www.olympia.gr

13 10 2011

Απίστευτο! Ο κ. Παπανδρέου μας λέει ότι διαπραγματεύεται το χρέος!!!

Αναρτήθηκε από τον/την Εξουσία στο Οκτωβρίου 13, 2011

Θα πρέπει να μας περνάει για εντελώς αφελείς ο κ. πρωθυπουργός. «Διαπραγματευόμαστε με κάθε τρόπο για να μειώσουμε το χρέος. Είναι μια μεγάλη διαπραγμάτευση και εκεί έγκειται το μεγάλο πρόβλημα» είπε ο κ. Παπανδρέου μιλώντας χθες στο υπουργικό συμβούλιο. Φυσικά δεν απευθυνόταν στους υπουργούς του  οι οποίοι μάλλον γνωρίζουν, αλλά σε όλους εμάς τους οποίους θα πληροφορούσαν στη συνέχεια καταλλήλως τα ΜΜΕ. Εδώ ο κόσμος «τόχει τούμπανο» για το «κούρεμα» και ο κ. Παπανδρέου κρυφό καμάρι.

Για ποια διαπραγμάτευση μιλά άραγε ο κ. Παπανδρέου; Ειλικρινά αναρωτιόμαστε, αν τον έχει έστω ενημερώσει κάποιος από την ΕΕ, για το περιεχόμενο των συνομιλιών των  κ.κ. Μέρκελ και Σαρκοζί; Πολύ αμφιβάλουμε. Μάλλον  έχει πληροφορηθεί και ο ίδιος κάποια πράγματα για το τι μέλλει γενέσθαι (ότι δηλαδή περίπου κι εμείς) και προσπαθεί τώρα… Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 3 σχόλια »

Η Eurogendfor ήρθε στην Ελλάδ α

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 13, 2011

Αναλυτικό ρεπορτάζ εδώ:

http://kostasxan.blogspot.com/2011/10/eurogendfor.html

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 9 σχόλια »

Η πραγματικότητα είναι χειρότερη.

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 13, 2011

Γράφει ο Νίκος Π.

Με τον κίνδυνο να χαρακτηριστώ αριθμολάγνος, παρακαλώ σημειώστε τι ψάρεψα παρακολουθώντας αναλυτή της JPMorgan (Kian Abouhossein), να προβλέπει για την Ευρωζώνη.
Κούρεμα 60% για εμάς, 40% για Πορτογαλία και Ιρλανδία, 20% για Ιταλία και Ισπανία.
Τότε, το σύνολο της αποψίλωσης θα ήταν 966 δις και το υπολοίπον χρέος Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 1 σχόλιο »

Αποκάλυψη: Αμερικανικός… δάκτυλος στη Θράκη Την έντονη δραστηριοποίηση του αμερικανικού προξενείου Θεσσαλονίκης στην περιοχή της Θράκης, με απώτερο στόχο τη χειραγώγηση της ελληνικής μουσουλμανικής μειονότητας και την εν συνεχεία αξιοποίησή της για την εξυπηρέτηση των αμερικανικών συμφερόντων στην περιοχή, καταγράφει απόρρητο έγγραφο (υπ. αρ. 1044/ 12 Σεπτεμβρίου 2008) της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών. Οι ελληνικές μυστικές υπηρεσίες επισημαίνουν το ιδιαίτερα έντονο ενδιαφέρον που επιδεικνύουν οι Αμερικανοί αξιωματούχοι για τα ζητήματα που αφορούν στη μειονοτική εκπαίδευση, φτάνοντας μέχρι του σημείου να ασκήσουν ακόμη και πιέσεις προς τη δασκάλα του μειονοτικού δημοτικού σχολείου του Μεγάλου Δέρειου Έβρου, κυρία Χαρά Νικοπούλου.

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 13, 2011

20111013-174649.jpg Την έντονη δραστηριοποίηση του αμερικανικού προξενείου Θεσσαλονίκης στην περιοχή της Θράκης, με απώτερο στόχο τη χειραγώγηση της ελληνικής μουσουλμανικής μειονότητας και την εν συνεχεία αξιοποίησή της για την εξυπηρέτηση των αμερικανικών συμφερόντων στην περιοχή, καταγράφει απόρρητο έγγραφο (υπ. αρ. 1044/ 12 Σεπτεμβρίου 2008) της Εθνικής Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 8 σχόλια »

Πως η γκριζούπολη, θα γίνει χρωματούπολη!

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 13, 2011

Γράφει ο Ναούμης Νικόλαος

Πολιτικός επιστήμονας

Η ιστορία έχει ως εξής: Η χρωματιστή κουκουβάγια Ρίτα διορίζεται ως καθηγήτρια εικαστικών στο σχολείο της Γκριζούπολης. Οι κάτοικοί της δεν είχαν δει ποτέ τα χρώματα. Ήταν γκρι τα σπίτια, οι δρόμοι, ο ουρανός. Οι άνθρωποι ήταν μελαγχολικοί και κατσούφηδες. Στην αρχή όλοι τρόμαζαν με το που την αντίκριζαν την αντιμετώπιζαν με καχυποψία και τη ρωτούσαν αν είναι άρρωστη. Εκείνη απάντησε ότι έτσι γεννήθηκε κι έχει δικαίωμα να είναι διαφορετική.

Στην αρχή, παίρνει με το μέρος της τα παιδιά, που κρεμούν χρωματιστές ζωγραφιές στην τάξη και βάφουν το σχολείο. Στη συνέχεια, μπαίνουν στο παιχνίδι και οι μεγάλοι, παίρνουν μπογιές και πινέλα και κάνουν την πόλη χρωματιστή. Μέσα σε λίγες μέρες, η εικόνα της πόλης άλλαξε. Οι γλάστρες Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 1 σχόλιο »

Μετάβαση του Γιώργου Νούλα στον Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος κ. Κορρέα

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 13, 2011

20111013-173259.jpgΣημαντική συνάντηση Γιώργου Νούλα με τον εισαγγελέα οικονομικού εγκλήματος κύριο Κορρέα, αύριο 14 Οκτωβρίου.

Μετάβαση του Γιώργου Νούλα στον Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος κ. Κορρέα με στοιχεία ενισχυτικά της μηνύσεως που έχει καταθέσει (09/04/2010) μαζί με τον Κ. Τόμπρα, ανάμεσα στα οποία και στοιχεία από το φάκελο Γεωργαντά και τις καταγγελίες για αλλοίωση των στοιχείων από την εθνική στατιστική υπηρεσία, καθώς και επίσης εξώδικο προς το canal plus να προσκομιστεί το σύνολο της συνέντευξης του Strauss Kahn για την Ελλάδα και τις αναφορές που Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 25 σχόλια »

Οι Μεσσαλίνες της Παιδείας έβγαλαν και το μυστρί της λάσπης…

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 13, 2011

Του Θύμιου Παπανικολάου

Όταν η νεολαία εξεγείρεται όλοι οι μηχανισμοί της εξουσίας και τα ιδεολογικά τους φερέφωνα, σαν άγρια μαντρόσκυλα, ρίχνονται εναντίον της…

Η παραπληροφόρηση κατά των μαθητών πάντα παίρνει αποκρουστικές διαστάσεις.

Οι «εκσυγχρονιστές» του ΠΑΣΟΚ χρησιμοποίησαν    τις πιο δόλιες και γλοιώδεις μορφές συκοφάντησης και δίωξης της εξεγερμένης νεολαίας από την εποχή ακόμα των «Μεταρρυθμίσεων Αρσένη»…

Σήμερα οι Μεσσαλίνες της Παιδείας (Διαμαντοπούλου και Χριστοφιλοπούλου), με την  κομπάζουσα ημιμάθεια που τις διακρίνει και την αβυσσαλέα θρασύτητα των Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 8 σχόλια »

Κ. Μαρκόπουλος: καταλάβατε ΔΕΗ, ΧΥΤΑ, γιατί δεν καταλαμβάνετε και την κοιτίδα των δεινών την Ιπποκράτους;

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 13, 2011

Δήλωσε σήμερα στη Βουλή ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Μαρκόπουλος

«…Σήμερα οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ έχουν καταλάβει το κέντρο έκδοσης λογαριασμών υπό τον κο Φωτόπουλο, που είναι ακόμα μέλος του ΠΑΣΟΚ. Επίσης, συνδικαλιστές του ΠΑΣΟΚ πρωταγωνιστούν στην απεργία των εργαζομένων στη συλλογή σκουπιδιών και άλλοι στα τελωνεία. Υπάρχουν απελπισμένοι εργαζόμενοι. Όμως, χρησιμοποιούν Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 15 σχόλια »

Το πρόγραμμα της Ά Πανελλήνιας Συνδιάσκεψης του Πατριωτικού Μετώπου.

Αναρτήθηκε από τον/την Πατριωτικό Μέτωπο στο Οκτωβρίου 13, 2011

Πατριωτικό Μέτωπο
Νίκης 33, 10557, Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652
Τηλ. Εκπροσώπου: 6980292626
Δελφών, 232, 54655, Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310421940
www.pamet.grpametopo@gmail.com

Στη δημοσιότητα δίνεται το πρόγραμμα εργασιών της Α’ Πανελλήνιας Συνδιάσκεψης του Πατριωτικού Μετώπου, που θα γίνει αυτό το Σάββατο, στις 5 μ.μ. στο ξενοδοχείο President, Κηφισίας 43.

Συγκεκριμένα:

1. Ώρα 5 μ.μ. ανάδειξη Προεδρείου Συνδιάσκεψης
2. Ώρα 5:10 μ.μ., εισήγηση του Πανεπιστημιακού Παναγιώτη Παπαγαρυφάλλου, με θέμα: «Τι θέλει και τι προτείνει στον Ελληνικό Λαό το Πατριωτικό Μέτωπο».
3. Ώρα 5:20 μ.μ., εισήγηση του Γιάννη Γαλανόπουλου, για το «Ανταλλακτήριο Αγροτικών Προϊόντων το Αλληλέγγυον».
4. Ώρα 5:25 μ.μ., εισήγηση του Στυλιανού Σφακιανάκη, για το νέο Σύνταγμα της χώρας.
5. Ώρα 5:30 μ.μ., εισήγηση του Σταύρου Βιτάλη, για τα πεπραγμένα του Πατριωτικού Μετώπου.
6. Ώρα 5:45 Χαιρετισμοί, απολογισμός και τοποθετήσεις Συντονιστών των Περιφερειακών Οργανώσεων του Κινήματος.
7. Ώρα 6:15 μ.μ., απαντήσεις σε ερωτήσεις των μελών και φίλων του Πατριωτικού Μετώπου.
8, Ώρα 7 μ.μ., τοποθετήσεις προσκεκλημένων, εκπροσώπων και παρατηρητών της Συνδιάσκεψης.
9. Ώρα 7:30 μ.μ., διατύπωση και ανάγνωση ψηφίσματος της Α’ Πανελλήνιας Συνδιάσκεψης του Πατριωτικού Μετώπου.
10. Ώρα 7:45 μ.μ., εκλογή εφορευτικής επιτροπής και έναρξη ψηφοφορίας εκλογής του νέου Πολιτικού Συμβουλίου του Πατριωτικού Μετώπου.
11. Ώρα 8:30 μ.μ. μαζική αναχώρηση των μελών της Συνδιάσκεψης για το Σύνταγμα, για την επίδοση του ψηφίσματος στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων.

Υπενθυμίζουμε πως η Α’ Πανελλήνια Συνδιάσκεψη είναι μια ανοιχτή και δημοκρατική διαδικασία, στην οποία είναι προσκεκλημένοι όλοι οι  Έλληνες Πατριώτες, με κεντρικό σύνθημα: «ο αγώνας μας είναι Εθνικοαπελευθερωτικός, ούτε αριστερά, ούτε δεξιά, Πατριωτικά και Δημοκρατικά».

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | Αφήστε Σχόλιο »

6,5 δις το φέσια του δημοσίου! Κανονική εσωτερική στάση πληρωμών!

Αναρτήθηκε από τον/την economikos στο Οκτωβρίου 13, 2011

Και μετά αρμέγουν τους πολίτες με χαράτσια . . .

Συνεχίζεται η εσωτερική “στάση πληρωμών” του δημοσίου, με τις ληξιπρόθεσμες οφειλές υπουργείων, τοπικής αυτοδιοίκησης, νοσοκομείων, Ταμείων και λοιπών Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου να διαμορφώνονται στα 6,52 δισ. ευρώ στα τέλη Αυγούστου.

Σημειώνεται ότι στα τέλη Ιουλίου, οι ληξιπρόθεσμες οφειλές ανέρχονταν στα 6,54 δισ. ευρώ από 5,36 δισ. ευρώ στα τέλη Δεκεμβρίου του 2010.

Τη μερίδα του λέοντος από τα “φέσια” του δημοσίου έχουν τα ταμεία, με “φέσια” 2,64 δισ. ευρώ και τα νοσοκομεία με οφειλές 1,73 δισ. ευρώ.

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 9 σχόλια »

ΘΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ! Μέχρι το 2014 τελικά η αναστολή των κλαδικών συμβάσεων

Αναρτήθηκε από τον/την economikos στο Οκτωβρίου 13, 2011

 *Αναστέλλονται οι κλαδικές συμβάσεις έως το τέλος το 2014 αντί του 2012

* Παρακράτηση φόρων από μισθούς και συντάξεις για την έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης!

Την αναστολή των κλαδικών συμβάσεων έως το τέλος του Μεσοπρόθεσμου ανακοίνωσε ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ο υπουργός Οικονομικών επανέλαβε ότι δεν τίθεται θέμα κατάργησης της συλλογικής σύμβασης, αλλά ξεκαθάρισε ότι προϋπόθεση για την καταβολή της 6ης δόσης αποτελεί η υπερψήφιση του άρθρου 37, που αφορά το πάγωμα των κλαδικών συμβάσεων.

Ο Βενιζέλος ανακοίνωσε ότι η αναστολή των κλαδικών συμβάσεων επεκτείνεται χρονικά για όσο καιρό ισχύει το πρόγραμμα στήριξης δηλαδή τουλάχιστον έως το 2014, αντί για τα δύο έτη που αρχικά προβλεπόταν από το νομοσχέδιο.

Με τις αλλαγές που κατατέθηκαν στη Βουλή, μειώνονται κατά 35% οι μισθοί των εργαζομένων στις εισηγμένες ΔΕΚΟ όπου το Δημόσιο έχει πλειοψηφική συμμετοχή, σε σχέση με τους μισθούς που οι εργαζόμενοι αυτοί λάμβαναν τον Δεκέμβριο του 2009. Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 41 σχόλια »

Να μην αδικούμε σήμερα τον δοσίλογο Τσολάκογλου με παραλληλισμούς…

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 13, 2011

Για την αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας και για να μην κάνουμε άστοχους παραλληλισμούς που αδικούν πρόσωπα, ο Τσολάκογλου, όταν του ζήτησαν να υπογράψει παραίτηση από τη εθνική κυριαρχία και να χωριστεί η χώρα σε 3 ζώνες κατοχής, αρνήθηκε και παραιτήθηκε.
Επομένως, όποιος χρησιμοποιεί τον Τσολάκογλου για να τον παραλληλίσει με σημερινά πρόσωπα ή καταστάσεις, είναι υπερβολικός, ακραίος, ανακριβής και… Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 9 σχόλια »

“ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΤΗΡΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΡΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 13, 2011

Αντί μνημοσύνου, παράθεση ενός άρθρου του 2003 από τον Ι. Φουράκη (κλικ).

Βρίσκεται πολύ κοντά στην αλήθεια, γι’ αυτό δεν μετατραπήκαμε ποτέ σε μουσουλμισανθρώπους ή γκόθικ προτεσταντοχοιρινά.

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 14 σχόλια »

ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΛΥΚΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΛ ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΕΚΤΥΠΩΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 13, 2011

Δεκάδες εκπρόσωποι Λυκείων και ΕΠΑ.Λ. παρέλαβαν σήμερα από το Λύκειο του Ζαννείου, τα βιβλία που εκτυπώθηκαν με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου και ύστερα από απόφαση της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά.

Τα βιβλία αυτά περιλαμβάνουν τις 4 πρώτες ενότητες των μαθημάτων και καλύπτουν το κενό  μέχρι την οριστική διανομή των βιβλίων από το Υπουργείο Παιδείας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Πειραιά είχε αναθέσει την εκτύπωση 10.000 βιβλίων στην πιο συμφέρουσα από τις προσφορές που είχε συγκεντρώσει η Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 9 σχόλια »

Η όραση στην εποχή των μνημονίων

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 13, 2011

Γράφει ο Ναούμης Νικόλαος
Πολιτικός επιστήμονας

Είναι γνωστή η απέχθεια μου, για την μόδα που έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια και σύμφωνα με την οποία, κάθε μέρα είναι και μια… παγκόσμια ημέρα για κάτι, για το οτιδήποτε. Σήμερα όμως, πιστεύω, ότι χρίζει ιδιαίτερης αναφοράς σ’ αυτή την ανοησία, καθώς, κάθε δεύτερη Πέμπτη του Οκτώβρη, έχει καθιερωθεί, η παγκόσμια ημέρα της όρασης και η μέρα κατά της τύφλωσης.

Αφού πρώτα δούμε κάποια ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία για το θέμα, εν συνεχεία, θα πω και δυο πράγματα για την κατάσταση Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 5 σχόλια »

Κασιμάτης: Αντισταθείτε. Μην πληρώνετε τα χαράτσια…

Αναρτήθηκε από τον/την Εξουσία στο Οκτωβρίου 13, 2011

Σύνθημα αντίστασης έστειλε σήμερα το πρωϊ ο «πατριάρχης» του Συνταγματικού Δικαίου και παλιότερα σύμβουλος του Ανδρέα Παπανδρέου κ. Γιώργος Κασιμάτης. Συγκεκριμένα, από τον τηλεοπτικό σταθμό ALTER και την εκπομπή του δημοσιογράφου Γιώργου Αυτιά, ο κ. Κασιμάτης κάλεσε το λαό σε παλαϊκή αντίσταση με κάθε τρόπο, ενάντια στην αντισυνταγματική άσκηση της εξουσίας από την κυβέρνηση, σε εφαρμογή του ακροτελεύτιου άρθρου 120 του Συντάγματος.

Μεταξύ των πράξεων λαϊκής αντίστασης είπε ότι είναι και η μη πληρωμή των αντισυνταγματικών χαρατσιών που επιβάλει η κυβέρνηση, κατ’ εντολήν της τρόϊκας. Με τον τρόπο αυτό που προτείνει ο κ. Κασιμάτης, που είναι στην ουσία μια παθητική αντίσταση, ο Έλληνας έχει την ευκαιρία, χωρίς καν…. Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 54 σχόλια »

ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΟΥΝΝΩΝ

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 13, 2011

Του  Δημήτρη  Καραγκούνη

Πολιτικού μηχανικού

Σε δρόμο του Βύρωνα υπάρχει μια μαρμάρινη πλάκα με τίτλο «ΑΠΟ  ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΟΥΝΝΩΝ», εννοώντας  τους Γερμανούς της κατοχής. Στην πλάκα είναι γραμμένα τα ονόματα  όσων είχαν εκτελεστεί από αυτούς.

Σήμερα βιώνουμε μια νέα κατοχή, όπου μπορεί τα πολυβόλα να μην θερίζουν Έλληνες πατριώτες, τους σκοτώνουν όμως οικονομικά, μαζί με τα όνειρα, το μέλλον των παιδιών τους, τις  ελπίδες τους.

Το έγκλημα αυτό έχει αυτουργούς τους υποτιθέμενους εταίρους μας στην Ε.Ε., και βασικά τους Γερμανούς και τον ΓΑΠ αλλά και συναυτουργούς τους υπουργούς και όλους τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που τον στηρίζουν. Όλους αυτούς που χειροκροτούν όρθιοι τα εγκληματικά και ατελέσφορα μέτρα που ανακοινώνει αυτός και ο Βενιζέλος.

Στο Βύρωνα κυκλοφορεί η ιδέα να τοποθετηθεί μια άλλη πλάκα, με τίτλο «ΟΙ  ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΙ», με τα ονόματα των 154 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που ψήφισαν τα μνημόνια Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Advertisements

Ενέργειες

Πληροφορίες

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s
Αρέσει σε %d bloggers: