www.olympia.gr

12 10 2011

ΙΔΟΥ Η ΕΛΒΕΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ. ΣΥΝΤΡΙΨΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ!

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Ιουνίου 25, 2011

Διαβάστε τις απίστευτες αποκαλύψεις που προσπαθούν με νύχια και με δόντια να κρατήσουν στην αφάνεια τα ΜΜ”Ε” αλλά και οι επίορκοι του πολιτικού συστήματος. Νέα αποκάλυψη: ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΜΕ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 402 σχόλια »

Ο Τόνι ο UCKας και οι ληστές με τα… καλάσνικοφ

Αναρτήθηκε από τον/την defactogr στο Οκτωβρίου 12, 2011

Γράφει ο Στέφανος ΧίοςΟ αδίστακτος Τόνι, ο σκληρός «ιδεολόγος» του εγκλήματος που είχε βάψει τα χέρια του με το αίμα του 85χρονου φιλήσυχου κοσμηματοπώλη στο Μενίδι στις 5 Μαρτίου 2011, συνελήφθη χτες το πρωί στο Πειραιά από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής ως «ηγετικό στέλεχος των ληστών με τα καλάσνικοφ», που τρομοκρατούν πάνω από έναν χρόνο τον αστικό πληθυσμό του λεκανοπεδίου.
Ο 30χρονος αλλοδαπός, που δημιουργούσε για εξαιρετικά ύποπτους λόγους εκδικητικούς πυρήνες… Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | Με ετικέτα: | Αφήστε Σχόλιο »

Προκόπης Παυλόπουλος: Αντισυνταγματικές οι επιδιώξεις του μνημονίου, αντισυνταγματική η “εξουσία” της Τρόικας

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 12, 2011

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΑΝΑΧΩΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

του Προκόπη Παυλόπουλου

Βουλευτή, Καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών

Η πολιτική των Μνημονίων, εκτός από τη δραματική επιδείνωση της οικονομικής κρίσης που μαστίζει τον Τόπο, έχει δρομολογήσει, αρχής γενομένης ιδίως από το ν. 3845/2010, μια πραγματική επιδρομή και σε βάρος των συνταγματικώς κατοχυρωμένων δικαιωμάτων.  Ιδίως εκείνων που συνθέτουν τον πυρήνα του κοινωνικού κράτους.  Η Κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου διακηρύσσει, urbi et orbi, ότι αυτή η πρωτοφανής υποβάθμιση τους status άσκησης των συνταγματικώς κατοχυρωμένων δικαιωμάτων οφείλεται στις απαιτήσεις των δανειστών μας –ήτοι της Τρόικας-οι Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 8 σχόλια »

Οι δημοσιογράφοι δεν είναι κοινοί θνητοί.

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 12, 2011

Το ΔΣ  της ΕΣΗΕΑ  απέστειλε το απόγευμα της 11-10-11  έγγραφο προς όλους τους υπουργούς  και ιδιαιτέρως   Διακυβέρνησης, Οικονομικών    Επικρατείας    δια του οποίου διαμαρτύρεται για  την  επιδιωκόμενη ένταξη   των δημοσιογράφων που εργάζονται  σε φορείς του δημοσίου που επιδοτούνται (κατάλογος γενικής κυβέρνησης) στο ενιαίο μισθολόγιο  και ζητεί να υπάρξει τροπολογία δια οποίου θα καθίσταται διακριτός ο ρόλος του δημοσιογράφου, που σε  καμία περίπτωση και ιδίως με όσα προβλέπει το Ευρωπαϊκό Δίκαιο  δεν μπορεί να  είναι δημόσιος υπάλληλος.

     Διαμαρτύρεται ακόμη ότι αν εφαρμοστεί το μέτρο αυτό θα τους αποκλείσει από το  ΤΣΠΕΑΘ,  από τις Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 1 σχόλιο »

ΣΟΚ: Φωτογραφίες με γυμνό – νεκρό τον Michael Jackson!

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 12, 2011

Φωτογραφίες ΣΟΚ με νεκρό – γυμνό τον Michael Jackson, όπως ήταν μόλις άφησε την τελευταία του πνοή, στο νοσοκομείο όπου διεκομίσθη. Δείτε επίσης κι άλλη μία φωτογραφία από το δωμάτιο του σπιτιού του, με την μπουκάλα οξυγόνου που πάντα είχε δίπλα του…
Δείτε τες: Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 1 σχόλιο »

Ιστορίες «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ» τρέλας

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 12, 2011

Από τους “Εξοργισμένους με Άποψη”

Θυμάστε τι γράφαμε πριν δύο, μόλις, ημέρες με τίτλο «Το Μετέωρο «ΒΗΜΑ» του κυρ Σταύρου;»

          «Πριν αλέκτωρ φωνήσαι» έσκασε, χθες Τρίτη, μύτη και η ηγερία του Φαλήρου.  Για να «πληρωθεί το ρηθέν», δια χειρός Αλέξη των «Φακέλων» -και έμπνευσης Χάρρυ Κλυνν- «Μεγάλε μας την πέσανε».

          Και για να μην σας κουράζουμε με παραβολές:  Φάνηκε το όλο σκηνικό που περιγράφαμε για τον κυρ Σταύρο.  Το παιγνίδι είναι κοινό μεταξύ των συνεταίρων, αλλιώς «νταβατζίδων» Σας το λέμε καιρό: Αφού το μεγάλο στήριγμά τους, ο Γιώργος Παπανδρέου, καταρρέει, δεν μπορούν να ανεχθούν ούτε την παλινόρθωση Καραμανλή και τη δικαίωση των αγώνων του που θωράκισαν εθνικώς τον τόπο. Ούτε την προοπτική να γίνει αυτοδύναμος Πρωθυπουργός ο Αντώνης Σαμαράς.  Διότι το ξέρουν, δεν θα τους κάνει τα χατίρια.  Σκεφθείτε μόνο τούτο:  Αυτοδύναμο Αντώνη Σαμαρά με στήριξη Κ. Καραμανλή!  Όλος ο σχεδιασμός του ξεπουλήματος του τόπου, που τόσον καιρό απεργάζονται, πάει χαμένος!!!

          Γι’ αυτό μιλάνε και δουλεύουνε για συναινέσεις.  Γι’ αυτό αναζητούν «Ναινέκους» -κατά την κυπριακή διάλεκτο- σε όλες τις Παρατάξεις.  Αλλού μπορεί να τους βρουν.  Στη Νέα Δημοκρατία ελπίζουμε όχι.  Και κάτι «παιδάκια» που κουνιούνται τα ξέρουμε.  Αντώνη πρόσεχε.  Το νου σου και την έγνοια σου στην κοινωνία.  Εκεί είναι η δύναμη, τωρινή και μελλοντική.  Αυτή θα σε στηρίξει όταν αναλάβεις να βγάλεις τα κάστανα από τη φωτιά που άναψε ο Γιώργος Παπανδρέου, με στόχευση και σκοπιμότητα.

          Η καλλίτερη απόδειξη για το ότι αυτό σχεδιάζει –δηλαδή Ναινέκους- το ντόπιο και ξένο κατεστημένο, πολιτικό, δημοσιογραφικό και Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 6 σχόλια »

Bόμβα Παναγιώτη Ψωμιάδη…

Αναρτήθηκε από τον/την exomatiakaivlepo στο Οκτωβρίου 12, 2011

Συγκλονιστική αποκάλυψη Παναγιώτη Ψωμιάδη, πριν λίγο στο ΑΛΤΕΡ στον Γιώργο Αυτιά.
Μια αποκάλυψη που θα μας απασχολήσει..
Ο κ. Ψωμιάδης είπε:

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 22 σχόλια »

ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΑΓΩΝΑ

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 12, 2011

Γράφει ο Κωνσταντίνος Χολέβας– Πολιτικός Επιστήμων

            Στις 13 Οκτωβρίου 1904 έπεφτε νεκρός από τουρκικό βόλι ο Ανθυπολοχαγός του Πυροβολικού Παύλος Μελάς στο χωριό Στάτιστα της τότε τουρκοκρατούμενης Μακεδονίας. Πρόκειται για το σημερινό χωριό Μελάς του Νομού Καστοριάς. Ο θάνατός του αφύπνισε την υπνώττουσα Αθήνα και τον απανταχού Ελληνισμό. Έτσι κορυφώθηκε η ένοπλη φάση του Μακεδονικού Αγώνα, δηλαδή της προσπάθειας του Ελληνισμού να αντιμετωπίσει την διεκδίκηση  του Βουλγαρικού εθνικισμού επί της Μακεδονίας. Από αυτόν τον αγώνα και από όσα προηγήθηκαν αξίζει να εξαγάγουμε σήμερα ορισμένα επίκαιρα διδάγματα.

            Η πατρίδα μας στις παραμονές αυτής της πανεθνικής προσπάθειας είχε περάσει μία μείζονα Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | Αφήστε Σχόλιο »

e-Επιλογές της 11/10/2011

Αναρτήθηκε από τον/την exomatiakaivlepo στο Οκτωβρίου 12, 2011

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | Αφήστε Σχόλιο »

Δ. ΚΟΥΣΕΛΑΣ: Ακριβώς, αυτή τη στιγμή υπάρχει λίστα η οποία… (χάθηκε στην κυβίσθηση)

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 12, 2011

http://www.minfin.gr/portal/el/resource/contentObject/id/9b9ec0e5-1818-479d-bdb4-bec3cdcc07f2Γ. ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ:Τα 24 δισ. που το πήρατε πίσω ανήσυχοι από τις αντιδράσεις των δικών σας Βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, τι θα γίνει με αυτό, θα δημοσιοποιήσετε τα ονόματα;Δ. ΚΟΥΣΕΛΑΣ: Δεν πήγαμε να διαγράψουμε τα χρέη κάποιων συγκεκριμένων. Το νομοσχέδιο που είχε έρθει στη Βουλή αφορούσε μια διαδικασία διαγραφής οφειλών. Προφανώς αυτή τη διαδικασία θα την επαναλάβουμε και Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 4 σχόλια »

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΤΗ ΣΥΜΜΑΧΙΚΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟ Ν Β΄ ΠΠ

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 12, 2011

Γράφει ο ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΤΗΣ

Πρώην Υπουργός

11-10-2011

Ο τακτικός συνεργάτης της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ κ. Άγγελος Στάγκος σε άρθρο του στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ του Σαββάτου 1 Οκτωβρίου με τίτλο «Η απειλή αποβολής από τη Δύση» αναφέρει ότι πολλοί ηγέτες της Ευρωζώνης βλαστημούν τη στιγμή που η Ελλάδα έγινε μέλος της ΟΝΕ. Οι ηγέτες αυτοί λησμονούν ή δεν γνωρίζουν ότι εάν δεν ήταν η Ελλάδα, θα κυβερνούσε την Ευρώπη ο Χίτλερ και το Ναζιστικό Κόμμα.

Τη σημαντική συμβολή της μικρής Ελλάδας στη συμμαχική Νίκη στον Β΄ ΠΠ, εκτός των άλλων ιστορικών γεγονότων, ομολογούν α) ο Στρατάρχης Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 7 σχόλια »

Κοινωνία αιχμάλωτη, δουλοπρεπών λαοπλάνων

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 12, 2011

Βενιζέλος πασοκ τρόικα massmedia-gr
Τις προάλλες, ο κ. Βενιζέλος (εντολοδόχος ταμίας των δανειστών μας), στην έκτατη συνέντευξή του με αφορμή την είδηση καθυστέρησης της 6ης δόσης της οικονομικής «βοήθειας» είπε, κοντολογίς, ότι εναπόκειται στους πολίτες να εφαρμόσουν τις αποφάσεις της κυβερνητικής κλίκας (που ψηφίζονται κάθε λίγο και λιγάκι), προκειμένου να πιστοποιηθεί η μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα του χρέους. Τα ίδια επανέλαβε και χθες στον κυβερνητικό δημοσιογράφο του «μεγάλου» κυβερνητικού καναλιού: Αν οι Έλληνες βγάλουν ασπροπρόσωπους: την Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 4 σχόλια »

Κυβέρνηση αθλίων και… μέτρων

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 12, 2011

 Μήπως πρέπει να τους πάρουμε εμείς τα μέτρα;

Η κυβέρνηση του κατ’ όνομα πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και του παρά φύση πρωθυπουργού Βαγγέλη Βενιζέλου συνεχίζει να ανακοινώνει μέτρα και να εμπαίζει τους πολίτες της Ελλάδας λέγοντάς τους πως το κάνει για το… καλό τους!

Μέτρα, μέτρα και ξανά μέτρα. Και το έλλειμμα μεγαλώνει, το χρέος γίνεται μεγαλύτερο και η διεθνής αξιοπιστία της Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 15 σχόλια »

Να δείτε ότι θα βρεθούν 153 Έλληνες, που πιστεύουν ότι η κυβέρνηση είναι «αποτελεσματική»

Αναρτήθηκε από τον/την filotimiamirror στο Οκτωβρίου 12, 2011

Ο κ. Βενιζέλος άλλαξε πολιτική γραμμή πλεύσης, έναντι της πειθαρχημένης, αλλά  εύθραυστης πλέον, κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας, του διαλυομένου κυβερνητικού συνεταιρισμού. Μέχρι πριν λίγο καιρό, επιχειρούσε να πείσει, τα πράσινα μολυβένια στρατιωτάκια, να ψηφίσουν τα μέτρα που προτείνει η κυβέρνηση, γιατί,  σε αντίθετη περίπτωση όπως ισχυριζόταν, δήθεν δεν θα «πάρουμε την δόση μας» , θα χρεωκοπήσουμε, θα διαλυθεί η Ευρώπη, θα καταστραφεί η παγκόσμια οικονομία, οι εξωγήινοι θα βομβαρδίσουν το κοινοβούλιο, και άλλα, ων ουκ έστιν αριθμός, φαιδρά και φανταστικά σενάρια καταστροφής. Τα εκβιαστικά αυτά  διλήμματα, προϊόντα ωρίμου σκέψεως, εγκεφάλων μετρίας νοημοσύνης, απευθυνόμενα  σε ανθρώπους που αγωνιούσαν για την βουλευτική έδρα τους, είχαν πάντα την  προσδοκωμένη απήχηση. Το επιχείρημα της σωτηρίας της πατρίδας, ήταν το  επιχείρημα-βάλσαμο στην συνείδηση των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, όσων εν πάση περιπτώσει διαθέτουν Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 16 σχόλια »

Επιτέλους ανανέωση. Συστάθηκε Αλιβιζεξάρτητη αρχή για την Αλιβιζαναβάθμιση της ΕΡΤ!

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 12, 2011

https://i0.wp.com/kapodistriako.uoa.gr/stories/042_lf_01/alivizatos.jpgΕπιτέλους και μία σωστή πρωτοβουλία της κυβέρνησης για την ολοκλήρωση της Αλιβιζοποίησης του κράτους.

Συγκεκριμένα, συστάθηκε επιτέλους η περιβόητη ανεξάρτητη αρχή για την αναδιοργάνωση της ΕΡΤ. Θα μπορούσε να λέγεται και ΟΑΚΚΕ. (Οργάνωση για την Αλιβιζοποίηση της ΚαταΚαημένης ΕΡΤ.)

Επικεφαλής της επιτροπής, ένα πρόσωπο έκπληξη… Ο ακαδημαϊκός, Νίκος Αλιβιζάτος!

Ναι, ο άνθρωπος που συνέλαβε το εκπληκτικό λαθρονομοσχέδιο, την ασύλληπτη επιστολή των πνευματικών (αντί πνευματιστών, Medium ενδιάμεσων κλπ) υπέρ του μνημονίου και της Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 12 σχόλια »

Άθλια ψέμματα της κυβέρνησης για τα Ταξί. Όλι Ρεν: ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ!!

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 11, 2011

ΝΤΡΟΠΗ, ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ.

Απορία και για τον λόγο που ο Πουπάκης ενώ είχε έτοιμη την ερώτηση στο ΕΚ, δεν την κατέθεσε. Σε κάθε περίπτωση, μπράβο στον Σαλαβράκο!

Κόλαφος η απάντηση του ευρωπαίου επιτρόπου Όλι Ρεν για το ζήτημα της απελευθέρωσης των ταξί. Σε ερώτηση προς την αρμόδια Επιτροπή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου από τον Νικόλαο Σαλαβράκο (EFD) για τα ταξί,  η απάντηση που δόθηκε, αποδομεί την επιχειρηματολογία Ραγκούση ότι δήθεν η ΕΕ επιβάλλει την απελευθέρωση του επαγγέλματος.Ακολουθούν η ερώτηση του κ. Σαλαβράκου και η αποκαλυπτική απάντηση του κ. Ρεν: Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 18 σχόλια »

Πολύ καλές οι επιδόσεις του Κόντρα και στο διαδίκτυο.

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 11, 2011

Δελτίο Τύπου

Κατακόρυφα ανεβαίνει η δημοφιλία του KONTRA CHANNEL και κυρίως η τηλεθέαση του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων.

Σύμφωνα με στοιχεία του http://www.live24.gr μέσω του οποίου μεταδίδεται στο διαδίκτυο ζωντανά το 24ωρο πρόγραμμα Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 6 σχόλια »

Δείτε τι κάνουν οι Ελβετικές εταιρείες για να πουλήσουν στις Ισλαμικές χώρες (όπου ο σταυρός απαγορεύεται)

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 11, 2011

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 9 σχόλια »

Ημέρες Σμύρνης για την Ελλάδα. 4 νεοθωμανοί βίασαν ανήλικη μπροστά στα μάτια του πατέρα της.

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 11, 2011

Να συλληφθούν τα 4 ανθρωπόμορφα τέρατα!

Αν η αστυνομία δεν βρει τα 4 ανθρωπόμορφα αλλοδαπά τέρατα που βίασαν την 15-χρονη κοπέλα μπροστά στα μάτια του πατέρα της στην Άρτα, και αν αυτό περάσει έτσι απλά ως ένα συνηθισμένο αστυνομικό συμβάν, τότε να ξέρετε ότι:

–          η χώρα βρίσκεται εντελώς εκτός ελέγχου. Η ασφάλεια είναι ανύπαρκτη. Και ο απλός πολίτης είναι εντελώς απροστάτευτος. Η βαρβαρότητα έχει επιστρέψει για τα καλά. Η αυτοδικίες θα πρέπει να επιστρέψουν.

Το συγκεκριμένο συμβάν είναι τόσο απεχθές που χρίζει άμεσης διαλεύκανσης. Αν το συμβάν αφορούσε κάποιον επώνυμο πολίτη τότε όλοι θα ‘έτρεχαν’. Για τους απλούς πολίτες κανένα ενδιαφέρον δεν υπάρχει. Μάλιστα έχουν Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 48 σχόλια »

Σχολιάκι τόσο δα

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 11, 2011

Α, το παλιόπαιδο! Διάβαζε τόσο καιρό Olympia.gr, στα κρυφά, το μελέτησε, το ξαναμελέτησε, έκανε ασκήσεις θάρρους και μετά κάποιους μήνες, σα να έκανε ένα κάποιο σχόλιο στο Facebook το… άφησε να ακουστεί!

Γιαπάκια, οικονομικά συντακτάκια, αρθρογραφάκια,αν-αλυτάκια, είστε πλέον ελεύθερα να το επαναλάβετε στην προσεχή brainstorming σύσκεψη σας: δεν θα θεωρηθείτε …κομμουνιστές ρε κουτά, κοτζάμ Τρισέ Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 8 σχόλια »

Δεν θα περασουνε

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 11, 2011

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 34 σχόλια »

ΤΕΡΜΑ ΣΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟ – ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΜΟ – ΕΠΕΚΤΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΘΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ…¨

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 11, 2011

Από τον Νταντόν

¨…Μιλήσατε για την Ευρώπη μονάχα από την μέρα που χάσατε από την Αφρική ( τις Γερμανικές αποικίες μετά από την ήττα στον 1ο Π.Π. ) … Το υπερβολικό ξαφνικό πάθος σας είναι καμωμένο από πείσμα και ανάγκη… Λέτε Ευρώπη , αλλά έχετε στο μυαλό σας –γη – για στρατιώτες  , σιταποθήκες ,  βιομηχανίες  υποταγμένες  και κατευθυνόμενη διανόηση … Μου είπατε μια μέρα κοροϊδεύοντας την αγανάκτηση μου :¨ Ο Δον -Κιχώτης είναι ανήμπορος  ,  αν Φάουστ  θέλει να τον νικήσει …¨ 

( Αλμπέρ Καμύ , ¨Γράμμα Σ΄Ένα Φίλο Γερμανό¨  , εκδόσεις Νεφέλη 1988 ).

Η απάντηση μας σε αυτή την  ¨εικονική λογοτεχνική επιστολή ¨ του μεγάλου στοχαστή  είναι πως :

 Ο Δον- Κιχώτης του Θερβάντες και ο Ζορμπάς του Ν. Καζαντζάκη θα Νικήσουν τον Φάουστ  και το τέρας  της Γερμανικής τεχνολατρείας , του ρομποτοποιημένου  ανθρώπου- υπηκόου. 

HEIDI…”  ΕΒΔΟΜΗΝΤΑΧΡΟΝΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ…

Εβδομήντα χρόνια έλεγαν ¨δώστε μας λίγο χρόνο να ανορθωθούμε , μην μας κάνετε την αδικία που μας έκαναν οι ανταγωνιστές μας μετά τον 1ο Π.Π. με την απαίτηση υπέρογκων Επανορθώσεων που οδήγησαν στην εξαθλίωση και την  άνοδο του Χίτλερ…¨

Με ένα έξυπνο ¨προοδευτικό τρόπο  και επιχείρημα ¨ οι πιο  αντιδραστικοί Γερμανοί  , οι πρώην τσιφλικάδες  Γιούνκερς , αργότερα βιομήχανοι και Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 11 σχόλια »

Με άρωμα Ελλάδας η χήρα του Αργεντινου Πούτιν που έδιωξε το ΔΝΤ από την πατρίδα του.

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 11, 2011

Άξια σύζυγος του αδικοχαμένου ήρωα Κίρσνερ, πρώτη γυναίκα πρόεδρος της Αργεντινής. Διότι εκεί το ΠΑΣΟΚ, οι μαντελοτσουκάτοι, οι καθηγητάδες της συμφοράς, οι γιαλαντζί διεθνιστές της ροζ αριστεράς, πνίγηκαν από την λαϊκή οργή. Η υπερεθνική ελιτ έφυγε με ελικόπτερα μαζί με τους παπανδρέηδες, Άντε και στα δικά μας.

Ο Αλέξης Παπαχελάς, το σχέδιο Ανάν και η τιμή στον αντίπαλο (ένα άγνωστο περιστατικο σε μία ψαροταβέρνα).

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 11, 2011

Ήρθε πάλι στην επικαιρότητα ο κύριος Παπαχελάς μετά την περιβόητη εκπομπή χθες στον ΣΚΑΙ. Αναλώθηκε σε μεγάλο μέρος της για το ποιοί κουκουλοφόροι τον διαβάλλουν μέσα στο διαδίκτυο, όπου ο κύριος Λαζαρίδης ανταπάντησε (εσφαλμένα κατά τη γνώμη μας) ότι “και εμένα με χτυπούν”. Λάθος δις, διότι το ορθό είναι ότι τον χτυπούσαν, για τελείως διαφορετικούς λόγους από ότι κάποιοι άλλοι “χτυπούν” τον κ. Παπαχελά. Οι συγκεκριμένοι που τον χτυπούσαν άλλωστε, για λόγους που δεν γνωρίζουμε, δεν τον χτυπούν πλέον και τον τελευταίο καιρό βλέπουμε ακόμα και εγκωμιαστικά σχόλια, όπως ακριβώς συνέβει και με τον Γιώργο Μουρούτη. Η πολιτική βλέπετε είναι μία διαδικασία τριβής και εναλλαγών ανάλογα με τις συνθήκες.

Αρκετά όμως με τους πολιτικούς συσχετισμούς. Εμείς θα αναφερθούμε σήμερα σε ένα άγνωστο περιστατικό που διαδραματίστηκε σε μία από τις καλύτερες ψαροταβέρνες της Κύπρου, στην Λευκωσία, ένα εικοσιτετράωρο μετά τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος για το σχέδιο Ανάν.

Ήταν κοινό μυστικό πως οι Ελλαδίτες δημοσιογράφοι είχαν επιλέξει στρατόπεδα και είχαν …στρατοπεδεύσει στην Κύπρο για να λάβουν μαχητικό μέρος στον “αγώνα”. Τότε δεν γνωρίζαμε για τα κονδύλια της USAID και τις αποκαλύψεις του Έθνους για τα μαύρα χρήματα του σχεδίου Ανάν.

Οι μεν πολιτικοί είχαν εκδηλωθεί νωρίς. Ο ημίθεος Κώστας Σημίτης, κατάφερε και διάβασε ένα έντυπο 11,000 σελίδων σε 27 λεπτά και βγήκε με πύρινη δήλωση υπέρ του σχεδίου. Ο δε Γιώργος Παπανδρέου, προφανώς δεν μπήκε σε τέτοια ταλαιπωρία και ανάγνωσε τη κλασσική κάρτα γκρηκλις με τόνους, παίρνοντας και αυτός θέση υπέρ του σχεδίου. (Γιώργος Παπανδρέου στον Αλέξη Παπαχελά, 15/4/2004: Νομίζω είναι πασιφανές ότι υπάρχει μια ευρύτερη πια συναίνεση γύρω από την αξιολόγηση του Σχεδίου Ανάν, εγώ θα το ερμήνευα 3-1. Τώρα ίσως να είναι αυθαίρετη η ερμηνεία, αλλά νομίζω από τις δηλώσεις που έχουν γίνεται φαίνεται προς τα πού πάει ακριβώς η θέση του κάθε κόμματος.)

Πολλοί εκλεκτοί Ελλαδίτες δημοσιογράφοι λοιπόν είχαν στρατοπεδεύσει στην Κύπρο προσπαθώντας να υπηρετήσουν τις ιδέες τους. Μεταξύ αυτών και Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 71 σχόλια »

Ετοιμάζει απόδραση μέσω δημοψηφίσματος…

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 11, 2011

 

Η Δειλή ΑΠΟΔΡΑΣΗ

 

Απόδραση μεσω δημοψηφίσματος για να μην σκάσει η βόμβα της χεοκωπίας στα χέρια τους….

η του στριβειν δια του δημοψηφίσματος….

 

Είναι γεγονός ότι την τελευταία περίοδο έχει ωριμάσει στους κόλπους της “οικογένειας” του πρωθυπουργού η αξιοπρεπεί αποχώρηση του ΓΑΠ

Η 6η δόση του δανείου έχει ήδη εξασφαλιστεί  (υπάρχει και 7η δόση) και στις 17 Οκτωβρίου θα περάσει η η νέα δανειανειακή σύμβαση και να ψηφιστεί ο Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 45 σχόλια »

H δήλωση της τρόικας για την 5η αποστολή αξιολόγησης στην Ελλάδα

Αναρτήθηκε από τον/την exomatiakaivlepo στο Οκτωβρίου 11, 2011

Μας δουλεύουν…
 Αρχές Νοεμβρίου η δόση.
Δήλωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του
Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για την πέμπτη αποστολή αξιολόγησης στην Ελλάδα
Κλιμάκιο στελεχών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (ΕΕ), της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) ολοκλήρωσε την πέμπτη επίσκεψη αξιολόγησης στην Ελλάδα, η οποία αποσκοπούσε στη συζήτηση των πρόσφατων οικονομικών εξελίξεων. Η αποστολή κατέληξε σε συμφωνία, σε επίπεδο κλιμακίου εκπροσώπων, με τις ελληνικές αρχές επί των οικονομικών και χρηματοπιστωτικών πολιτικών που απαιτούνται προκειμένου το οικονομικό πρόγραμμα της κυβέρνησης να επανέλθει στη σωστή πορεία υλοποίησης.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 7 σχόλια »

Δεν υπάρχει συντονιστής.

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 11, 2011

Για να υπάρξει συντονισμένη παρουσία των πολιτικών αρχηγών, στην συζήτηση για το κούρεμα του χρέους στην Ευρώπη , πρέπει να υπάρχει και κάποιος συντονιστής αρχηγός, πρωθυπουργός δηλαδή, ο οποίος όμως έχει αυτοπροταθεί να παραιτηθεί από το  καλοκαίρι. Δεν υπάρχει πρωθυπουργός. Αυτό είναι το πρόβλημα. Δεν υπάρχει συντονιστής.

ΓΓ

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 3 σχόλια »

Η Τουρκία προκαλεί με κομάντος στην Αν. Μεσόγειο…

Αναρτήθηκε από τον/την Εξουσία στο Οκτωβρίου 11, 2011

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα tovima.gr, η τουρκική κυβέρνηση, συνεχίζει τις προκλήσεις της σε βάρος της Κύπρου, με σκοπό να υπάρξει αντίδραση από ελληνοκυπριακής πλευράς, κάτι που θα της επιτρέψει να αναλάβει «δράση» για να ανατρέψει την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί σε βάρος της, σχετικά με την γεώτρηση που γίνεται στην κυπριακή ΑΟΖ και η οποία απ’ ότι δείχνουν τα πρώτα σημάδια, περιέχει κοίτασμα φυσικού αερίου πέραν των προσδοκιών.  

Για το λόγο αυτό η κυβέρνηση των Νεοοθωμανών, εκτός των άλλων, τελευταία αποφάσισε να στείλει τούρκους κομάντος σε 10 κρίσιμες περιοχές της Ανατολικής Μεσογείου. Σύμφωνα με την εφημερίδα  «Bugun», η Αγκυρα αποφάσισε να στείλει κομάντος των Δυνάμεων Υποβρυχίων Επιθέσεων (SAT) και των Δυνάμεων Υποβρύχιας Αμυνας (SAS) στην… Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 11 σχόλια »

Προκαλούν το δημόσιο αίσθημα με απευθείας αναθέσεις δεκάδων χιλιάδων ευρώ

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 11, 2011

http://olympiada.files.wordpress.com/2011/10/diamantopoulou.jpg?w=215&h=154Το υπουργείο Παιδείας, την ίδια στιγμή που η ανεργία των εκπαιδευτικών άγγιξε τα όρια  της, την ίδια στιγμή που η υποχρηματοδότηση των πανεπιστημίων δημιουργεί τεράστια προβλήματα βιωσιμότητας, συνεχίζει να προκαλεί το δημόσιο αίσθημα με τις απευθείας αναθέσεις δεκάδων χιλιάδων ευρώ, σε ιδιώτες νομικούς και δικηγορικά γραφεία, για τη διεκπεραίωση υπηρεσιών για τις  οποίες υποτίθεται  αρμόδιοι και υπεύθυνοι είναι οι φορείς και οι υπηρεσίες του. Και σε κάθε περίπτωση οι ουκ ολίγοι επιστημονικοί συνεργάτες και ειδικοί σύμβουλοι της πολιτικής του ηγεσίας.

Ένα ακόμη πρόσφατο παράδειγμα είναι η έγκριση απευθείας ανάθεσης σε ιδιώτη για την κατάρτιση του νέου θεσμικού πλαισίου για το Νέο Λύκειο, αλλά και για το νέο Σύστημα Εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, που -εδώ και μήνες- έχει ανακοινώσει το υπουργείο. Και σε κάθε περίπτωση, έχει αναλυθεί και μελετηθεί διεξοδικά, καθώς αποτέλεσε το Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 18 σχόλια »

Από μικρός στα βάσανα…(Βίντεο)

Αναρτήθηκε από τον/την exomatiakaivlepo στο Οκτωβρίου 11, 2011

Από μικρός στα βάσανα και μες την δυστυχία..
Ποιος υπουργός της κυβέρνησης είναι από μικρός στα βάσανα..
Ποιος υπουργός δουλεύει από πολύ μικρός;;

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

 

 


Ενέργειες

Information

Σχολιάστε