΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΑΠΟ ΧΘΕΣ Ο ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΩΝ ΜΑΤ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΑΠΙΣΕΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΤΑ «ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΓΗΡΑΤΕΙΑ» ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΤΟ 1995

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 11, 2011

Γράφει ο Στέφανος Χίος

Και ξαφνικά μάθαμε χτες το απόγευμα ότι ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κύριος Χρήστος Παπουτσής, στο πλαίσιο του «εκδημοκρατισμού» και του «αστυνομικού επανασχεδιασμού», όπως έγραψε το κρατικοδίαιτο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, έλαβε την απόφαση να ανοίξει την ντουλάπα με τους υπηρεσιακούς σκελετούς και να χρήσει τον συνταξιούχο Αντιστράτηγο Χαράλαμπό  Χριστοφαρεΐζη, σύμβουλό του. Ποιος όμως είναι ο κ.υποστράτηγος; Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του παρελθόντος, ο νέος σύμβουλος ήταν ο επικεφαλής των ΜΑΤ που είχε δώσει την εντολή να πνίξουν με δακρυγόνα και να σαπίσουν στο ξύλο τα περήφανα γηρατειά τον Μάρτιο του 1995 έξω από το Μέγαρο Μαξίμου. Υπουργός Δημόσιας Τάξης του ΠΑΣΟΚ ήταν τότε ο Στέλιος Παπαθεμελής και κυβερνητικός εκπρόσωπος ο…Ευάγγελος Βενιζέλος. Γράφει η Ελευθεροτυπία το 2001 για τον νέο σύμβουλο του Χρήστου Παπουτσή:

«6 Αυγούστου 2001:

 Ο Χαράλαμπος Χριστοφαρεΐζης υπηρετούσε για πολλά χρόνια στα ΜΑΤ και μέχρι προχθές ήταν προϊστάμενος της Διεύθυνσης Επιχειρήσεων. Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Advertisements

Ενέργειες

Πληροφορίες

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s
Αρέσει σε %d bloggers: