www.olympia.gr

30 10 2011

Η συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα (μέρος 2): Το σχέδιο Παπανδρέου, η Εθνική Τραγωδία, οι Λύσεις, ο Ελληνισμός.

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 29, 2011

Ένας Αλέξης Τσίπρας όπως δεν τον έχετε ξαναδεί. Μία συνέντευξη σταθμός στο διαδίκτυο, όπου για πρώτη φορά ηγέτης μικρού κόμματος ξεδιπλώνει σχέδιο αντιμετώπισης χωρίς ιδεοληπτικά στεγανά, με αποτέλεσμα να εκπλήσσει. Θα την παραθέσουμε χωρίς κανένα σχόλιο και θα την κρίνουμε ολόκληρη μετά και το τρίτο μέρος.

Μεταξύ άλλων αποκαλύπτει:

  • Προσχεδιασμένη η υπαγωγή της χώρας υπό καθεστώς άρσης Εθνικής κυριαρχίας. Τα πέντε στοιχεία που το αποδεικνύουν.
  • Παραμάγαζο το Μαξίμου! Όποιος επενδυτής θέλει να επενδύσει, πρέπει πρώτα να περάσει από εκεί!
  • Προσχεδιασμένο έγκλημα η διακοπή προσέγγισης με την Ρωσία.
  • Η Κύπρος είναι η δεύτερη πατρίδα του Ελληνισμού (!) Το πρόβλημα είναι η παράνομη εισβολή και κατοχή από την Τουρκία όπου έχουμε το διεθνές δίκαιο με το μέρος μας και το απεμπολούμε!
  • Στην ενεργητική εξωτερική πολιτική Ερντογάν που επιχειρεί “περικύκλωση”, πρέπει να απαντήσουμε με το ίδιο νόμισμα!
  • Απαιτείται ενδυνάμωση της εγχώριας βιομηχανίας όπλων, μίας από τις καλύτερες στην Ευρώπη. Καταστροφική η επιτροπεία στα υπουργεία σε τομείς άμυνας.
  • Τραγική εξέλιξη του “κούρεμα”, υπάρχει λύση για την Ελλάδα με ιστορικό δεδικασμενο… Γερμανίας!
  • Δεν έχω πρόβλημα με την επιχειρηματικότητα και το κέρδος. Με την αισχοκέρδεια και τους νταβατζήδες  έχω, που υπηρετούμε εδώ και δεκαετίες!

Διαβάστε αναλυτικα μία συνέντευξη σταθμό για τα πολιτικά πράγματα. Τα σχόλια του “Ολυμπία” σε Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο GAP, HORCA, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ | 113 σχόλια »

Παραλάβατε δημοκρατία, παραδώσατε ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ!

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 30, 2011

Γράφει η Κανέλλα Καζακοπούλου

Ο έντονα αποδοκιμασθείς κ. Παπούλιας στην επέτειο του ΟΧΙ στη Θεσσαλονίκη, εξεμάνη κατά των οπως καί τα καθεστωτικά ΜΜΕ.Ετσι παρουσίασαν την ολοένα αυξανόμενη πανελλαδική οργή κατά της βάρβαρης και αντικοινωνικής κυβερνητικής πολιτικής πού θέλει να καταδικάσει στην εξαθλίωση και την υποδούλωση τη χώρα.Ως προσβολή ή και βεβήλωση της εθνικής επαιτείου χαρακτηρίστηκαν από άλλους καθεστωτικούς οπαδούς οι αποδοκιμασίες και η κακήν-κακώς αποχώρηση των πολιτικών υπαλλήλων της τρόίκας.

Αλλά εάν κάποιοι βεβήλωσαν το ΟΧΙ ΤΟΥ 1940 ήταν η παρουσία των θρασσύτατων αυτοαποκαλούμενων μας, πού παραμονή της μεγάλης επετείου έδοσαν τα κλειδιά της χώρας σε διάφορους ΡΑΙΧενμπαχ, ασελγώντας πάνω στα κόκκαλα ελλήνων πού έμειναν στα παγωμένα βουνά της Αλβανίας και μετέπειτα στην εθνική αντίσταση για την απελευθέρωση από το Γ΄ ΡΑΙΧ.

Ολα αυτά για εσάς κ. Παπούλια, (πού τον Ιούλιο είχατε δεί μέχρι και δαφνοστόλιστο τον κ.Παπανδρέου από την τότε σύνοδο κορυφής) , πού οπως είπατε υπήρξατε αντάρτης, Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 2 σχόλια »

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ο σεισμός ο φασισμός και οι κούρδοι.

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 30, 2011


Γράφει ο ΓΓ

Έχει το δικαίωμα ένας ηγέτης να στερήσει , η να εκθέσει σε κίνδυνο την ζωή ενός Πολίτη λόγο μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων;
Στον πρόσφατο μεγάλο σεισμός μεγέθους 7,2 Ρίχτερ, που έγινε στην ανατολική Τουρκία στην περιοχή ΒΑΝ στις 23 /10 / 2011, τα γειτονικά κράτη όπως το Ισραήλ, η Αρμενία και η Ελλάδα δήλωσαν την ετοιμότητα τους από την πρώτη ώρα του σεισμού, να σπεύσουν προς βοήθεια για την αναζήτηση τυχόν επιζώντων.
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, πρωθυπουργός της Τουρκίας αρνήθηκε αυτήν την βοήθεια δηλώνοντας ότι η Τουρκία δεν έχει ανάγκη αυτής της βοήθειας.
Καθώς όμως περνούσαν οι ώρες και οι μέρες τα τουρκικά συνεργεία Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 2 σχόλια »

To Εγγραφο Υποταγής της Συνόδου, άρθρo 27 – ΕΜΜΕΣΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ !

Αναρτήθηκε από τον/την netakias στο Οκτωβρίου 30, 2011

.

netakias.wordpress.com

H ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΥΛΑ!

ΟΥΤΕ ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ !

ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ !

ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΘΑ ΤΟ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ!

KAI TA ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΣΤΡΙΓΓΛΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΓΙΟΥΧΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ!

ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΣ; ΔΙΑΒΑΣΤΕ! Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο HORCA | 5 σχόλια »

To Εγγραφο Υποταγής της Συνόδου, άρθρα 13-14 : “Η Ελλάδα δεσμεύει μελλοντικές ταμειακές ροές … ή άλλα έσοδα..”

Αναρτήθηκε από τον/την netakias στο Οκτωβρίου 30, 2011

netakias.wordpress.com

13. Η Ελλάδα δεσμεύει μελλοντικές ταμειακές ροές από το πρόγραμμα «Ήλιος» ή άλλα έσοδα από ιδιωτικοποιήσεις πέραν των ήδη περιλαμβανομένων στο πρόγραμμα προσαρμογής για την περαιτέρω μείωση του χρέους της Ελληνικής Δημοκρατίας έως 15 δισ. ευρώ με σκοπό
την αποκατάσταση της δανειοδοτικής ικανότητας του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (EFSF). Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 2 σχόλια »

Αυταρχισμός είναι…

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 30, 2011

Αυταρχισμός είναι να σε φτύνουν όλοι και συ να λες ότι ψιχαλίζει.
Αυταρχισμός είναι να σε μουτζώνουν όλοι, να μην μπορείς να κυκλοφορήσεις πουθενά χωρίς γιαούρτωμα και συ να λες ότι αυτοί είναι ΣΥΡΙΖΑ ή μία μικρή μειοψηφία ή συντεχνίες που τους καταργείς τα προνόμια.
Αυταρχισμός είναι να αποφασίζεις εσύ και ο υπουργός οικονομικών μόνοι καθ’υπόδειξη της Τρόικας και να ενημερώνεις απλά τη Βουλή.
Αυταρχισμός είναι να διαγράφεις τους διαφωνούντες βουλευτές σου.
Αυταρχισμός είναι να αποφασίζει ένα άτομο στην ΕΛΣΤΑΤ για τα στατιστικά στοιχεία με τις υποδείξεις της eurostat.
Αυταρχισμός είναι να καλείς μόνος σου τους κατακτητές σου.
Aυταρχισμός είναι να λες ότι η αναδιάρθρωση και το κούρεμα είναι καταστροφή και να κάνεις αναδιάρθρωση και κούρεμα.
Αυταρχισμός είναι να λες μονίμως ψέμματα του τύπου λεφτά υπάρχουν, το 2011 θα πάμε σε Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 4 σχόλια »

Η συμπαιγνία των ηγεσιών ΠαΣοΚ και ΝΔ θα αποκαλυφθεί από τον βίαιο τρόπο με τον οποίο ετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν τον λαό, που όπου νάναι θα χυμήξει στους δρόμους μανιασμένος από την εξαθλίωση και την πείνα.

Αναρτήθηκε από τον/την anarmodios στο Οκτωβρίου 30, 2011

Ο λαός στη Θεσσαλονίκη, μα και στις άλλες πόλεις, δεν ζήτησε να ματαιωθεί η παρέλαση. Ο λαός στην Θεσσαλονίκη, μα και στις άλλες πόλεις, έδειξε με το γιούχα του πως θεωρεί τις πολιτικές και τις λοιπές ηγεσίες του, ανάξιες. Ανάξιές του.

Ο λαός στη Θεσσαλονίκη, μα και στις άλλες πόλεις, δεν επιτέθηκε σε κανέναν θεσμό. Αλλά στα πρόσωπα εκείνα που θεωρεί ως ανάξια να υπηρετούν τους θεσμούς του. Ο λαός έδειξε τις διαθέσεις του και την συλλογική του ομογνωμία στις παρελάσεις της 28ης Οκτωμβρίου. Και ουσιαστικά ο λαός μετέβαλλε τις παρελάσεις σε μια γιγαντιαία γενική του συνέλευση.

Ολος ο λαός ήταν εκεί. Δεξιοί και αριστεροί. Τέτοια λαϊκή ομοψυχία δεν την βλέπουμε συχνά, κι ας μιλάει για διχασμένους ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο λαός μας τους είπε θαρρετά πως είναι ανάξιοι. Και τους ζήτησε να φύγουν από τις εξέδρες γιατί δεν θέλει να τον αντιπροσωπεύει κανένας ανάξιος.

Ο λαός μας έχει λοιπόν συμφωνήσει επάνω σε ένα κορυφαίο ζήτημα: πως το πολιτικό σύστημα και οι πολιτικές, τουλάχιστον, ηγεσίες είναι ανάξιές του. Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 7 σχόλια »

Η κοινωνία αυτοοργανώνεται!

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 30, 2011

Πολύ σημαντική είδηση: Ο δήμος Νέας Ιωνίας (Αττικής) λέει ΟΧΙ στο άδικο χαράτσι της ΔΕΗ, βοηθώντας όσους δημότες του ΔΕΝ μπορούν ή ΔΕΝ θέλουν να πληρώσουν το άδικο χαράτσι.

%2525CE%252594%2525CE%252595%2525CE%25259D-%2525CE%2525A0%2525CE%25259B%2525CE%252597%2525CE%2525A1%2525CE%2525A9%2525CE%25259D%2525CE%2525A9-%2525CE%2525A4%2525CE%252597%2525CE%25259D-%2525CE%252594%2525CE%252595%2525CE%252597.png

Μετά από μια μεγάλη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Ν.Ιωνίας πριν από λίγες μέρες με θέμα το άδικο χαράτσι της ΔΕΗ, η δημοτική αρχή Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 2 σχόλια »

Εξαιρετικό άρθρο από τους “Παπατζήδες” που το προσυπογράφουμε.

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 30, 2011

Πάσα νόσο και πάσα μ@λ@κια στην Ουγκά(Ελλά)ντα του διαδικτύου, την ονομάζουν ηλεκτρονικό έκγλημα !

pithikoi_687704963.jpg
Η πιο ηλεκτρονικά υπανάπτυκτη χώρα στην Ευρώπη, μην πούμε στον κόσμο είναι η Ελλάδα ! Αλλά είναι πρώτο βιολί στο ονομαζόμενο στην Ελλάδα ηλεκτρονικό έγκλημα ! Κάθε δευτερόλεπτο πρέπει να έχουμε και ένα ηλεκτρονικό εγκληματία . Οτι μούφα και παραμύθι μπορεί να σκεφτεί ο καθένας είναι ηλεκτρονικό έγκλημα.
Βέβαια, πέρα της αστειότητας, κάποιοι άνθρωποι έχουν υποστεί ανεπανόρθωτη καταστροφή από τέτοιες ακροβασίες και ανοησίες , που αναπαράγει και συντηρεί για τους δικούς του λόγους κράτος, παρακράτος , κάποια media και όποιος βολεύεται με τέτοια παραμύθια.
Ολα αυτά, δημιούργησαν στρεβλώσεις όχι μόνο στο πως γράφουμε ,ακόμα και εμείς εδώ στα blogs, αλλά και γενικότερα πως συμπεριφέρεται ο κόσμος στα λεγόμενα social media , όπου σπεύδουν αθρόα εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες, μόλις ανακαλύψουν το ίντερνετ και τους πουν δυο βασικά πράγματα, πως να μπαίνουν και να βγαίνουν. Άσχετα αν δεν ξέρουν τι είναι registration , την είναι όροι χρήσης ( το Α και Ω του internet ) τι είναι email , τι είναι password , πως εν πάση περιπτώσει αυτό που κάνουν ή τους είπαν να κάνουν, λειτουργεί, τους κινδύνους που περιέχει κοκ και πως εκτίθενται αναρτώντας φώτο και προσωπικά δεδομένα τους. Kαι προπαντός οτι δεν υπάρχει ανωνυμία στο internet, όπως την ενοούν και την

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 2 σχόλια »

Αντώνη Σαμαρά, ή τώρα ή ποτέ…

Αναρτήθηκε από τον/την Εξουσία στο Οκτωβρίου 30, 2011

Αντώνη Σαμαρά.

Η προγιαγιά σου αυτοκτόνησε όταν είδε τους Γερμανούς να καταλαμβάνουν την Αθήνα. Εσύ αυτοκτόνησες πολιτικά το 1993, όταν είδες να ξεπουλιέται η πατρίδα και η δημόσια περιουσία. Σήμερα όμως  και πάλι οι Γερμανοί ξανάρχονται και με όχημά τους τον κ. Παπανδρέου, ξαναμπαίνουν στην Ελλάδα, καταλύουν την Εθνική μας Κυριαρχία και εγκαθιστούν στο νέο τους προτεκτοράτο, τον δικό τους Έπαρχο.

Σήμερα όμως, η μοίρα το έφερε, εσύ να είσαι τυπικά ο υπ’ αριθμόν 2 πολιτικός παράγοντας του τόπου και στην ουσία ο υπ’ αριθμόν 1, δηλαδή ο επόμενος ηγέτης της χώρας και απ’ ότι φαίνεται στον πολιτικό ορίζοντα, αυτού του σάπιου και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος, η μοναδική ελπίδα.

Αν εσύ, ως εκ της θέσεώς σου δεν μπορείς να το πεις ευθέως, το λέμε εμείς. Η Ελλάδα τέθηκε υπό καθεστώς ελεγχόμενης χρεοκοπίας. Αν ο κ. Παπανδρέου, φοβούμενος για την απώλεια της εξουσίας του, δεν γύρισε από τις Βρυξέλλες να το πει, το λέμε εμείς: «Κύριοι, δυστυχώς επτωχεύσαμε».  

Αν εσύ, ως εκ της θέσεώς σου δεν μπορείς να το πεις, το λέμε εμείς. Η Εθνική Κυριαρχία της χώρας εκχωρείται στους Γερμανούς.

Αν εσύ, ως εκ της θέσεώς σου δεν θέλεις να τρομάξεις τους Έλληνες, το λέμε εμείς: Μας περιμένουν τα χειρότερα. Μας περιμένει… Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 56 σχόλια »

Aν ήμουν Έλληνας..θα είχα μηνύσει τους δανειστές μου για κακόβουλη σωματική βλάβη

Αναρτήθηκε από τον/την exomatiakaivlepo στο Οκτωβρίου 30, 2011

Αυτό αναφέρει ο von Gabor Steingart, Γερμανός συγγραφέας και κύριος αρθρογράφος στην Handelsblatt σε άρθρο του στις 28/10/2011.
Όταν είσαι καλεσμένος από φίλους, θα ήθελες να πεις στο τέλος: Ήταν ωραία…..
Δυστυχώς μια τέτοια ευχάριστη εμπειρία κατέληξε να είναι αδύνατη στην περίπτωση της περιοδείας- έρευνας στην Ελλάδα, από μια 20μελή ομάδα της Handelsblatt, που ανέλαβε να συγκεντρώσει πληροφορίες στο επίκεντρο της κρίσης.
Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 17 σχόλια »

Ολυμπία μπορείς…

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 30, 2011

Ολυμπία, οργανωσέ τους , ας πάνε στο σύνταγμα οι αγρότες με τε τρακτέρ, οι φορτηγατζήδες με τα φορτηγά, οι ταξιτζήδες με τα ταξί, οι οδοκαθαριστές με τἆ σκουπιδιάρικα, όλοι όσοι είναι αδικημένοι, μαζί όλοι μια γροθιά, να πάει και η εκκλησία που είναι αυτή ? γιατί δεν είναι μαζί με τον λαό, όλοι μαζί μπορούμε να αλάξουμε το μέλλον της Ελλάδας, το μέλλον μας….

Ελένη

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 15 σχόλια »

Οι 25 κανόνες της παραπληροφόρησης (διαβάστε το οπωσδήποτε)

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 30, 2011

Διαβάστε τους, εντοπίστε τους, ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΟΥΣ.

Γράφει ο Ιωάννης Ν.

Ολυμπιάδα, τα τελευταία δύο χρόνιαβλέποντας την τεράστια εκστρατεία παραπληροφόρησης που έχουν επιδωθέι τα ΜΜ”Ε”, με ώθησαν να ερευνήσω το ζήτημα λίγο παραπάνω και να βρω τις κατηγορίες στις οποίες ανήκουν οι τακτικές, όχι μόνο των ΜΜ”Ε” αλλά και των πολιτικών και ολόκληρου του συστήματος προπαγάνδας που θα ζήλευε ακόμα και ο Γκέμπελς. Το κείμενο βασίστηκε επάνω σε αυτό το κείμενο, και στο τέλος κάθε μεθόδου πρόσθεσα μερικά εγχώρια παραδείγματα που μου έρχονταν στο μυαλό. Εάν το βρεις ενδιαφέρον, δημοσίευσέ το, προκειμένου να μάθει ο κόσμος να αναγνωρίζει πιο εύκολα τις τακτικές παραπληροφόρησης ποου του πλασάρουν ως αλήθεια. Επειδή δεν παρακολουθώ ιδιαίτερα τηλεόραση, δεν μου έρχονται παραδείγματα για όλες τις κατηγορίες. Αν βρεις, πρόσθεσέ το, ή σαν μία εγκεφαλική άσκηση μπορούν οι αναγνώστες σου στα σχόλια.

Οι 25 Κανόνες της Παραπληροφόρησης.

1. Δεν βλέπω κακό, δεν ακούω κακό, δεν μιλάω για το κακό. Ανεξάρτητα από το τι ξέρετε, μην το συζητάτε – ειδικά εάν είσαστε δημόσιο πρόσωπο, παρουσιαστής ειδήσεων κλπ. Εάν δεν αναφερθεί τότε δεν υπάρχει, και έτσι δεν θα χρειαστεί ποτέ να αντιμετωπίσετε τα γεγονότα. (βλ. κατηγορίες Πάνου Καμμένου για CDS)

2. Γίνετεδύσπιστοςκαιαγανακτισμένος.Αποφύγετε τη συζήτηση βασικών θεμάτων και αντιθέτως επικεντρωθείτε σε παράπλευρα ζητήματα, τα οποίαμπορούν να χρησιμοποιηθούν προκειμένου να παρουσιάσουν το ζήτημαως κάτι που προσβάλει και θίγει κάποιο ιερό και απαραβίαστο μιας ομάδας ή μιας ιδέας. Αυτό είναι επίσης γνωστό και ωςτο “Πώς τολμάς!” τέχνασμα. (βλ. Χασαπόπουλο να αγανακτεί με την προσβολή του ιερού της παρέλασης εδώ:)

3. Δημιουργήστε κινδυνολογικές φήμες.Αποφύγετε την συζήτηση των πραγματικών θεμάτων με το να αναφέρεστε σε όλες τις κατηγορίες που σας προσάπτουν ως ανυπόστατες και ως απλές φήμες. Διάφοροι άλλοι υποτιμητικοί όροι, οι οποίοι αποκλείουν την αλήθεια,

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 23 σχόλια »

Ο πύρινος λόγος του Νίκου Χαρδαλιά για την Εθνική επέτειο.

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 30, 2011

Ευτυχώς που υπάρχουν κάποιοι πραγματικοί αυτοδιοικητικοί ηγέτες που σώνουν την χώρα από την ολίσθηση των Μπουταροκαμίνηδων…

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 9 σχόλια »

Κοιτάξτε τι έκαναν! (The Designer Official Trailer)

Αναρτήθηκε από τον/την exomatiakaivlepo στο Οκτωβρίου 30, 2011

Σε καιρό κρίσης κάποιοι όχι απλά επιβιώνουν αλλά έχουν την όρεξη να γυρίζουν ταινίες, μιας κι απ’ ό,τι φαίνεται γι’ αυτούς μόνο όρεξη και μια φωτογραφική μηχανή είναι απαραίτητα γι’ αυτό…. και, φυσικά, πολύ ταλέντο! Συμφωνείτε; Αυτό είναι μόνο το trailer από μια ταινία που ετοιμάζει ο Skoumas και οι φίλοι του από την Άρτα και είναι γυρισμένη στην ίδια πόλη!!!
Δείτε το..
Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 16 σχόλια »

Οι ευελπιδες αρνουνται να φυγουν απο τον χωρο της παρελασης!

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 30, 2011


Ετσι γινεται!
Οι γενναιοι υπακουοντας εντολες φαινονται σε καποιους ανυπαρκτοι!
Αυτο ομως απαιτησαν οι επικριτες της αμυντικης δομης της Ελλαδος!
40 χρονια σχεδον! Διαλυοντας την!
Η ψυχη των Ευελπιδων όμως ειναι γεματη Ελλαδα!
Ειναι εδω και εχουν την δυναμη να υπερασπισουν την Πατριδα!
Φαινεται στην ματια τους!

http://notosline.blogspot.com/2011/10/blog-post_2026.html

ΜιρΜιρος

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 29 σχόλια »

Επιστολή προς τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 30, 2011

Αξιότιμε κύριε πρόεδρε,

Νιώθω την ανάγκη να σας απευθύνω την επιστολή αυτή μέσα από τη μεγάλη συναισθηματική φόρτιση αλλά και την έντονη ανησυχία που προκαλούν, σε κάθε εχέφρονα πολίτη αυτού του βασανισμένου Τόπου, τα συγκλονιστικά γεγονότα που διαδραματίσθηκαν τη μεγάλη μέρα της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου, της Επετείου του κορυφαίου «ΟΧΙ», της οποίας προηγήθηκε το επαίσχυντο «ΝΑΙ» της Κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου στη χρεωκοπία της Χώρας.
​Πριν απ’ όλα μια αναγκαία διευκρίνιση. Βεβαίως και είναι καταδικαστέα η ισοπέδωση των πάντων και ιδίως η απαξίωση των θεσμών. Πολύ περισσότερο είναι καταδικαστέα, ως υπονομευτική για τη Δημοκρατία και το Πολίτευμα, η επίθεση εναντίον του θεσμού και του προσώπου του Προέδρου της Δημοκρατίας. Πλην όμως θα ήταν λάθος να πιστέψουμε ότι η γενικευμένη και συλλογική αντίδραση ανά την Ελλάδα οφείλεται στη δράση κάποιων κατευθυνόμενων, κομματικών ή άλλων, μειοψηφιών. Στην πραγματικότητα βρισκόμαστε μπροστά στην έναρξη μιας πρωτόγνωρης και εξαιρετικά επικίνδυνης κοινωνικής έκρηξης. Υπό τέτοιες συνθήκες το κοινωνικό σύνολο, κυρίως δε οι χωρίς ελπίδα εξαθλιωμένοι συμπολίτες μας εξεγείρονται χωρίς όρια και χωρίς δυνατότητα διάκρισης, όταν μάλιστα ωθούνται τεχνιέντως προς αυτή την κατεύθυνση από έντρομους πολιτικούς, ιδιοτελείς οικονομικούς παράγοντες και διαπλεκόμενα ΜΜΕ, που ευνοούν τη δημιουργία ενός καταστροφικού κλίματος κοινωνικού αυτοματισμού.
​Το πώς φθάσαμε ως εδώ είναι πια ορατό δια γυμνού πολιτικού οφθαλμού. Γι’ αυτό δεν θα πλατυάσω. Αρκούμαι να διαπιστώσω αυτό που καθένας στο βάθος αντιλαμβάνεται με ψύχραιμη σκέψη: Ο κ. Γ. Παπανδρέου δεν πήρε τυχαία το «δαχτυλίδι» του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ από τον κ. Κ. Σημίτη. Ήταν, για κάποιους γνωστούς και μη εξαιρετέους κύκλους, ντόπιους και ξένους, ο «κατάλληλος» μοχλός για να υπονομευθεί με κάθε ανίερο μέσο ο κ. Κ. Καραμανλής και η Κυβέρνησή του, που «ενοχλούσαν» σφόδρα τους κύκλους αυτούς και τα συμφέροντά τους. Ήταν επίσης ο «κατάλληλος» και «πρόθυμος» να διασύρει ανερυθρίαστα διεθνώς την Ελλάδα. Και ακόμη περισσότερο ήταν ο «κατάλληλος», ο «πρόθυμος» και ο αδίστακτος για να οδηγηθεί η Χώρα και η οικονομία της στο δόκανο του ΔΝΤ και της Τρόικας και, τελικώς, στην πτώχευση. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται ακόμη και για τους κινδύνους που αφορούν τον εθνικό μας κορμό. Και μακάρι να διαψευσθώ.
​Κύριε Πρόεδρε,
Μέσα από αυτή την τραγική συγκυρία αρχίζει όμως η δική σας ευθύνη και, εφόσον πραγματικά το επιδιώκετε, η δική σας καταξίωση. Με εφόδιο τη διαδρομή σας και την πολιτική ιστορία σας έχετε ένα διπλό χρέος να εκπληρώσετε:
​Το πρώτο χρέος είναι να ανοίξετε άμεσα το δρόμο στον Ελληνικό Λαό να δώσει διέξοδο στο σημερινό αδιέξοδο μέσα από την ετυμηγορία του. Ρητά και κατηγορηματικά να πείτε στον κ. Γ Παπανδρέου και τη θλιβερή ακολουθία του «ως εδώ και μη παρέκει. Εκλογές εδώ και τώρα»! Είσθε ο μόνος που μπορεί, με θεσμικούς όρους, να σύρει την καταρρέουσα Κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου σε εκλογές. Ξέρω ότι Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 49 σχόλια »

Ολοκληρωτικός παραλογισμός: Οτι κι αν συμβεί ο “Γιώργος μας σώζει”!

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 30, 2011

Γράφει ο Βασίλης Νικολόπουλος.

Πρέπει να αυξηθούν οι μισθοί; Ο ΓΑΠ σώζει τη χώρα δια της τόνωσης της κατανάλωσης.
Πρέπει να μειωθούν οι μισθοί; Ο ΓΑΠ πάλι σώζει τη χώρα δια της λιτότητας.
Πρέπει να μην πάμε στο ΔΝΤ; Ο ΓΑΠ σώζει τη χώρα αφού “λεφτά υπάρχουν” και το “ΔΝΤ καταστρέφει τις χώρες στις οποίες πηγαίνει”.
Πρέπει να πάμε στο ΔΝΤ; Ο ΓΑΠ πάλι σώζει τη χώρα αφού το ΔΝΤ έχει την τεχνογνωσία για την ανόρθωση της οικονομίας μας.
Πρέπει οπωσδήποτε να μην πτωχεύσουμε; Ο ΓΑΠ σώζει τη χώρα από ένα πιστωτικό γεγονός και την κατάρρευση τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων.
Πρέπει οπωσδήποτε να πτωχεύσουμε; Ο ΓΑΠ πάλι σώζει τη χώρα δια της “ελάφρυνσης του χρεους”, της μείωσης των τοκοχρεολυσίων και της τιμωρίας των τραπεζίτων.
Πρέπει να μην πουλήσουμε τη δημόσια περιουσία; Ο ΓΑΠ σώζει τη χώρα από την απώλεια έλεγχου σε Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 21 σχόλια »

Εκτός από την οικονομία υπάρχει και η δημοκρατία

Αναρτήθηκε από τον/την isnogood03 στο Οκτωβρίου 30, 2011

Άρθρο του Αντώνη  Σαμαρά
Προέδρου της Ν.Δ 

Η συμφωνία για το κούρεμα του ελληνικού χρέους έχει ακόμα πολλά σκοτεινά σημεία. Πολλές λεπτομέρειες που πρέπει να διευκρινιστούν και πολλές «δοκιμασίες» που πρέπει να ξεπεράσει για να υλοποιηθεί.
Μην ξεχνάμε, ότι εκτός από το ελληνικό χρέος περιλαμβάνει κι άλλες ρυθμίσεις, ευρύτερα για την ευρωζώνη, όπως το πώς θα λειτουργήσει ο Μηχανισμός Χρηματοοικονομικής Στήριξης, το EFSF, αλλά και το πώς θα Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 74 σχόλια »

Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΑΤΙΝΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ! Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ!!

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 30, 2011

Αυτό που γράφει στα ψιλά ο “κομαντάντε” Μάρκος Μουζάκης στην στήλη του, είναι πέρα για πέρα αληθινό..

Το διασταυρώσαμε και είναι γεγονός. Μιλάμε ότι ο άνθρωπος έχει βαλθεί να ρίξει τον Λαζόπουλο στην ανεργία!

Φανταστείτε μόνο σε ποιά χέρια είναι οι τύχες των παιδιών μας… Στον άνθρωπο που άφησε το ποδήλατο και έπιασε το …πατίνι!

Και μην φανταστείτε το γνωστό skateboard… Μιλάμε για το κλασσικό πατίνι με το τιμόνι.

Από μία οπτική θα πείτε, ίσως το κάνει και για λόγους ασφαλείας. Το πατίνι δεν έχει ούτε αλυσίδες, ούτε γρανάζια για να φάει κανένα δάχτυλο.

Φανταστείτε όμως πως ένιωσαν οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής, να βλέπουν μία κουστωδία από μοτοσικλετιστές και λιμουζίνες και στην μέση έναν ηλικιωμένο

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 18 σχόλια »

Η κοινωνία αυτοοργανώνεται… Μαζική αντίδραση για το χαράτσι της ΔΕΗ προγραμματίζουν οι κάτοικοι της Ανθήλης!

Αναρτήθηκε από τον/την – στο Οκτωβρίου 30, 2011

Από pallerios.blogspot.com Σημείωση: Στη φωτογραφία απεικονίζεται ο χώρος όπου λάμβανε χώρα η συνεδρίαση της αμφικτυονίας στην Αρχαία Ανθήλη όπως είναι σήμερα.

Μόνο ελπίδα γεννά η είδηση ότι στην Ανθήλη του δήμου Λαμιέων οι πολίτες αποφάσισαν να δράσουν μαζικά ενάντια στα χαράτσια της φορολαίλαπας της κυβέρνησης η οποία γονατίζει τον ελληνικό λαό. Συγκεκριμένα την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011 ο δραστήριος Πολιτιστικός Σύλλογος του χωριού προγραμματίζει συγκέντρωση – ενημέρωση στις 17:00 στην πλατεία του χωριού, για το πως θα οργανωθούν οι κάτοικοι ώστε να μην πληρώσει κανείς τους το χαράτσι της ΔΕΗ.

Η Ανθήλη είναι ένα χωριό που αποτελεί Δ.Δ. του δήμου Λαμιέων περί τους 2.000 κατοίκους με μακρά ιστορία. Από τον 7ο αιώνα π.Χ. υπήρχε μία αμφικτυονία των φυλών της κεντρικής Ελλάδας και της Θεσσαλίας, οι οποίοι είχαν αρχικά και τη μεγαλύτερη επιρροή στο συνέδριο. Κέντρο της ήταν το ιερό της Δήμητρας στην Αρχαία Ανθήλη, κοντά στις Θερμοπύλες.

Αξίζουν πολλά μπράβο στον Πολιτιστικό Σύλλογο του χωριού ο οποίος κρατά ζωντανά τα ήθη και έθιμα του λαού μας με τις εκδηλώσεις του, και ελπίζουμε η κίνησή του με την μαζική αντίδραση των κατοίκων ενάντια στο χαράτσι να βρει μιμητές σε όλη την Ελλάδα… Αυτοοργάνωση από τα κάτω…

Δημοσιεύθηκε στο ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | Με ετικέτα: | 6 σχόλια »

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΛΟΒΕΡΔΟ. ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΣΤΟ ΡΙΟ. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΟΡΓΗ.

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 30, 2011

http://olympiada.files.wordpress.com/2011/10/25ce259525ce259e25ce259525ce25a425ce259125ce25a325ce259525ce259925ce25a3.jpg?w=485&h=355ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΠΡΩΤΑ ΟΙ “ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΙ” ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΟΥ ΑΝΤΕΝΝΑ. ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΠΛΑΧΝΟ ΤΟΥ, 12 ΜΗΝΩΝ, ΜΟΛΙΣ 5 ΚΙΛΑ, ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΤΟΝ ΕΜΠΑΙΖΕΙ!

Κατα τα άλλα κύριε Λοβέρδο, εσείς γραφετε επιστολές Δελφίνου…

ΠΑΙΔΟΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΑΙΔΩΝ

“Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ”

ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ Η ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΤΑ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΨΕΥΔΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ

Εισαγωγικό σχόλιο “Κλασσικοπερίπτωσης”
Η διοίκηση και η “αυλή” της, σχεδίασαν και υλοποίησαν το κλείσιμο του μοναδικού δημόσιου παιδοκαρδιοχειρουργικού κέντρου και όταν άρχισαν να αποκαλύπτονται αντεπιτέθηκαν με τον προκλητικότεροΔιαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 11 σχόλια »

Μαρτυρικές Πόλεις & Χωριά της Ελλάδος 1940 – 1 945:

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 30, 2011

ΑΓΙΑ ΕΥΘΥΜΙΑ
ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΑΕΤΟΣ
ΑΜΙΡΑ
ΑΝΩ ΒΙΑΝΝΟΣ
ΑΝΩ ΜΕΡΟΣ
ΑΝΩΓΕΙΑ
ΑΡΓΙΝΙΑ
ΑΣΠΡΑΓΓΕΛΟΙ
ΒΑΧΟΣ
ΒΛΑΧΕΡΝΑ
ΒΟΡΙΖΙΑ
ΒΟΥΝΙΧΩΡΑ
ΒΡΥΣΕΣ ΑΜΑΡΙΟΥ
ΓΔΟΧΙΑ
ΓΕΡΑΚΑΡΙ
ΔΑΜΑΣΤΑ
ΓΡΕΒΕΝΙΤΙ
ΔΙΣΤΟΜΟ
ΔΟΛΙΑΝΗ
ΔΟΜΕΝΙΚΟ
ΔΟΞΑΤΟ
ΔΡΑΚΕΙΑ
ΔΡΑΜΑ
ΔΡΟΣΟΠΗΓΗ
ΕΛΑΤΗ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΧΩΡΙ
ΕΜΠΑΡΟΣ
ΕΠΤΑΛΟΦΟ
ΕΡΥΜΑΝΘΕΙΑ
ΚΑΒΑΛΛΑΡΙ
ΚΑΚΟΠΕΤΡΟΣ
ΚΑΛΑΜΙ
ΚΑΛΟΣΚΟΠΗ
ΚΑΛΟΥΤΑΣ
ΚΑΜΑΡΕΣ
ΚΑΝΔΑΝΟΣ
ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ
ΚΑΤΩ ΒΙΑΝΝΟΣ
ΚΑΤΩ ΣΥΜΗ
ΚΕΡΑΣΙΑ
ΚΕΡΠΙΝΗ
ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΙ
ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ
ΚΟΜΜΕΝΟ
ΚΟΥΤΣΟΥΦΛΙΑΝΗ
ΚΟΞΑΡΕ
ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ
ΛΕΧΟΒΟ
ΛΙΓΚΙΑΔΕΣ
ΛΙΔΩΡΙΚΙ
ΛΙΛΑΙΑ
ΛΟΧΡΙΑ
ΜΑΚΡΙΝΟ
ΜΑΛΑΘΥΡΟΥ
ΜΑΝΑΣΣΗΣ
ΜΑΓΑΡΙΚΑΡΙ
ΜΕΣΟΒΟΥΝΙ
ΜΕΣΟΒΟΥΝΟ
ΜΟΥΡΝΙΕΣ
ΜΟΥΣΙΩΤΙΤΣΑ
ΜΥΡΤΟΣ
ΝΕΑ ΑΓΧΙΑΛΟΣ
ΝΕΑ ΚΕΡΔΥΛΙΑ
ΝΙΚΑΙΑ
ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ
ΠΕΥΚΟΣ
ΠΡΟΣΗΛΙΟ
ΠΤΕΡΗ
ΠΥΡΓΟΙ
ΡΙΖΑ
ΡΙΖΟΜΥΛΟΣ
ΡΟΓΟΙ
ΡΟΔΑΚΙΝΟ
ΣΑΚΤΟΥΡΙΑ
ΣΑΡΧΟΣ
ΣΕΡΒΙΑ
ΣΚΙΝΕ
ΣΟΥΓΙΑ
ΣΥΚΟΛΟΓΟΣ
ΤΡΙΣΤΕΝΟ
ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ
ΤΥΜΠΑΚΙ
ΤΥΜΦΡΗΣΤΟΣ
ΥΠΑΤΗ
ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΙ
ΧΟΝΔΡΟΣ
ΧΟΡΤΙΑΤΗΣ
ΧΩΡΙΣΤΗ
Στις 12 Δεκεμβρίου 2000 37 Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Χώρας ιδρύουν το ΔΙΚΤΥΟ ΜΑΡΤΥΡΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ & ΧΩΡΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 1940-1945, “ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΑ” με έδρα τη Μαρτυρική Πόλη Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 8 σχόλια »

Λίγο χειρότερα από την Τυνησία και λίγο καλύτερα από την Κόστα Ρίκα..

Αναρτήθηκε από τον/την exomatiakaivlepo στο Οκτωβρίου 30, 2011

ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ … Το Forbes  παρουσιάζει σε μελέτη του τις καλύτερες χώρες για επιχειρήσεις-επενδύσεις το 2011….
Δείτε που βρίσκεται η χώρα μας…
Δείτε που μας κατάντησαν…

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 8 σχόλια »

Η ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ ΗΤΑΝ ΣΑΦΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ.

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 30, 2011

“Τίποτε δεν κρίθηκε στην Ελλάδα, επειδή κάποια αναλώσιμα ανδρείκελα προσυπέγραψαν τα ταπεινωτικά κουρελόχαρτα της υποταγής”.
Χθες. ο πατριωτισμός χειραφετήθηκε. Η αγνή και αδούλωτη Ελληνική ψυχή, με όπλο την αξιοπρέπεια και τον οφειλόμενο σεβασμό στην υπερήφανη ιστορία αυτού του τόπου, έδειξε το πραγματικό της μπόι, και γι ακόμη μια φορά ταπείνωσε το ραγιαδισμό και την εθελοδουλία.
Σήκωσε στα χέρια της τη γαλανόλευκη και ταπείνωσε με την αποφασιστικότητά της όλους εκείνους που δε την Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 11 σχόλια »

e-Επιλογές της 29/10/2011

Αναρτήθηκε από τον/την exomatiakaivlepo στο Οκτωβρίου 30, 2011

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | Αφήστε Σχόλιο »

Νίκος Νικολόπουλος: Δικαιολογημένη κοινωνική αντίδραση και όχι “προβοκάτσια μειοψηφιών” οι διαμαρτυρίες!

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 30, 2011

ΔΗΛΩΣΗ

Με αφορμή τα επεισόδια που πραγματοποιήθηκαν κατά την διάρκεια παρελάσεων την 28η Οκτωβρίου

Από το Παλέρμο της Ιταλίας, όπου συμμετέχει στις εργασίες της ΡΑΜ, ο Βουλευτής Αχαίας και Τομεάρχης Εργασίας της ΝΔ Νίκος Νικολόπουλος, ερωτώμενος από δημοσιογράφο για το Δελτίο Ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Mega Channel σχετικά με τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν κατά την διάρκεια παρελάσεων για την 28η Οκτωβρίου σε πολλές πόλεις της Ελλάδος, δήλωσε τα εξής: Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 7 σχόλια »

50% κούρεμα κάντε σε κάνα γίδι από εμάς θα πά ρετε ένα αρ….ι.!

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 30, 2011

Κατάλαβαν οι οπαδοί την παγίδα του κουρέματος, που δεν κατάλαβαν οι υπόλοιποι “έγκριτοι”
sinthima

Πήραν φόρα και δεν…σταματάνε, οι εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στα γήπεδα. Και στο γήπεδο Καραϊσκάκη εκφράστηκε απόψε έντονα η δυσαρέσκεια του κόσμου για την Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 11 σχόλια »

2018: Η Ευρώπη σε πόλεμο

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 30, 2011

Υποθετικό σενάριο πολέμου μεταξύ των Ευρωπαϊκών κρατών με αφορμή την οικονομική κρίση και με ιδιαίτερη αναφορά σε Ελλάδα και Ιταλία. Επίσης μιλάει για 14.000 Ευρωπαίους στρατιώτες στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Κάτι δεν μας θυμίζει αυτό; Και εννοώ την Ευρωπαϊκή χωροφυλακή που φημολογείται πως έχει μεταφέρει μερικούς χιλιάδες στρατοχωροφύλακες στην Ελλάδα. Το όλο σενάριο το στηρίζουν σε δηλώσεις της Μέρκελ πως πιθανή αποτυχία του Ευρώ θα έθετε σε κίνδυνο την ειρήνη στην Ευρώπη!
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2054913/Europe-war-2018-As-Angela-Merkel-says-euro-meltdown-spark-battle.html

Γ.Μ.

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 13 σχόλια »

Γιατί το βραδινό τρένο από Θεσσαλονίκη για Αθήνα είναι γεμάτο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ;

Αναρτήθηκε από τον/την isnogood03 στο Οκτωβρίου 30, 2011

ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ-ΤΑΞΙΔΙΩΤΗΣ

Αυτό που έζησα μέσα στο τρένο δεν το έχω ξαναζήσει ποτέ! Γεμάτο Πακιστανούς με προορισμό την Αθήνα. Μάλιστα οι δυο που μίλησα μαζί τους είχαν χαρτιά που τους επέτρεπαν να εργαστούν στην Ελλάδα. Ο ένας είχε πληρώσει 3.500 δολάρια και έκανε πεντέμιση μήνες για να έρθει Ελλάδα. Μου έδειξε τα σημάδια από το μαστίγωμα που έφαγε στο ΠΑΚΙΣΤΑΝ – μιλάμε για Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 45 σχόλια »

Το ΟΥΣΙΩΔΕΣ είναι το λαϊκό «ΟΧΙ» στη νέα κατοχή

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 30, 2011

Του Θύμιου Παπανικολάου

Ένα από τα πιο φορεμένα τεχνάσματα της καθεστωτικής απάτης είναι η επικάλυψη και η εξαφάνιση του ΟΥΣΙΩΔΟΥΣ και η υποκατάστασή του με το ΕΠΟΥΣΙΩΔΕΣ.

           Αυτό το τέχνασμα «πατάει» πάνω στην καθεστωτική «φιλοσοφία» της τυπικής λογικής: Στην απλοϊκή εξισωτική μέθοδο που ανάγει σε ΚΟΙΝΟ παρανομαστή τα πρωτεύοντα και δευτερεύοντα στοιχεία της πραγματικότητας.

          Με τέτοιου είδους λογιστικές ακροβασίες, για «υποκινητές» των γεγονότων στις παρελάσεις κ.λπ, η κυβέρνηση των ανδρεικέλων και τα προπαγανδιστικά της ιερατεία, επιχειρούν να «πνίξουν» και να εξαφανίσουν το ΟΥΣΙΩΔΕΣ των γεγονότων: Ότι σύσσωμος ο ελληνικός λαός, μέσω του ιστορικού θεσμού των εθνικών παρελάσεων, ΕΞΕΓΕΡΘΗΚΕ εναντίον της… Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 2 σχόλια »

Advertisements

Ενέργειες

Πληροφορίες

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s
Αρέσει σε %d bloggers: