www.olympia.gr Το φιλότιμο μας, θηλιά στον λαιμό τους, όχι στον δικό μας. Μαθαίνοντας τη φύση, την κοινωνία, τον εαυτό μας. Μαθαίνοντας ξανά να ζούμε! Ecology is not just a trend. It’s Life itself. Ecosophy:

12 10 2011

Ο Καραμανλής θα ξανάρθει!!

Αναρτήθηκε από τον/την Εξουσία στο Οκτωβρίου 12, 2011

Σε πρωινή εκπομπή σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμό ALTER, ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης είπε πως οι Καραμανλήδες δεν μιλούν και επιστρέφουν. Για δε τον Κώστα Καραμανλή είπε με σιγουριά ότι, θα επιστρέψει και όταν επιστρέψει θα πρέπει να κάνει δύο πράγματα. Πρώτον  να ζητήσει συγνώμη για ότι έκανε λανθασμένο και κυρίως για τους συνεργάτες που είχε επιλέξει και δεύτερον να μιλήσει για ότι του έκαναν κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Για τον κ. Σαμαρά είπε δύο σημαντικά πράγματα:

Πρώτον ότι θα πρέπει να προσέξει πολύ τους συνεργάτες που έχει γύρω του, καθώς και ότι αυτοί οι συνεργάτες θα πρέπει να γίνουν επιτέλους Νέα Δημοκρατία και

Δεύτερον είπε πως αυτή τη στιγμή ο κ. Σαμαράς έχει τη μεγαλύτερη ευκαιρία με το πιο αδύναμο ΠΑΣΟΚ που υπήρξε ποτέ  και ότι αν δεν τα καταφέρει τώρα,… τότε θα υπάρξει πρόβλημα. Απέφυγε πάντως να απαντήσει αν θα θέσει θέμα ηγεσίας, σε ενδεχόμενη αποτυχία Σαμαρά.

Πέρα όμως από αυτά, έδωσε και μια σημαντική είδηση και κάλεσε τους δημοσιογράφους να την ψάξουν. Είπε πως το Καλοκαίρι του 2009, πριν δηλαδή τις βουλευτικές εκλογές, άνθρωπος της τρόίκας έκανε παρέα σε ελληνικό νησί με δύο σημερινούς υπουργούς. Λέγοντας δηλαδή ευθέως ότι η σημερινή κατάσταση ήταν προσχεδιασμένη από την σημερινή άρχουσα πολιτική ελίτ.

hp

 

ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΕΝΑ ΓΙΑΤΡΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 12, 2011

Γράφει ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΣ
Εξειδικευμένοι με την ανθρώπινη συμπεριφορά  γιατροί,  όχι στο μακρινό παρελθόν,  αλλά πολύ σύντομα θα ασχοληθούν με το φαινόμενο Έλληνα. Ένα φαινόμενο, που όταν θα  αναλυθεί,  θα  βγάλει συμπεράσματα για την αφασία που τον δέρνει. Διότι μόνο αφασία  είναι αυτό , όταν χθες ακόμη έκαναν ουρά για να βάλουν βενζίνη μην χάσουν τίποτα,  αλλά από την άλλη  κάθε μέρα του βάζουν το ένα μέτρο μετά το άλλο , τώρα ρίξανε στο τραπέζι, ότι αν είσαι κάτω από 60 ετών  και είσαι ήδη συνταξιούχος  ή βγαίνεις σε σύνταξη δεν θα πληρώνεσαι, αυτός τρέχει να βάλει βενζίνη σε τιμή όσο όσο.! Δεν νομίζεται ότι αυτό το φαινόμενο χρήζει μελέτης;
Διότι μόνο σαν αφασία μπορεί  να εξηγηθεί αυτό.   Πως αλλιώς να το χαρακτηρίσεις αυτό; Πως;
Δεν είναι προς εξέταση όλα αυτά που συμβαίνουν γύρο του άλλα  αυτός το μόνο που κάνει  είναι να μπαίνει στην  ουρά στα βενζινάδικα , μήπως και δεν προλάβει να βάλει βενζίνη;   
Μα δεν είναι μόνο αυτά φίλε μου. Είναι και  άλλα. Διότι πως το εξηγείς εσύ να:
  1. Να τρέχει να αγοράζει μνημονιακά έντυπα, τα οποία το μόνο που κάνουν είναι,  να του σερβίρουν πόσο καλά είναι τα μέτρα που τον σκοτώνουν. Αυτός  όμως συνεχίζει να τα αγοράζει με αποτέλεσμα να έχουν υψηλή κυκλοφορία και φυσικά κέρδη οι μεγαλοεργολάβοι αλλά αυτός μέρα με την Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 3 σχόλια »

Πράσινοι και άλλοι

Αναρτήθηκε από τον/την filologos10 στο Οκτωβρίου 12, 2011

Γράφει ο Αρισταρχος

Μπορεί το ΠΑΣΟΚ ν’ αλλάξει ηγεσία. Και να μου το θυμηθείτε, τόχα γράψει πριν πολύ καιρό, αρχηγός του θα γίνει ο Γερουλάνος ο αδιάφθορος. Τον κρατάνε μακριά από την πολιτική φθορά, και τον προσέχουν σαν κόρη οφθαλμού. Ο Μπένι πάει, τόκαψε το γάλα, από την πολύ εξυπνάδα που τον διακρίνει, συνελήφθη απ’ τον μικρό Jeffrey από την μύτη.

Μπορεί το ΠΑΣΟΚ να έβαλε την Ελλάδα στον αστερισμό της επαιτείας.

Μπορεί να άφησε ατιμώρητους όλους τους πολιτικούς της που κατάκλεψαν τον έρμο αυτόν τόπο.

Μπορεί να μας εμπαίζει ακόμη και τώρα με την λίστα των 3000 φοροφυγάδων, σε σημείο που να επεμβαίνει ο εισαγγελέας. Τάδωσα δεν τάδωσα. Και ποιος δεν τους πιστεύει.

Μπορεί, μπορεί, μπορεί πολλά μπορεί να έχει κάνει αυτό το κινηματικό κόμμα με όλη του την σημασία. Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 1 σχόλιο »

Σημίτης, τα βαμπίρ τραγουδούν ακόμα …

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 12, 2011

Το πιο αποτελεσματικό όπλο του νεοφιλελευθερισμού είναι η αποβλάκωση που έχει επιφέρει, η υποβάθμιση του δημόσιου λόγου κυρίως μέσω των ΜΜΕ σε επίπεδο πριν απ’ την αλφάβητο. Λες και, -λέγε-λέγε-λέγε- η ανθρωπότητα να έχασε τη μνήμη της, να ξεφορτώθηκε γνώσεις, φιλοσοφία, επιστήμη και να μπορεί να συζητά ωσάν τα βασικά να ‘ναι τα αταβιστικά της, τα αρχετυπικά της ή το πολύ τα γκλαμουριάρικα νεαντερταλιανά της. Λόγου χάριν ο ανταγωνισμός! μια έννοια που εκλαμβάνουν ως χρήσιμη ακόμα και άνθρωποι καλών προθέσεων. Σου λένε, πρέπει μια επιχείρηση να ‘ναι ανταγωνιστική, έτσι θα αντέξει. Ας αντιπαρέλθουμε το κόστος της ανταγωνιστικότητας για τους μισθούς κι ας δεχθούμε ότι προσπορίζεται την ισχύ της από άλλους παράγοντες. Αν λοιπόν η ανταγωνιστικότητα βοηθήσει μια επιχείρηση να αντέξει (κατ’ αρχήν) αυτό σημαίνει ότι (στη συνέχεια) θα την οδηγήσει να κατισχύσει μιας άλλης ανταγωνιστικής επιχείρησης. Κι αυτό θα συνεχίζεται ώσπου να ‘ρθει η σειρά της «δικιάς μας» να φαγωθεί από μιαν Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | Αφήστε Σχόλιο »

Η συνωμοσία του ψεύδους και η μεγάλη ληστεία του λαού πίσω από το σκάνδαλο της Proton Bank.

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 12, 2011

Επιμένουν όλοι να κλείσουν άρον άρον την υπόθεση ή στην καλύτερη με αόριστη σκανδαλολογία.

Την ίδια στιγμή όμως ο λαός καλείται να πληρώσει 800 εκ. Ευρώ για την “διάσωση -κρατικοποίηση” της τράπεζας που χρηματοδότησε τις αδιαφανείς ενέργειες του κυρίου Λαυρεντιάδη. Εμείς, θα μιλήσουμε με βάση τη νομιμότητα, ακόμα και αν αυτή καθορίζεται από φωτογραφικά ΦΕΚ – φαντάσματα για να καλυφθεί ο βόθρος του μνημονίου. Αφού λοιπόν μας διαβεβαιώνουν οι αρχές ότι ο επιχειρηματίας επέστρεψε τα 51 εκ. Ευρώ κλείνοντας την μαύρη τρύπα, τότε, ακόμα και με το φωτογραφικό ΦΕΚ, ας μην κινηθεί δίωξη σε βάρος του.

Αυτά τα χρήματα όμως που διακινήθηκαν αφήνοντας μαύρη τρύπα στα ταμεία, κατέληξαν σε τσέπες. Τσέπες πολιτικών, καναλαρχών και δημοσιογραφίσκων.

Από την στιγμή που τεκμηριώθηκε η “τρύπα”, γι’ αυτό και κλήθηκε ο επιχειρηματίας να την κλείσει, τεκμηριώθηκε και η διασπορά μαύρου χρήματος σε τσέπες.

Η υπεξαίρεση είναι έγκλημα (άσχετα εάν τακτοποιήθηκε), έτσι όλοι αυτοί που εκείνη την στιγμή λάμβαναν βαλίτσες, είναι αποδέκτες προϊόντων Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 4 σχόλια »

ΟΓΚΩΔΗΣ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΑΤΕ ΡΙΝΗΣ

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 12, 2011


Μεγάλη μαχητική πορεία πραγματοποίησαν σήμερα μαθητές γυμνασίων και λυκείων στο κέντρο της Κατερίνης διαμαρτυρόμενοι για την αντιεκπαιδευτική πολιτική της κυβέρνησης. Οι μαθητές συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Ελευθερίας και από εκεί έκαναν πορεία προς το κτίριο της περιφερειακής ενότητας Πιερίας και κατόπιν προς τα γραφεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Πιερίας. Στην περιφερειακή ενότητα κατέβηκε η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου και παρέλαβε το ψήφισμα με τα αιτήματα των Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 2 σχόλια »

Η Δημοτική αρχή και η Σημαία της Απελευθέρωσης

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 12, 2011

A%25CE%25A0%25CE%2595%25CE%259B%25CE%2595%25CE%25A5%25CE%2598%25CE%2595%25CE%25A1%25CE%25A9%25CE%25A3%25CE%2597.jpg

Επετειακή εκδήλωση για την απελευθέρωση των Αθηνών από τα Γερμανικά στρατεύματα. Ο Πρόεδρος του συλλόγου των Αθηναίων κ. Ελευθέριος Γ. Σκιαδάς θα παρουσιάσει άγνωστα τεκμήρια και εικαστικό υλικό με θέμα «Η Δημοτική αρχή και η Σημαία της Απελευθέρωσης» στις 12 Οκτωβρίου και ώρα 19.00 μμ στην αίθουσα διαλέξεων του συλλόγου των Αθηναίων (Κέκροπος 10, Πλάκα). Είσοδος Ελεύθερη

http://www.athinapoli.gr/2011/10/blog-post_6426.html

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 2 σχόλια »

Το άγνωστο ιστολόγιο του Νορβηγού Μακελάρη…

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 12, 2011

Ο Ανδρέας Μπρέιβικ διατηρούσε ιστολόγιο πέραν των γνωστών που είδαν το φως της δημοσιότητας. Σήμερα θα το αποκαλύψουμε σε παγκόσμια (τσ τσ τσ μετριοφροσύνες…) αποκλειστικότητα, μαζί με άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία. Διότι εδώ, δεν έχουμε μνημη χρυσόψαρου…

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 4 σχόλια »

Αληθεύει κύριε Καμίνη;;

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 12, 2011

Αληθεύει ότι δώσατε εκπομπή στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9,84 στον κύριο Αλιβιζάτο;

Αλιβιζοποίηση και κει; Μα πως θα τα προλαβαίνει όλα ο άνθρωπος;

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 2 σχόλια »

Advertisements

Ενέργειες

Πληροφορίες

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s
Αρέσει σε %d bloggers: